اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام..
من به دنبال یه isp خوب میگردم با مشخصات زیر ......یکی که واقعا اینکاره است .. جواب منو بده :blushing:

یه adsl محدود <5Gig> ماهی و پولش حدودا 20

چنتا isp خوب . محدود.قیمت مناسب. با کیفیت. معرفی کنه لازم دارم...

مرسی :eek:

پيش شماره شما چنده جناب ؟

پيش شماره شما چنده جناب ؟

من به دنبال یه isp خوب میگردم با مشخصات زیر ......یکی که واقعا اینکاره است .. جواب منو بده

پیش شماره ام 88 هست .....

آخرین ویرایش:
صبانت قزوین استفاده میکنم الان کرمان هستم اینجا از ICP راه اینده پیام سرویس میگیرم سرویس دهی پشتی بانی واقعا حرف نداره اما قیمتاش هم مثل سرویس دهی که میده هست ... !!

حامد تو قزوین قزوین نت هست قیمتاش مثل صباس ولی از پیشگامان یزد سرویس میده هم قطعیش کمتره .. هم سرعتش به نظر من بهتره
شاتل هم هست
پارسم که افتضاحه
فناوام زیاد جالب نیست
صبام قطعیش اون موقعه که داشتم بسی زیاد بود

من به دنبال یه isp خوب میگردم با مشخصات زیر ......یکی که واقعا اینکاره است .. جواب منو بده

پیش شماره ام 88 هست .....

وای خدا... :smile:

منظورم 4 رقم اولش هست....

دوستان من دچار یک مشکل اساسی شدم که رسما رفته رو اعصابم
من از مخابرات ADSl گرفتم به خاطر اینکه خونه ما تو محدوده فیبر نوری هستش و فقط مخابرات می تونه ADSL بده و با هزار بد بختی بهم یه 128 دادن
ولی مشکل از جایی شروع شد که به من گقتن فقط از طریق ساخت VPN می تونی وصل شی و هیچ راه دیگه ای نداری
من تونستم با لپ تاپپم به اینترنت وصل شم ولی مشکل اصلی این هستش که به هیچ وجه نمی تونم با هر دو کنسولی که دارم PS3 و X360 به اینترنت وصل شم هر کاری تا حالا کردم نتونستم

کسی از شما هست که از مخابرات ADSL گرفته باشه و بخواد کنسولهاشم به اینترنت وصل کنه ؟

خواهشن یکی کمک کنه من به خاطر Online بازی کردن رفتم ADSL گرفتم که حالا این طوری شده :((

دوستان من دچار یک مشکل اساسی شدم که رسما رفته رو اعصابم
من از مخابرات ADSl گرفتم به خاطر اینکه خونه ما تو محدوده فیبر نوری هستش و فقط مخابرات می تونه ADSL بده و با هزار بد بختی بهم یه 128 دادن
ولی مشکل از جایی شروع شد که به من گقتن فقط از طریق ساخت VPN می تونی وصل شی و هیچ راه دیگه ای نداری
من تونستم با لپ تاپپم به اینترنت وصل شم ولی مشکل اصلی این هستش که به هیچ وجه نمی تونم با هر دو کنسولی که دارم PS3 و X360 به اینترنت وصل شم هر کاری تا حالا کردم نتونستم

کسی از شما هست که از مخابرات ADSL گرفته باشه و بخواد کنسولهاشم به اینترنت وصل کنه ؟

خواهشن یکی کمک کنه من به خاطر Online بازی کردن رفتم ADSL گرفتم که حالا این طوری شده :((
دوست عزیز شما با USB مودم رو به PC وصل کردین یا با Lan?
VPN ساختی؟
اگه بخوای کنسول بازی رو به اینترنت وصل کنی اول باید اینترنت رو Share کنی,برای این کار مراحل زیر رو انجام بده:
1.گزینه Properties رو طبق شکل تو قسمت VPN ی که ساختی بزن.
2h3oadg.jpg

2.وارد Advanced شو.
nqr760.jpg

3.گزینه Allow other network users رو بزن.
mh8upi.jpg

و شبکه ای که میخوای به کنسول وصل کنی رو انتخاب میکنی.
این مراحل رو برو اگه مشکلی بود بگو.

