hassan_110
کاربر سایت
دوست عزيز هنوز به اصطلاح جشنوارشون را نيوفتاده . اين قيمت هايي هم كه زدي قيمت عاديش هست . هنوز هيچ تغييري صورت نگرفته فقط به مناسبت نيمه شعبان تا پايان شهريور به هركي ثبت نام كنه يا شارژ كنه يك گيگ به صورت مجاني ميدن .
چرا بابا خودم همین تعرفه جدید گرفتم:biggrin1:
البته این برای کرجِ (کرج اصلا 5 گیگ نداشت...4گیگِ که 24 تومنه)
شاید تهران فرق داره:confused:
من صبانت نیستم...ولی واسه منم افت سرعت داشتم و افزایش پینگ که زنگ زدم پشتیبانی دیروز..امروز صبح که کار کردم دیدم درست شده.دوستان تهرانی کسانی که از صبانت سرویس گرفتن تو این 2-3 روزه اخیر افت سرعت پیدا نکردند ؟؟؟ سرعت دانلود من روی 54-53 K/bs ثابت بود ولی الان 2 - 3 روزه که از 5 K/bs بالاتر نمیره !!!!
دوستان تهرانی کسانی که از صبانت سرویس گرفتن تو این 2-3 روزه اخیر افت سرعت پیدا نکردند ؟؟؟ سرعت دانلود من روی 54-53 K/bs ثابت بود ولی الان 2 - 3 روزه که از 5 K/bs بالاتر نمیره !!!!
امرزو زنگ زدم گفت که خط ها پره و... از این حرفا ( البته دقیق یادم نیست چی گقت :biggrin1: ) ولی گفت تو روزای آینده درست میشه ( البته من که چشمم اب نمیخوره )من صبانت نیستم...ولی واسه منم افت سرعت داشتم و افزایش پینگ که زنگ زدم پشتیبانی دیروز..امروز صبح که کار کردم دیدم درست شده.
شما هم به پشتیبانی زنگ بزنی بهتره...هم راحت تری،هم اگه مشکلی باشه بهت میگن.
چند وقته از سرویس صبانت استفاده میکنی :confused:نه من تهران هستم مشكلي نداشتم
امرزو زنگ زدم گفت که خط ها پره و... از این حرفا ( البته دقیق یادم نیست چی گقت :biggrin1: ) ولی گفت تو روزای آینده درست میشه ( البته من که چشمم اب نمیخوره )
چند وقته از سرویس صبانت استفاده میکنی :confused: