اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها
امروز سرعت دانلودم به بالاترین سرعت ممکن رسید
101kb/s خودم کفم برید اینم عکسش

با تشکر

والله ما با صبانت هميشه سرعتمون اينه! :biggrin1: آي اسپيت چيه؟ كدوم شهري؟ چه سرويسي استف ميكني؟

1- يه adsl خوب به ما معرفي ميكني براي بازي online با ps3 و وبگردي يا dl بازي demo ps3
2- همه ميكن صبانت خوبه ولي واقعا محدوديت حجميش پايينه . اين داتك هم كه اصلا محدوديت نداره.سرعت چطوره؟ لايزر چطور؟
تو بازي كزدن هم لگ نزنه.
مرثي

1- يه adsl خوب به ما معرفي ميكني براي بازي online با ps3 و وبگردي يا dl بازي demo ps3
2- همه ميكن صبانت خوبه ولي واقعا محدوديت حجميش پايينه . اين داتك هم كه اصلا محدوديت نداره.سرعت چطوره؟ لايزر چطور؟
تو بازي كزدن هم لگ نزنه.
مرثي
برای بازی آنلاین میخوای لایزر رو فراموش کن :biggrin1:
پینگ درحد :sick: تو ایران بد ترین پینگ رو داره به نظر من و لای زر محسوب میسه

دوستان گرام كدوم يكي از شركتهاي زير و پيشنهاد مي كنيد ؟؟؟
اريا تدبير رسانه (شاتل )
شركت انتقال داده ها (آسيا تك)
شركت داده گستر عصر نوين (افروز)
شركت كارا امين ارتباط
شركت اوراكل
شركت پيشگامان توسعه ارتباطات

اين شاتل رو من 2 ماه پيش زنگ زدم گفت پر شده خطامون خودمون زنگ ميزنيم كه نزدن. يه راهنمايي بزنين . اين اوراكل رو هم يه امار بدين چجورياش.
ممنون

در ضمن يه توضيح مختصر درباره wireless بدين .اگر اينا همه پر بودن مي ارزه وايرلس بگيرم يا نه ؟؟؟

والله ما با صبانت هميشه سرعتمون اينه! :biggrin1: آي اسپيت چيه؟ كدوم شهري؟ چه سرويسي استف ميكني؟

سلام
من امپراطور استفاده می کنم قبلا 50 تا 60 بود اما الان شده 100 تا 110 الان یه یک هفته ای میشه که اینجوری شده فک کنم دیگه نمیاد پایین منماز تهرانم
با تشکر

برای بازی آنلاین میخوای لایزر رو فراموش کن :biggrin1:
پینگ درحد :sick: تو ایران بد ترین پینگ رو داره به نظر من و لای زر محسوب میسه
از داتك كه محدوديت نداره اصلا خبري ندارين؟فكر نكم سرعت داشته باشه!كلا براي بازي on با ps3 چه طورياست؟

من قبلا از یه شرکت 5گیگ میگرفتم سرعتم (دان) 70-80 بود الان میخوام از همون شرکت نامحدود بگیرم به سرعتم مثل همون 5 گیگ میمونه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or