اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان گرام كدوم يكي از شركتهاي زير و پيشنهاد مي كنيد ؟؟؟
اريا تدبير رسانه (شاتل )
شركت انتقال داده ها (آسيا تك)
شركت داده گستر عصر نوين (افروز)
شركت كارا امين ارتباط
شركت اوراكل
شركت پيشگامان توسعه ارتباطات

اين شاتل رو من 2 ماه پيش زنگ زدم گفت پر شده خطامون خودمون زنگ ميزنيم كه نزدن. يه راهنمايي بزنين . اين اوراكل رو هم يه امار بدين چجورياش.
ممنون

در ضمن يه توضيح مختصر درباره wireless بدين .اگر اينا همه پر بودن مي ارزه وايرلس بگيرم يا نه ؟؟؟
كسي نبود جواب بده ؟؟

سرعت من از 60 به 120 افزایش پیدا کرده اولش گفتم اشتباه کردن و موقتی هست اما مثل اینکه پول 128 رو دادیم 1 مگ گرفتیم خلاصه که گوش شیطون کر 1 ماهی هست اینجوریه...
دم صبا نت گرم...

سرعت من از 60 به 120 افزایش پیدا کرده اولش گفتم اشتباه کردن و موقتی هست اما مثل اینکه پول 128 رو دادیم 1 مگ گرفتیم خلاصه که گوش شیطون کر 1 ماهی هست اینجوریه...
دم صبا نت گرم...
زیاد خوشحال باش(منم خوشحالم):cheesygriبرای اکٍر مشتریا اینجوری شده!!!

من زنگ زدم گفتمک چرا برای من اینجوری نشده:eek:
گفت فعلا صبر کنید یا برای شما اونجوری میشه
یا برای دوستانتون مثل شما میشه

ولی یکی اتفاق بزرگ افتاده pingمن واقعا معجزه شده -اپلودم هعم همینطور
4 مگ رو در کمتر از 30 پانیه اپ کردم:laughing:-تو لایو هم اصلا لگ ندارم-
چه می تازه این صبانت

براستی که دم صبانت گرم....:love:

كسي نبود جواب بده ؟؟

فقط یکی از این دوتا رو انتخاب کن-

1-اگه قیمت واقعا کم-کیفیت واقعا عالی میخوای فقط صبانت(اون 128 که نوشته 256 هست الکی نوشته)

2-اگه پول خوب میخوای بدی - و سرعت مناسب و عالی مییخوای شاتل

بازم خود دانی -
تو ایران این دوتا حرف اول رو میزنند-من نظرم گزینه 1 هست:biggrin1:(که تو لیست شما نیست):biggrin1:

سلام
من امپراطور استفاده می کنم قبلا 50 تا 60 بود اما الان شده 100 تا 110 الان یه یک هفته ای میشه که اینجوری شده فک کنم دیگه نمیاد پایین منماز تهرانم
با تشکر

سلام آره همیشگی هست منم دوستم از امپرا داره البته میدونین که پهنا باند رو از صبا میگیره
فقط میشه شما بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید ممنون:love:

زیاد خوشحال باش(منم خوشحالم):cheesygriبرای اکٍر مشتریا اینجوری شده!!!

من زنگ زدم گفتمک چرا برای من اینجوری نشده:eek:
گفت فعلا صبر کنید یا برای شما اونجوری میشه
یا برای دوستانتون مثل شما میشه

ولی یکی اتفاق بزرگ افتاده pingمن واقعا معجزه شده -اپلودم هعم همینطور
4 مگ رو در کمتر از 30 پانیه اپ کردم:laughing:-تو لایو هم اصلا لگ ندارم-
چه می تازه این صبانت

براستی که دم صبانت گرم....:love:

خوب حالا برایه شما هم افزایش پیدا کرد بلاخره یا نه سرعت DL تون چند شده ؟

سلام آره همیشگی هست منم دوستم از امپرا داره البته میدونین که پهنا باند رو از صبا میگیره
فقط میشه شما بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید ممنون:love:

سلام
من از سعادت مند می گیرم بعد جون من با 128 سرعت 120 می گیری؟ ما با 512 به زور106 107 می گیریم!!!:biggrin1::biggrin1:
باتشکر

سلام
من از سعادت مند می گیرم بعد جون من با 128 سرعت 120 می گیری؟ ما با 512 به زور106 107 می گیریم!!!:biggrin1::biggrin1:
باتشکر

من که نه رفیقم داره مرکز عاطف هستیم سرعت با چشمایه خودم دیدم 110-126 هست اصل حاله وقتی هم که 512 بود 50-60 بود :love::love:
البته اون از امپراتور نماینده صبانت گرفته پول 128 میده سرعت 1mb میگیره!

شاتل منطقه ی ما فقط سرویس art 3 به بعد رو میده که سرعت سند 128 و ریسیو 256 هست که برای یک ماه و 20 گیگ دانلود میده 40 تومن. این زیاد نیست به نظرتون
؟؟؟

و خواهشا اگر از وایرلس کسی استفاده میکنه یه راهنمایی بزاره که کدوم شرکت خوبه و یا اصلا میصرفه که وایرلس گرفت یا نه ؟؟

ممنون

شاتل منطقه ی ما فقط سرویس art 3 به بعد رو میده که سرعت سند 128 و ریسیو 256 هست که برای یک ماه و 20 گیگ دانلود میده 40 تومن. این زیاد نیست به نظرتون
؟؟؟

و خواهشا اگر از وایرلس کسی استفاده میکنه یه راهنمایی بزاره که کدوم شرکت خوبه و یا اصلا میصرفه که وایرلس گرفت یا نه ؟؟

ممنون

بله زیاده و جدیدا هم وضعش یخورده بهم ریخته!

با سلام من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونید بهم کمک کنید.من وقتی که میخوام با ای دی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشنم فعال باشه ولی من الان ویندوزمو عوض کردم و این گزینه رو ندارم لطفا بهم بگید که چطور میتونم لوکال اریا کانکشن بسازم و باید چی کار کنم با تشکر.

با سلام من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونید بهم کمک کنید.من وقتی که میخوام با ای دی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشنم فعال باشه ولی من الان ویندوزمو عوض کردم و این گزینه رو ندارم لطفا بهم بگید که چطور میتونم لوکال اریا کانکشن بسازم و باید چی کار کنم با تشکر.

درايور کارت شبکه ات رو نصب کن!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or