اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم صبانت داشتم هم گیتی نت اما چون هر دو تاشون محدودیت داشتند دارم عوض میکنم لایزر بگیرم !
این حرفو از ته دل میگم گیتی نت واقعا سرعت عالیی داره من 256 5 گیگ داشتم ماهی 18900 سرعت دانلودم در حدود 120-130 بود ! ولی وقتی صبا داشتم سرعت دانلودم 40-50 بود
شما مگه چقدر باهش كار ميكردي در روز؟
حالا اين لايزر خوبه؟

سلام دوستان ، اول از همه بگم که من مشهد هستم .
الان دارم از لايزر ( آشنا ) سرويس 256 با محدوديت 2 گيگ در ماه ميگيرم ، آشغاله ، آشغال ، اصلا راضی نيستم ، من بيشترين استفادم بازی تو لايو هست ، اما پينگم هميشه افتضاحه ، ديگه خسته شدم ، حالم داره بهم ميخوره.
ميخوام عوض کنم ، بين صبانت مشهد و شاتل مشهد موندم کدوم رو بگيرم ، من فقط پينگ برام مهمه و هيچ !
به تمام دوستانی هم که يا ميخوان تازه ADSL بگيرن يا ميخوان عوض کنن شديدا توصيه ميکنم از لايزر ( آشنا ) نگيرن که 100% پشيمانی خواهد آورد.

من 256 5 گیگ داشتم ماهی 18900 سرعت دانلودم در حدود 120-130 بود !
:eek: !!! جانم ؟ مطمئني ؟
حالا اين لايزر خوبه؟
توي كرج كه من ازش استفاده ميكنم با سرعت 128 سرعت دانلودم 20-16 هست !
جالب بودن شركت لايزر اينه كه حداقل در كرج گيگ اضافش از همه جا ارزون تره !
هر گيگ اضافه 3 هزار تومان ! همه جا 5000 تومان !

يكي از ضعف هاي لايزر نوسانان زياد حتي در طي يك روزه ! بعضي وقت ها حتي نميتونم پيج باز كنم ولي بعضي وقتا ... !

منم لایزر دارم
خوبیش به سرعت بالاتر نسبت به قراردادشه مثلا تو مودم برای من 192 مینویسه
ولی دوستان راست میگن پینگش بی نظیره ! من که CS 1.6 تو سرور های ایرانی بازی می کنم پینگم از بقیه یه سر و گردن بالاتره ! و نوسان شدیدی هم داره
سرعت هم نوسان یه دفعه میاد تا 20 یه دفعه از 10 بالاتر نمیره
و پشتیبانیشون هم خوبه . مثلا از من اشتباهی پول سرویس 256 رو گرفتن و بهم زنگ زدن که بیا اضافه پول رو بگیر
من سرویس A-Basic-128 رو دارم که از سرویس های جدیدشونه و هنوز تو سایتشون نزدن و ارزون ترینه

مثلا از من اشتباهی پول سرویس 256 رو گرفتن و بهم زنگ زدن که بیا اضافه پول رو بگیر
چه جالب ، دقيقا اين اتفاق براي منم افتاد :)
مثلا تو مودم برای من 192 مینویسه
از كجا ميفهميد ؟
من سرویس A-Basic-128 رو دارم که از سرویس های جدیدشونه و هنوز تو سایتشون نزدن و ارزون ترینه
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟ جديدا به من گفتند كه يه طرحي اومده كه مثلا هر چند گيگ بخواي بهت ميدن !
مثلا ميگي 256 با 1 گيگ !

چه جالب ! پس اینا سابقه دارن :)
والا این سرویس جدید رو من خبر ندارم ! ولی باید جالب باشه . من 3ماه 4گیگ دارم که تا 11اردیبهشت هست
تو مودم من ( ASUS 602 ) که با Lan وصلش کردم ، http://192.168.1.1/ رو که میزنم و پسورد مودم رو وارد میکنم ، این رو مینویسه :
2w57twz.jpg

که تو همه ی مودم ها هست و اون آدرس هم تو دفترچه مودم مینویسن و پسورد و یوزر هردو admin یا user هست که اولی امکان دستکاری داره و دومی نه !

الان ip من 192.168.1.100 هست ، براي ورود به تنظيمات بايد برم به http://192.168.1.100/ ؟
اين صفحه اصلا براي من باز نميشه !
البته منم با lan وصلم و مودمم هم planet مدل ade-3410 هست.
تشكر

نخير همون 192.168.1.1 رو بزن

منم لايزر دارم .بسی راضی هستيم ازش:دی
کلاً 64 تا هم بيشتر از سرعتی که قرار داد بستيد بهتون ميده.قیمتاشم به نسبته بقیه خوفه
پينگشم که گاهی خيلی خوب اگاهی هم افتضاح ولی در کل خوبه:دی

الان ip من 192.168.1.100 هست ، براي ورود به تنظيمات بايد برم به http://192.168.1.100/ ؟
اين صفحه اصلا براي من باز نميشه !
البته منم با lan وصلم و مودمم هم planet مدل ade-3410 هست.
تشكر

همه به صورت نرمال : 192.168.1.1
User Admin
Password Admin

اينجا برو آموزشش رو دانلود کن و بخون ( توی سی دی ) هم هست

http://www.planet.com.tw/en/support/download2.php?id=2517&file_type=3&prod_model=ADE-3410

سلام دوستان ، اول از همه بگم که من مشهد هستم .
الان دارم از لايزر ( آشنا ) سرويس 256 با محدوديت 2 گيگ در ماه ميگيرم ، آشغاله ، آشغال ، اصلا راضی نيستم ، من بيشترين استفادم بازی تو لايو هست ، اما پينگم هميشه افتضاحه ، ديگه خسته شدم ، حالم داره بهم ميخوره.
ميخوام عوض کنم ، بين صبانت مشهد و شاتل مشهد موندم کدوم رو بگيرم ، من فقط پينگ برام مهمه و هيچ !
به تمام دوستانی هم که يا ميخوان تازه ADSL بگيرن يا ميخوان عوض کنن شديدا توصيه ميکنم از لايزر ( آشنا ) نگيرن که 100% پشيمانی خواهد آورد.

توی مشهد فقط صبانت ، شک نکن بهش ، هیچ ISP از صبانت بهتر نیست برای مشهد ، من که 1 سال و چند ماهه دارم استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم ، پینگشم عالیه ، خیالت راحت باشه ، اصلا طرف شاتل نرو که افتضاحه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or