اقا منظور منو نفهميدي .من نميگم كه چه شركت هايي تو اين منطقه سرويس ميدن.افتخار بدی رو لینک کلیک کنی،اون موقع لیست شرکت هایی که سرویس اینترنت به پیش شماره شما ارائه میدن رو می بینید.
درايور کارت شبکه دوباره نصب کنمن چراغ lan مودمم روشن نمیشه کسی نمیدونه باسه چی !؟ الان 3 روزه اینجوریه !؟ ربطی به شرکت نداره که !؟
خیلی ممنون از راهنمایی درست شد !درايور کارت شبکه دوباره نصب کن
کسی جواب نميده?شما رو نميدونم ولی الان من چند روز پشت سر هم قطعی دارم
زنگ زدم ISP گفت مشکل از مازندرانه
کس ديگه هم مشکل داره:confused:

اقا منظور منو نفهميدي .من نميگم كه چه شركت هايي تو اين منطقه سرويس ميدن.
من ميگم كدوم شركت بهتره براي بازي on با ps3 و يه چرخ تو اينترنت هفته اي 6 يا 7 ساعت
تو بازي هم لگ نزنه.
آقا لطف بفرمایید در مورد چیزی که اطلاع ندارید حرف نزنید ملت هم گمراه نشندوستان اگر کسی میخواد از آسیا تک بیگره منصرفش کنید هر کس هم که از این شرکت داره سریعآ انصراف بده چون هفته ای 5 روز قطعی داره بیایین سمت داتک![]()

سلام
پیش شماره ی تلفن خونه ی ما 2207 هست . حالا یکسری سوال دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدید
1- بهترین شرکت ممکن برای انتخاب تو این منطقه کدوم هست ؟
2- با چه سرعتی می تونم در live به صورت مطلوب بازی کنم ؟
3- کدوم سرویس شرکت برای این کار مقرون به صرفه است ؟
4- با هر 1Gig چه مدت زمان می توان در لایو بود ؟
با تشکر
دوستان اگر کسی میخواد از آسیا تک بیگره منصرفش کنید هر کس هم که از این شرکت داره سریعآ انصراف بده چون هفته ای 5 روز قطعی داره بیایین سمت داتک![]()
شما خودت آسیا تک داری ؟ دوستان من از آسیا تک سرویس دارن و همش احساس نارضایتی میکنن یا همش سرویسشان قطع تشیف داره یا سرعت دانلود نداره و پشتیبانی درستی هم نداره البته فک کنم در بعضی مناطق اینجوری باشه ولی در مناطق 2-5 خیلی مشکل داره در کل شرمنده اگر پست قبلیم باعث ناراحتی شما شدآقا لطف بفرمایید در مورد چیزی که اطلاع ندارید حرف نزنید ملت هم گمراه نشن![]()

من خودم یک سال و نیم پیش از این شرکت داشتم یا همش قطع بود یا سرعت دانلود که باید 18 بود 8 بوده ولی کلآ این شرکت در بیشتر مناطق مخابراتی مشکل دارهجمله شما درست نيست... بنده دوستم داره... و فوق الاده راضی هست ... اگه اين مشکل رو خودتون داريد با مخابرات منطقه در ميآن بزاريد