hassan_110
کاربر سایت
دوست عزيز هنوز به اصطلاح جشنوارشون را نيوفتاده . اين قيمت هايي هم كه زدي قيمت عاديش هست . هنوز هيچ تغييري صورت نگرفته فقط به مناسبت نيمه شعبان تا پايان شهريور به هركي ثبت نام كنه يا شارژ كنه يك گيگ به صورت مجاني ميدن .![]()
)چرا بابا خودم همین تعرفه جدید گرفتم:biggrin1:
البته این برای کرجِ (کرج اصلا 5 گیگ نداشت...4گیگِ که 24 تومنه)
شاید تهران فرق داره:confused:

من صبانت نیستم...ولی واسه منم افت سرعت داشتم و افزایش پینگ که زنگ زدم پشتیبانی دیروز..امروز صبح که کار کردم دیدم درست شده.دوستان تهرانی کسانی که از صبانت سرویس گرفتن تو این 2-3 روزه اخیر افت سرعت پیدا نکردند ؟؟؟ سرعت دانلود من روی 54-53 K/bs ثابت بود ولی الان 2 - 3 روزه که از 5 K/bs بالاتر نمیره !!!!![]()
دوستان تهرانی کسانی که از صبانت سرویس گرفتن تو این 2-3 روزه اخیر افت سرعت پیدا نکردند ؟؟؟ سرعت دانلود من روی 54-53 K/bs ثابت بود ولی الان 2 - 3 روزه که از 5 K/bs بالاتر نمیره !!!!![]()

امرزو زنگ زدم گفت که خط ها پره و... از این حرفا ( البته دقیق یادم نیست چی گقت :biggrin1: ) ولی گفت تو روزای آینده درست میشهمن صبانت نیستم...ولی واسه منم افت سرعت داشتم و افزایش پینگ که زنگ زدم پشتیبانی دیروز..امروز صبح که کار کردم دیدم درست شده.
شما هم به پشتیبانی زنگ بزنی بهتره...هم راحت تری،هم اگه مشکلی باشه بهت میگن.
( البته من که چشمم اب نمیخوره ) 

چند وقته از سرویس صبانت استفاده میکنی :confused:نه من تهران هستم مشكلي نداشتم
امرزو زنگ زدم گفت که خط ها پره و... از این حرفا ( البته دقیق یادم نیست چی گقت :biggrin1: ) ولی گفت تو روزای آینده درست میشه( البته من که چشمم اب نمیخوره )
چند وقته از سرویس صبانت استفاده میکنی :confused:

)
ميخواستم ببينم واقعا سرعت بايد همين قدر باشه يا اينكه يه جاي كار مشكل داره؟