اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان:
اصولا من الان دارم دنبال ارزون ترین سرویس دهنده ای میگردم که بتونه توی تهران(پیش شماره ی 7716 مرکز مخابرات امامت)ADSL میده میگردم...منطقه ی کور شده ی دور از چشم قبرستان خاقانی که الان هیچ جا خوب سرویس نمیده...کسی میتونه کمکم کنه؟
ارزون ترین سرویس دهنده هایی که من پیدا کرده بودم یکی همین E-Com یا همچین چیزی بود...یکی هم صپانت که مورد اولی اصلا سرویس آشغالی تو این منطقه(دلیل دیگش هم اینه که ارزون هست=>مثل *** مشتری جمع میکنه و نتیجه ی آخرش هم میشه یک دستگاه IP شر میدن بهمون که اگه 256 بگیرم دانلودی معادل بوق کیلوبایت/ثانیه)میده دومی هم جاشون پره و باید ثبت نام کرد تا 125135321 دیگه خدمتمون برسن(اینطور که خودشون عرض میفرمایند حداقل یک ماه طول میکشه)
ممنون میشم من رو راهنمایی کنین...

با سلام خدمت دوستان:
اصولا من الان دارم دنبال ارزون ترین سرویس دهنده ای میگردم که بتونه توی تهران(پیش شماره ی 7716 مرکز مخابرات امامت)ADSL میده میگردم...منطقه ی کور شده ی دور از چشم قبرستان خاقانی که الان هیچ جا خوب سرویس نمیده...کسی میتونه کمکم کنه؟
ارزون ترین سرویس دهنده هایی که من پیدا کرده بودم یکی همین E-Com یا همچین چیزی بود...یکی هم صپانت که مورد اولی اصلا سرویس آشغالی تو این منطقه(دلیل دیگش هم اینه که ارزون هست=>مثل *** مشتری جمع میکنه و نتیجه ی آخرش هم میشه یک دستگاه IP شر میدن بهمون که اگه 256 بگیرم دانلودی معادل بوق کیلوبایت/ثانیه)میده دومی هم جاشون پره و باید ثبت نام کرد تا 125135321 دیگه خدمتمون برسن(اینطور که خودشون عرض میفرمایند حداقل یک ماه طول میکشه)
ممنون میشم من رو راهنمایی کنین...

درود،

روی اين لينکی که بهت دادم کليک کن... ببين شرکت های ديگه هم تورو ساپورت ميکنن!!!!

ببين شرکت های ديگه چی ؟ پورت هاشون پره يا نه ؟

http://www.internetfinder.ir/Service.aspx?IDPC=98-21-7716&Type=ADSL

ارزون بودن .. تو چه اندازه مد نظرت هست؟

آخرین ویرایش:
افتخار بدی رو لینک کلیک کنی،اون موقع لیست شرکت هایی که سرویس اینترنت به پیش شماره شما ارائه میدن رو می بینید.
اقا منظور منو نفهميدي .من نميگم كه چه شركت هايي تو اين منطقه سرويس ميدن.
من ميگم كدوم شركت بهتره براي بازي on با ps3 و يه چرخ تو اينترنت هفته اي 6 يا 7 ساعت
تو بازي هم لگ نزنه.

آقا یکی میشه بگه این پینگ منفی یعنی چی؟؟
اینم یه تست با برنامه تسته پینگ

2834564_796x591.JPG

سلام
پیش شماره ی تلفن خونه ی ما 2207 هست . حالا یکسری سوال دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدید

1- بهترین شرکت ممکن برای انتخاب تو این منطقه کدوم هست ؟

2- با چه سرعتی می تونم در live به صورت مطلوب بازی کنم ؟

3- کدوم سرویس شرکت برای این کار مقرون به صرفه است ؟

4- با هر 1Gig چه مدت زمان می توان در لایو بود ؟

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or