ََAnti Spyware چیه !؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چرا وایرلس داتک خوب نبود؟یعنی مثلا سرعت دانلود..باز کردن page ها..پــینـگ.. چطوربودن؟پینگ با ایران مثلابه زبان ساده برای کسی که نميدونه اين چيه :
يک چيزی مثل آنتی ويروس هست.... در واقع تخصص اين برنامه بيشتر روی برنامه های تبليغاتی که نصب ميشه روی سيستم يا جاسوسی که بسته به قابليت اون نرم افزار داره ...
در واقع کامل ترين و بهترين که ميتونم پيشنهاد کنم :
ad-aware هست... توی بخش نرم افزار از امين بخواه
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چرا وایرلس داتک خوب نبود؟یعنی مثلا سرعت دانلود..باز کردن page ها..پــینـگ.. چطوربودن؟پینگ با ایران مثلا
آخه اینجا پرتا پرن هیچ شرکتی پرت خالی نداره :dozing:
واسه همین تنها راهی که دارم اینه که از داتک وایرلس بگیرم.
من برای این که این تروجان هایی که از پهنای باند استفاده میکنه رو پاک کنه باید Anti Spyware استفاده کنم یا Anti virus Internet Security !?
من برای این که این تروجان هایی که از پهنای باند استفاده میکنه رو پاک کنه باید Anti Spyware استفاده کنم یا Anti virus Internet Security !?
Internet security یک نرم افزار امنیتیه که Anti spyware و anti virus رو هم شامل میشه ، البته بعضی از این نرم افزار ها آنتی ویروس رو به صورت جدا و دلبخواهی نصب میکنه مثل نورتون . پس اگه internet security داشته باشی دیگه نیازی نیست که آنتی ویروس و آنتی spyware نصب کنی.
میشه لینک دانلودش رو بدی !؟درسته...
ولی اون anti spywre که هست ... ولی قابليت های اونها خيلی پايين تر هست نسبت به اينترنت security ها !... در واقع رجيستری و .... به خوبی تميز نميکنه!!!
پيشنهاد ميکنم حتماً از ad-aware استفاده کنن!
میشه لینک دانلودش رو بدی !؟
در ضمن میشه لینک دانلود یه Anti Virus خوب رو هم بدی !؟
ممنون
سلام
يكي از بچه ها گقته بود اگه خطت پي سي ام هست بايد ببيني كه جلوي در خونه شما يه باكس جديد اظافه شده بغل باكس سيم هاي تلفن اما اين باكس جديده رو نديدم پس اين جريان پي سي ام چيه؟
چطور قبلا به من سرويس ميدادن حالا كه شماره ام عوض شده سرويس نميدن؟
همه ميگن براي اينكه بفهمي پي سي ام هست يا نه بايد ببيني باكس جديد گذاشتن جلوي در خونتون
حالا به غير از اين من چطوري ميتونم بفهمم خطم پي سي ام است؟
فيبر نوري كه عمرا تا صد سال ديگه نمياد در خونه