اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من خیلی به مودمم مشکوکم چون من از شرکت نگرفتم و بهم گفتن که سازگاری نداره.تازه هر وقتع اداپتور مودم رو در میارم باید هر وقت روشن کردم دوباره تنضیمات مودم رو انجام بدم روزها که سرعت هم که قبلا 7 و 8 بود اما الان شده2 و 3 من خیلی از کسایی که ازاین شرکت کرفتم ازشون پرسیدم میگن با 64 10 کیلوبایت دانلود میککنند اما مال من 128 2 و 3 کیلوبایت در ضمن مودم من دست دوم بود وقتی خریدم (d-link dsl 322t) به نظر شما این میتونه عامل کاهش سرعت باشه؟

یکی به ما جواب بده.

1-سلام
2-یک مودم Wireless خیلی خیلی خوب میخوام اگر معرفی کنید ممنون میشم
3-من شهرری زندگی میکنم و پیش شمارم 3375 هست بهترین شرکتی که بهم اینترنت میده کدومه ؟؟؟(میخوام با ps3 بازی کنم)

دوستان میگم من شیرازم خطمون هم pcm هست متاسفانه .پیشنهاد میکنین من چیکار کنم؟ یعنی هیچ رقمه نمیشه خط رو از pcm در اورد؟شیراز پیش شماره 842

آخرین ویرایش:
دوستان يک سوال :
من الان 1 ماهی ميشه که يک دوره 3 ماهه 256 شارژ کردم ( 45000 ) .
اگر الان بگم پورتمو خالی کنن ، 2 ماهم که ميسوزه ، هيچی پول برنميگردونن نه؟
نميتونم ديگه تحمل کنم ، ميخوام زودتر برم از صبانت بگيرم ( مشهد )
نه آقا فكر نكنم اينجوري باشه.
اگر منطقي بري جولو با محاسباتشون احتمالا بهت پس ميدند.
بهترين كار اينه كه زنگ بزني و يه دليل منطقي مثل اينكه ميخوام از اينجا برم بياري.;)
با آرزوي موفقيت

نه آقا فكر نكنم اينجوري باشه.
اگر منطقي بري جولو با محاسباتشون احتمالا بهت پس ميدند.
بهترين كار اينه كه زنگ بزني و يه دليل منطقي مثل اينكه ميخوام از اينجا برم بياري.;)
با آرزوي موفقيت

آخه چرا دروغ بگه ؟

هر شرکتی مؤظف هست که مشتری رو راضی نگه داره ... حالا ايشون راضی نيست ميتونه پولش رو پس بگيره...

همه جا همينه تو تهران هم همينه شما ميتونی پس بگيری مثلاً اگه الان شارژ کرده 3 ماه ... الان که ماه اول شروع شده ميتونه 2 ماه آينده رو پس بگيره... ولی ماهی که شروع بشه رو خير!!!

حالا اگه هم راضی نيست .. چه هست.... ميتونه پول رو پس بگيره... با بخش فروش تماس بگير ...

آخه چرا دروغ بگه ؟

هر شرکتی مؤظف هست که مشتری رو راضی نگه داره ... حالا ايشون راضی نيست ميتونه پولش رو پس بگيره...

همه جا همينه تو تهران هم همينه شما ميتونی پس بگيری مثلاً اگه الان شارژ کرده 3 ماه ... الان که ماه اول شروع شده ميتونه 2 ماه آينده رو پس بگيره... ولی ماهی که شروع بشه رو خير!!!

حالا اگه هم راضی نيست .. چه هست.... ميتونه پول رو پس بگيره... با بخش فروش تماس بگير ...
منم كه نگفتم زنگ بزنه دروغ تحويل شركت بده.
منظورم اينه كه بالاخره ازش دليل ميخوان ، غير از اينه ؟
ميتونه واقعيت رو بگه ولي اگر نخواست ...
كلا وظيفه ي هر شركت سرويس دهنده اي اين است كه مشتريشو راضي نگه داره.

کسی نبود جواب مارو بده؟

درود،

ميری مخابرات ... پيش رئيس مخابرات منطقه اي خودتون... ( اگه سنت کم هست که تو نرو ترجيحاً :biggrin1: ) يکيو بفرست بگن که به اينترنت پر سرعت احتياج داری ...

اولش نه ميگن ... ولی يکم سمج بشی کارت رو راه ميندازن حتی شده به يکی از کسايی که اونجا کار ميکنه ( توی تعميرات هم بگی شيرينی ميدی کارت رو راه ميندازن ;))

به هيچ عنوان دعوا نکن... چون لج بکنن هيچی.... شرمنده ولی خيلی بايد دستمال بزنی:biggrin1: ....ولی امکانش هست

درضمن يکاری کن اگه ديدی که نه ميگن سمج هم شدی... درخواست کتبی بده .. بنويس بده ... ولی هفته اي 1 بار برو تا باز کنن ...

اگه ديدی نميشه .... بهشون بگو يه خط جديد ميخوای ولی pcm نه ... شايد بهت دادن....

الان دیدم تو همه ارائه دهنده ها فقط شاتل خط مارو زده تو سایتش ساپورت میکنه میگم خوبه؟من دانلود زیاد ندارم ولی میخوام اگه گرفتم 128 بگیرم راحت بشم نظرتون چیه؟

الان دیدم تو همه ارائه دهنده ها فقط شاتل خط مارو زده تو سایتش ساپورت میکنه میگم خوبه؟من دانلود زیاد ندارم ولی میخوام اگه گرفتم 128 بگیرم راحت بشم نظرتون چیه؟

به شما که pcm هستيد .... adsl نميدن!!!! اول مشکل رو برطرف کن .... بعد تازه شانس بياری پورت های شاتل پر نباشه ....

فارسی نوشتم دوست من! :smile:

اقا من 256 دارم
سرعت اینتر نتم28 تا 33 متغیر هست(دانلود)
ولی اپلودم خیلی- بالاست نزدیک 60-چرا اینطوریه برای همه برعکسه!!!
نمیشه سرعت دانلود رو افزایش داد؟؟؟

سلام بچه ها
امروز سرعت دانلودم به بالاترین سرعت ممکن رسید :eek::eek::eek:
101kb/s خودم کفم برید اینم عکسش
149tdoy.jpg

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or