اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این اسمش بی صاحابی نیست.
به این میگم حال دادن به یوزر...

البته بی صاحابی مربوط به دانلود از ساعت 7 تا 7:45 اه نه سرعت زیاد ، اونکه مشخصه ، نتیجشم اینه که شرکت صبا نت به هیچ عنوان پورت خالی نداره و هر چند وقت یه بار که پهنای باندشو افزایش میده ، یوزر میگیره .

البته الان صبانت قزوین هم همین وضعیت داره شما راحت با سرعت 128kb میتونید دانلود کنید در صورتی داخل قرارداد نوشته شده سرویس 128kb ... !!
البته این 212kb امیر دیگه خیلی شاخ تره !! :biggrin1:
من بیچاره الان دارم ماهی 37000 تومان میدم برای سرعت دانلود 16kb !! که میشه سرویس 128kb .. !!

من بیچاره الان دارم ماهی 37000 تومان میدم برای سرعت دانلود 16kb !! که میشه سرویس 128kb .. !!

صبا نت داری ؟؟ اگه آره ، باید بگم بعضی وقتا صبانت سرعت 128 رو توی 6 تا فایل که داری همزمان دانلود میکنی بهت میده یعنی 6 تا 17 تا مثلا ...

صبا نت داری ؟؟ اگه آره ، باید بگم بعضی وقتا صبانت سرعت 128 رو توی 6 تا فایل که داری همزمان دانلود میکنی بهت میده یعنی 6 تا 17 تا مثلا ...
صبانت قزوین استفاده میکنم الان کرمان هستم اینجا از ICP راه اینده پیام سرویس میگیرم سرویس دهی پشتی بانی واقعا حرف نداره اما قیمتاش هم مثل سرویس دهی که میده هست ... !!

صحبت سره صبانت هست الان دو روز برا من سرعتم شده اين جريان چيه؟

9fw1mc.jpg

ISP ..?

سلام..
من به دنبال یه isp خوب میگردم با مشخصات زیر ......یکی که واقعا اینکاره است .. جواب منو بده :blushing:

یه adsl محدود <5Gig> ماهی و پولش حدودا 20

چنتا isp خوب . محدود.قیمت مناسب. با کیفیت. معرفی کنه لازم دارم...

مرسی :eek:

سلام..
من به دنبال یه isp خوب میگردم با مشخصات زیر ......یکی که واقعا اینکاره است .. جواب منو بده :blushing:

یه adsl محدود <5Gig> ماهی و پولش حدودا 20

چنتا isp خوب . محدود.قیمت مناسب. با کیفیت. معرفی کنه لازم دارم...

مرسی :eek:

به نظر من www.Gitinet.ir بگیر واقعا عالیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or