اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خو دوستان کسی ميتونه يه سايتی بده که ليست شرکتهای ارائه دهنده DSL با سايتشون رو داشته باشه؟؟

بعد کسی هست منو راهنمايی کنه که چطور ميشه نمايندگی يه شرکت واسه دی اس ال رو تو يه شهری گرفت؟؟يعنی چه شرايطی ميخواد؟؟

مخابرات رو که کلا بیخیال...من رفتم میگم میخوام بدونم خطم PCM هست یا نه...میگه ما نمیتونیم به شما بگیم!!! باید بری یه شرکت اونا واست استعلام بگیرن :-"

میگم می خوام خط جدید بخرم،میخوام PCM نباشه...میگه معلوم نیست هر چی در بیاد همونه :laughing:
آدم تو طویله زندگی کنه قانونمند تر از این مملکت هست.

به قول دوست مون جناب کنسول اگه سرعت اینترنتت با دیال آپ بالاتر از 33 کیلو بایت بود پی سی ام نیست
در خصوص اینکه میگی خط جدید بگیرم که پی سی ام نباشه بهت قول میدم مخابرات از اینکارا نمیکنه
یک ساله خط ما پی سی ام شده اما هر کاری کردم نتونستم ای دی اس ال بگیرم
دنبال محدود کردن هستند!:((

تورو خدا یکی به من بگه غیر این شرکت پول دوست افروز توی تهران کی روی فیبر نوری پرسرعت میده؟ دارم میترکم. یه ماه پول ندادم خطمو واگذار کردن نامردا میگن پورت خالی 64 یا 128 هم نداریم دیگه! باید 256 بگیری ماهی صد هزار تومن ناقابل! اخه دزدی تا کی؟

سلام بچه ها من چی کار کنم هم به داتک هم به شاتل تلفن زدم میگن استعلام میگیرم تماس میزنیم ولی دیگه زنگ نمیزنن :(( بهشونم تلفن میزنم میگن جوابش نیومده (مگه استعلام چند روز طول میکشه :confused: ) برم شرکتشون فایده داره ؟؟؟ یا سیریشم را به را زنگ بزنم
این چه سرزمین اسلامیه دیگه :mad: کم مونده از لوله ابه و گازم یه انشعاب بگیرن بهتم نگن
چیکار کنم فردا هم باید برم مدرسه اخر موفق نشدم :( :( :((

سلام بچه ها من چی کار کنم هم به داتک هم به شاتل تلفن زدم میگن استعلام میگیرم تماس میزنیم ولی دیگه زنگ نمیزنن :(( بهشونم تلفن میزنم میگن جوابش نیومده (مگه استعلام چند روز طول میکشه :confused: ) برم شرکتشون فایده داره ؟؟؟ یا سیریشم را به را زنگ بزنم
این چه سرزمین اسلامیه دیگه :mad: کم مونده از لوله ابه و گازم یه انشعاب بگیرن بهتم نگن
چیکار کنم فردا هم باید برم مدرسه اخر موفق نشدم :( :( :((

تجربه نشون داده ;)اگه بری خود شرکت خیلی بهتره

از دوستان كسى از كيفيت سرويس هاى داتك اطلاع داره ؟
من داتک دارم .. سرویس نامحدودش قیمت مناسبی داره، هم 128 هم 256. پینگش هم اکثر اوقات بد نیست. از نظر سرویس دهی هم کارشون خوبه .. یعنی اگه سرعتتون اومد پایین یا قطع شد و اینا، زنگ بزنید بگید سریع رسیدگی میکنند. مودب هم هستند :دی
البته اون اوایل خیلی ناراضی بودم .. مدام قطع میشد.

آخرین ویرایش:
آقا, کسی برای مرکز مخابرات دانشگاه, ADSL نامحدود با قیمت مناسب سراغ نداره (غیر از آسیاتک و شاتل گرون فروش)
اگه جواب بدین ممنون می شم. به خدا درمونده شدم.

به غیر از این دوتا که دیگه نیست؛ شاتل هم میگه اینجا سرویس نمیده تنها انتخابت همون آسیاتک هستش!

سلام
آقا از برو بچه های کرج کسی از لایزر (laser) سرویس میگیره؟ اگر میگیره میشه یه توضیح مختصر در موردش بده که کیفیتش و مخصوصا سرعت دانلودش چطوره؟
یا علی مدد

اگه میخواید از صبانت بگیرید
الان فرصت خوبیه
به اصطلاح خودشون جشنواره پاییزی گذاشتن و قیمتاشون و اوردن پایین
5 گیگ 18900 تومن
10 گیگ 28000 تومن
*یک ماهه

امیدوارم حداقل 3 ماه ادامه داشته باشه این تعرفه هاشون

سایت کرج

اگه میخواید از صبانت بگیرید
الان فرصت خوبیه
به اصطلاح خودشون جشنواره پاییزی گذاشتن و قیمتاشون و اوردن پایین
5 گیگ 18900 تومن
10 گیگ 28000 تومن
*یک ماهه

امیدوارم حداقل 3 ماه ادامه داشته باشه این تعرفه هاشون

سایت کرج

دوست عزيز هنوز به اصطلاح جشنوارشون را نيوفتاده . اين قيمت هايي هم كه زدي قيمت عاديش هست . هنوز هيچ تغييري صورت نگرفته فقط به مناسبت نيمه شعبان تا پايان شهريور به هركي ثبت نام كنه يا شار‍‍ژ كنه يك گيگ به صورت مجاني ميدن . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or