اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما خودت آسیا تک داری ؟ دوستان من از آسیا تک سرویس دارن و همش احساس نارضایتی میکنن یا همش سرویسشان قطع تشیف داره یا سرعت دانلود نداره و پشتیبانی درستی هم نداره البته فک کنم در بعضی مناطق اینجوری باشه ولی در مناطق 2-5 خیلی مشکل داره
من 3 تا از دوست هام دارن فوق العاده هم راضی هستن پشتیبانیش هم خوبه سرعتش هم تا اونجا که من دیدم و شنیدم افتی نداشته...تا پارسال پیشنگ بدی داشت که از اوایل تابستون امسال رفع شده و مشکلی نیست جز محدودیت حجمی و قیمت های تقریبا گرون نا محدود هاش مقابل داتک
در اینکه داتک بهترین ISP ایران هست شکی ندارم ولی داتک توی همه مناطق تهران که تحت پوشش ـش هست تمام پورت هاش پر هست و نمیشه به کسی پیشنهاد 100% داد.

دوستان اگر کسی میخواد از آسیا تک بیگره منصرفش کنید هر کس هم که از این شرکت داره سریعآ انصراف بده چون هفته ای 5 روز قطعی داره بیایین سمت داتک:)
اتفاقا الان این داتک ـه که تقریبا سرویس بدی رو میده به کاربرا!

اتفاقا الان این داتک ـه که تقریبا سرویس بدی رو میده به کاربرا!

من 3 سال ميشه تقريبا کاربر داتک هستم...

امتياز های داره ... بدی های هم داره مثلاً:

روی ساعت های کاری سرعت رو تقسيم ميکنه که افت سرعت برای هيچ جا پيش نياد ( به نظر من کار درستی ميکنه )
مشتری مداريش حرف نداره!
پيگيری به مشکلات و رفع مشکلات عاليه...
شده ساعت 4 صبح هم زنگ بزنم مشکل داشته باشم... هميشه هستن و جواب ميدن!

قيمت هاش نسبت به جاهای ديگه عاليه چون نامحدوده!!!

اگر شاکی باشی ... خيلی خوب به مشکلت رسيدگی ميکنن!

به نظر من در حال حاضر بهترين داتک هست... با توجه به قيمت و کيفيت و ساپورت!!!

سلامن آقا من از این شاتل لعنتی یه ADSL128 گرفتم ولی مطمعنم که اون سرعتی که باید بدن نیست آیا این تستی که من کردم مربوط به 128 هست البته دیروز 80 بود download

قيمت هاش نسبت به جاهای ديگه عاليه چون نامحدوده!!!
فکر کنم داتک هم سال آینده به محدودیت حجمی روی بیاره و قیمت های نامحدودش رو خیلی زیاد کنه مثله کاری که آسیا تک کرد! خدا کنه اینجور نشه چون اگر داتک پورت تو منطقه ما ارائه بده اولین نفری که میگیره خودم هستم :دی
سلامن آقا من از این شاتل لعنتی یه ADSL128 گرفتم ولی مطمعنم که اون سرعتی که باید بدن نیست آیا این تستی که من کردم مربوط به 128 هست البته دیروز 80 بود download
این سایت زیاد درست نشون نمیده...شما الان از جایی دانلود میکنی سرعتت چنده ؟

رفيق منم از 128 پارس انلاين استفاده ميكنم
داونلودم 246 و آپلودم 90 هست :confused:

داتك بهنره يا صبانت بزاي بازي online تو psn ‌؟ (از نظر محدوديت هم مشكلي نداشته باشه)

با سلام
فقط صبانت همه چیش عالیه من 512 گرفتم بهم 1mb داده پینگشم عالیه ببین سرعت من 100 تا 125هستش نوسان داره ولی داتک نیست:biggrin1: حتما صبا نت بگیر
با تشکر

درود بر دوستان عزیز
من هم صبانت دارم سرعت و پینگش واقعا عالی هست .

با سلام
فقط صبانت همه چیش عالیه من 512 گرفتم بهم 1mb داده پینگشم عالیه ببین سرعت من 100 تا 125هستش نوسان داره ولی داتک نیست:biggrin1: حتما صبا نت بگیر
با تشکر
البته این 2-3 هفته ی اخیره که سرعتشون انقدر افزایش داشته .

پاینده باشید

من دانلودم 16 .18
DL rate ـه یک خط 128 همین قدره ;) مشکلی نیست.
برای فهمیدن سرعت عادی یک خط کافیه سرعتی که isp میده رو تقسیم بر 8 کنید
128/8=16 سرعت یک خط 128 تقریبا روی 16 هست.
256/8=32 سرعت یک خط 256 تقریبا روی 32 هست.

پ.ن:البته توی ایران به خاطر ضعف سیستم مخابراتی و 100 البته isp ها ممکنه ریت یه مقداری بالا پایین بشه که زیاد مهم نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or