Captain Mitchell
کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان:
اصولا من الان دارم دنبال ارزون ترین سرویس دهنده ای میگردم که بتونه توی تهران(پیش شماره ی 7716 مرکز مخابرات امامت)ADSL میده میگردم...منطقه ی کور شده ی دور از چشم قبرستان خاقانی که الان هیچ جا خوب سرویس نمیده...کسی میتونه کمکم کنه؟
ارزون ترین سرویس دهنده هایی که من پیدا کرده بودم یکی همین E-Com یا همچین چیزی بود...یکی هم صپانت که مورد اولی اصلا سرویس آشغالی تو این منطقه(دلیل دیگش هم اینه که ارزون هست=>مثل *** مشتری جمع میکنه و نتیجه ی آخرش هم میشه یک دستگاه IP شر میدن بهمون که اگه 256 بگیرم دانلودی معادل بوق کیلوبایت/ثانیه)میده دومی هم جاشون پره و باید ثبت نام کرد تا 125135321 دیگه خدمتمون برسن(اینطور که خودشون عرض میفرمایند حداقل یک ماه طول میکشه)
ممنون میشم من رو راهنمایی کنین...
ممنون...
اقا منظور منو نفهميدي .من نميگم كه چه شركت هايي تو اين منطقه سرويس ميدن.افتخار بدی رو لینک کلیک کنی،اون موقع لیست شرکت هایی که سرویس اینترنت به پیش شماره شما ارائه میدن رو می بینید.
درايور کارت شبکه دوباره نصب کنمن چراغ lan مودمم روشن نمیشه کسی نمیدونه باسه چی !؟ الان 3 روزه اینجوریه !؟ ربطی به شرکت نداره که !؟
خیلی ممنون از راهنمایی درست شد !درايور کارت شبکه دوباره نصب کن
کسی جواب نميده?شما رو نميدونم ولی الان من چند روز پشت سر هم قطعی دارم
زنگ زدم ISP گفت مشکل از مازندرانه
کس ديگه هم مشکل داره:confused:
اقا منظور منو نفهميدي .من نميگم كه چه شركت هايي تو اين منطقه سرويس ميدن.
من ميگم كدوم شركت بهتره براي بازي on با ps3 و يه چرخ تو اينترنت هفته اي 6 يا 7 ساعت
تو بازي هم لگ نزنه.