اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بر و بچی که سرویس ص ب ان ت دارن ، میدونن که اگه بین ساعت 3 تا 7 صبح که اکانت فری هست ،اگه در ساعت 6:45 دقیقه یه بار DC یشن و دوباره کانکت بشن ، میتونن تا ساعت 7:45 دقیقه ، دانلود کنن ؟؟؟؟؟ 45 دقیقه با سرعت 120 Kbps دانلود کردن ، غنیمته به قول گفتنی ، یه مو از خرس کندن غنیمته :دی

آخرین ویرایش:
بر و بچی که سرویس صبانت دارن ، میدونن که اگه بین ساعت 3 تا 7 صبح که اکانت فری هست ،اگه در ساعت 6:45 دقیقه یه بار DC یشن و دوباره کانکت بشن ، میتونن تا ساعت 7:45 دقیقه ، دانلود کنن ؟؟؟؟؟ 45 دقیقه با سرعت 120 Kbps دانلود کردن ، غنیمته به قول گفتنی ، یه مو از خرس کندن غنیمته :دی

يعنی انقد بی در و پيکره ؟؟؟؟؟؟

ميشه يه عکس از اون زمان بگيری که داری دانلود ميکنی؟

يعنی انقد بی در و پيکره ؟؟؟؟؟؟

ميشه يه عکس از اون زمان بگيری که داری دانلود ميکنی؟
،

البته ، چرا که نه ، فردا حتما میزارم :smile: البته خیلی وقته که اینجوریه ، یعنی از وقتی که ص ب ا ن ت شناختم اینجوری بوده ، گفتم اینجا بگم بچه ها هم استفاده کنن ، ولی لاشو بالا نیارین ، 3 نشه :دی

آخرین ویرایش:
،

البته ، چرا که نه ، فردا حتما میزارم :smile: البته خیلی وقته که اینجوریه ، یعنی از وقتی که صبا نت شناختم اینجوری بوده ، گفتم اینجا بگم بچه ها هم استفاده کنن ، ولی لاشو بالا نیارین ، 3 نشه :دی

شما که خودت الان 3 کردی :biggrin1: وسط انجمن...

قبلاً هم يکارای ميکردن روی ديال آپ... يادته ؟ ساعت رو نگر ميداشت ..... خيلی توپ بود !:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

هیشکی نبود

اساتید من یک سوال دارم من تازه adsl گرفتم از آسیا تک با سرعت 512 حجم 2 گیگ میخوام بدونم مثلا من اگر گرز آو وار 2 رو چند ساعت تو لایو میتونم با این 2 گیگ بازی کنم بهتر بگم هر ساعت بازی توی لایو چقدر از اون 2 گیگ مصرف میشه ؟ اگر باید سوالم رو جای دیگه ای مطرح میکردم عذر میخوام منو راهنمایی کنید که اونجا سوالم رو مطرح کنم .

اساتید کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟

کلاً بازی آنلاین زیاد از حجم کم نمیکنه مثلاً من Callof4 که بازی میکنم شاید هر ساعت فوق فوقش 10 مگ کم کنه !

فکر نکنم اینجور که میگی باشه ، چونکه من زمانی که resistance بازی میکردم ، برای هر ساعت 80 - 90 مگ میپرید ، البته به حجم اطلاعات تبادل شده ربط داره ، و نمیشه به صورت قاطع نظر داد .

از پاسخهای همگی ممنونم با این تفاسیر و تستی که خودم کردم گرز 2 ساعتی 15 تا 20 مگ میخواد و بازیهای دیگه بستگی داره به نحوه ارسال و دریافت دیتاشون !!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or