سلام میخواستم بدونم مودم ربطی به سرعت اینترنت داره ؟مثلا ماله من d-link dsl-322t هستش روزا از 5 یا 6 کیلوبایت بیشتر نمیره اما شبا تا 15 الی 17 کیلوبایت میره .

سلام میخواستم بدونم مودم ربطی به سرعت اینترنت داره ؟مثلا ماله من d-link dsl-322t هستش روزا از 5 یا 6 کیلوبایت بیشتر نمیره اما شبا تا 15 الی 17 کیلوبایت میره .
دوست عزیز شبها اکثرا سرعت بالاتره و روزها بخاطر شلوغی شبکه ها ممکنه سرعت پایین باشه.
درضمن سرعت شب شما با همین مودم بوده !!

دوست عزیز شبها اکثرا سرعت بالاتره و روزها بخاطر شلوغی شبکه ها ممکنه سرعت پایین باشه.
درضمن سرعت شب شما با همین مودم بوده !!

مگه نباید توی تمام ساعات روز بین 15 الی 16 باشه من میرسه به 6 تا 8 کیلوبایت در روز و 15 الی 17 در شب به نظر شما این عادیه؟

آخرین ویرایش:
مگه نباید توی تمام ساعات روز بین 15 الی 16 باشه من میرسه به 6 تا 8 کیلوبایت در روز و 15 الی 17 در شب به نظر شما این عادیه؟
درسته.باید 15-16 باشه ولی اگه نباشه مشکل از شبکه ای هست که شما اینترنت میگیری ازش.ولی وقتی شما با یک مودم مشخص روز 7-8 میگیری و با همون مودم شب 15-16میگیره مشکل از مودم نمیتونه باشه.

تو ايران هيچ بايدی وجود نداره...

در ساعت های کاری policy های set ميکنن که سرعت بين تمامی کاربر ها به يک ميزان قابل استفاده تقسيم بشه...

البته شلوغی هم هست ولی به غير از اون .... شما اگر ببينيد دقيقاً مثلاً داتک از ساعت 7:30 اينطور ها شروع ميشه تا 7 شب.... تابلو هست که policy set شده... چون شلوغ هم حتی اگه بود بالا پايين ميرفت....

ميشه جمله رو اينطوری گفت : بخاطر شلوغی در اون ساعت ها مجبور هستن configuration خاصی رو انجام بدن که اين باعث افت سرعت ميشه

پيروز باشی

با سلام
من از يه شركت مي خوام adsl بگيرم كه
1 - باهاش online بازي كنم.(زياد نه)(البته زياد لگ نزنه)
2 - تو اينترنت هم يه search بزنم.
3 - بعضي از بازي هاي ps3 هم dl كنم.
حالا از كدوم شركت بگيرم؟
صبانت خوبه ولي محدوديته حجميش خيلي پايينه. :(
گيتي چطوره؟

مرثي

با سلام
من از يه شركت مي خوام adsl بگيرم كه
1 - باهاش online بازي كنم.(زياد نه)(البته زياد لگ نزنه)
2 - تو اينترنت هم يه search بزنم.
3 - بعضي از بازي هاي ps3 هم dl كنم.
حالا از كدوم شركت بگيرم؟
صبانت خوبه ولي محدوديته حجميش خيلي پايينه. :(
گيتي چطوره؟

مرثي

من هم صبانت داشتم هم گیتی نت اما چون هر دو تاشون محدودیت داشتند دارم عوض میکنم لایزر بگیرم !
این حرفو از ته دل میگم گیتی نت واقعا سرعت عالیی داره من 256 5 گیگ داشتم ماهی 18900 سرعت دانلودم در حدود 120-130 بود ! ولی وقتی صبا داشتم سرعت دانلودم 40-50 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or