اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جایی هست غیر حضوری مودم asus 602 رو بفروشه ؟
چه مدل جایگزینی رو پیشنهاد می کنید ؟ گارانتی هم بگید چه شرکتی انجام میده
کجای تهران به راحتی میشه این مودم هارو پیدا کرد ؟
یکم عجله دارم !
آیا لایزر برای بازی آنلاین خوبه یا نه ؟
مرسی

دوستان من یه مودم tp-link دارم دوتا خروجی داره یه lan یه usb خواستم بدونم میشه از هر دوتاش استفاده کرد؟ اگه آره چطور؟
مثلا USB وصل میکنی به PC و lan رو وصل میکنی به کنسول :cheesygri

بر و بچی که سرویس ص ب ان ت دارن ، میدونن که اگه بین ساعت 3 تا 7 صبح که اکانت فری هست ،اگه در ساعت 6:45 دقیقه یه بار DC یشن و دوباره کانکت بشن ، میتونن تا ساعت 7:45 دقیقه ، دانلود کنن ؟؟؟؟؟ 45 دقیقه با سرعت 120 Kbps دانلود کردن ، غنیمته به قول گفتنی ، یه مو از خرس کندن غنیمته :دی

آخرین ویرایش:
بر و بچی که سرویس صبانت دارن ، میدونن که اگه بین ساعت 3 تا 7 صبح که اکانت فری هست ،اگه در ساعت 6:45 دقیقه یه بار DC یشن و دوباره کانکت بشن ، میتونن تا ساعت 7:45 دقیقه ، دانلود کنن ؟؟؟؟؟ 45 دقیقه با سرعت 120 Kbps دانلود کردن ، غنیمته به قول گفتنی ، یه مو از خرس کندن غنیمته :دی

يعنی انقد بی در و پيکره ؟؟؟؟؟؟

ميشه يه عکس از اون زمان بگيری که داری دانلود ميکنی؟

يعنی انقد بی در و پيکره ؟؟؟؟؟؟

ميشه يه عکس از اون زمان بگيری که داری دانلود ميکنی؟
،

البته ، چرا که نه ، فردا حتما میزارم :smile: البته خیلی وقته که اینجوریه ، یعنی از وقتی که ص ب ا ن ت شناختم اینجوری بوده ، گفتم اینجا بگم بچه ها هم استفاده کنن ، ولی لاشو بالا نیارین ، 3 نشه :دی

آخرین ویرایش:
،

البته ، چرا که نه ، فردا حتما میزارم :smile: البته خیلی وقته که اینجوریه ، یعنی از وقتی که صبا نت شناختم اینجوری بوده ، گفتم اینجا بگم بچه ها هم استفاده کنن ، ولی لاشو بالا نیارین ، 3 نشه :دی

شما که خودت الان 3 کردی :biggrin1: وسط انجمن...

قبلاً هم يکارای ميکردن روی ديال آپ... يادته ؟ ساعت رو نگر ميداشت ..... خيلی توپ بود !:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

هیشکی نبود

اساتید من یک سوال دارم من تازه adsl گرفتم از آسیا تک با سرعت 512 حجم 2 گیگ میخوام بدونم مثلا من اگر گرز آو وار 2 رو چند ساعت تو لایو میتونم با این 2 گیگ بازی کنم بهتر بگم هر ساعت بازی توی لایو چقدر از اون 2 گیگ مصرف میشه ؟ اگر باید سوالم رو جای دیگه ای مطرح میکردم عذر میخوام منو راهنمایی کنید که اونجا سوالم رو مطرح کنم .

اساتید کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟

کلاً بازی آنلاین زیاد از حجم کم نمیکنه مثلاً من Callof4 که بازی میکنم شاید هر ساعت فوق فوقش 10 مگ کم کنه !

فکر نکنم اینجور که میگی باشه ، چونکه من زمانی که resistance بازی میکردم ، برای هر ساعت 80 - 90 مگ میپرید ، البته به حجم اطلاعات تبادل شده ربط داره ، و نمیشه به صورت قاطع نظر داد .

از پاسخهای همگی ممنونم با این تفاسیر و تستی که خودم کردم گرز 2 ساعتی 15 تا 20 مگ میخواد و بازیهای دیگه بستگی داره به نحوه ارسال و دریافت دیتاشون !!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or