اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام !
دوستان یه مشکل !
من الان DSL ـم یه ما ـو نیمه که وصله ... من برا یه ماه شارژ کرده بودم ...
حالا خواستم ببینم خودم برم بگم که میخوام شارژ کنم یا بزارم همین جوری برا خودش وصل باشه !؟
میگم بعدا گیر ندن که جریمه باید بدی و اینا !

فکر کنم برای بيشتر شارژ کردن .... اشتباهی برات زيادی زدن !

از کجا سرويس ميگيری ؟؟؟؟:confused:

چون سر 1 ماه به سوره خودکار قطع ميشه!!!! :biggrin1:

گندش رو در نيار!!!! :biggrin1:

سلام دوستان میگم این سرویس eco شاتل رو گرفتم سرعت 256 سه ماهه 35 با محدودیت 5 گیگ کسی گرفته ببینه خوبه؟چون من دانلود زیاد ندارم ولی سرعت دان هم برام مهمه

دوستان علاوه بر جواب دادن به سوال های بالا میگم من میخوام 256 بگیرم ولی زنگ زدم گفتن باید مدارک حقوقی و ادرس یه مغازه رو بدین.این مدارک شامل چی میشه؟ادرس اون مغازه اگه از خونه فاصله داشته باشه مشکلی نداره؟
راستی دوستان اگه لطف کنن و بگن به غیر دانلود چه چیزهایی از پهنای باند کم میکنه و مقداری که کم میکنه رو بگن ممنون میشم
در ضمن من اگه بخوام مودم رو مستقیم وصل کنم به ایکس باکس ایا میشه؟در این صورت چطوری باید کانکت شد؟

دوستان علاوه بر جواب دادن به سوال های بالا میگم من میخوام 256 بگیرم ولی زنگ زدم گفتن باید مدارک حقوقی و ادرس یه مغازه رو بدین.این مدارک شامل چی میشه؟ادرس اون مغازه اگه از خونه فاصله داشته باشه مشکلی نداره؟
راستی دوستان اگه لطف کنن و بگن به غیر دانلود چه چیزهایی از پهنای باند کم میکنه و مقداری که کم میکنه رو بگن ممنون میشم
در ضمن من اگه بخوام مودم رو مستقیم وصل کنم به ایکس باکس ایا میشه؟در این صورت چطوری باید کانکت شد؟

خوب مدارکی مثل کارت دانشجویی مثل روزنامه رسمی شرکت ولی من تا حالا نشنیدم آدرس مغازه بخوان:biggrin1: چون در کل سرعت بالاتر از 128 به خونه نمیدن مدرک میخوان از آدم

به غیر دانلو باز کردن صفحات هم از حجم شما کم میکنه و بازی کردن تو live و psn
بله میشه مستقیم وصل کرد این مورد رو دیگه تو تاپیک XBOX live مطرح کنین;)

فکر کنم برای بيشتر شارژ کردن .... اشتباهی برات زيادی زدن !

از کجا سرويس ميگيری ؟؟؟؟:confused:

چون سر 1 ماه به سوره خودکار قطع ميشه!!!! :biggrin1:

گندش رو در نيار!!!! :biggrin1:
من کرمانشاهم ...
حالا چی کار کنم ؟!:دی
صداش رو در نیارم !؟:دی

من کرمانشاهم ...
حالا چی کار کنم ؟!:دی
صداش رو در نیارم !؟:دی

درسته که این شرکتا بسیار لاشخور تشریف داشته و هزینه چند برابر قیمت واقعی رو از ما میگیرن ، ولی خوردن مال حلال به هر نحوی لذت بخش تره :smile: .

میتونی بهشون اطلاع بدی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or