اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این داتک چطوره؟!
اینجا نمایندگیش هست
3 ماه با 7.5 گیگ محدودیت رو با ابونمان و 6% میده 41 تومن!! خوبه؟!
میگه سرعت دانلودش 55 ایناست...

2.5 گیگ در ماه واسه وب گردی چطوره؟!کم نمیارم؟!

شناختی که من از تو دارم کم میاری :laughing:
به نظر من اگه بتونی نا محدود بگیری بهتره:cheesygri

دوستان من به یه نتیجه خیلی جالب رسیدم که کلی هم غافلگیر شدم !!!
من برا دانلود از برنامه 5.2 Internet Download Accelerator نسخه کرک شده استفاده میکردم ، و امشب هم خواستم یه فایل 3 مگی رو دانلود کنم سرعت روی 5 k/bs بود و بعد همون فایل رو با خود ویندوز دانلود کردم سرعت حداقل رو 48 k/bs و حداکثر روی 51k/bs بود !!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
دوباره از گیم تریلرز هم امتحان کردم بدون این برنامه Internet Download Accelerator سرعت حداقل 46 k/bs بود !!! ضمن اینکه ساعت 12 به بعد سرعت کمی میاد پایین تا ساعت 7 صبح !!! :eek: ( از ساعت 3 چون ترافیک رایگانه سرعتن خیلی پایین میاد )
ضمن اینکه سرعت تماشای ویدئو ها هم در سایت یوتیوب و گیم اسپات بالاست و خیلی سریع لود میشن !!
پس با این حساب مشکل از این برنامه هست ؟؟؟؟ ( البه دیدم اینطوریه پاکش کردم :biggrin1: )
=
البته اینو الان اضافه کنم که از زمانی که این مطلب رو نوشتم همینطور در حال دانلود و لذت بردن هستم و خداروشکر سرعت دانلود خوبه :love::love::love::love:

آخرین ویرایش:
ماشالا تف تف قیمتا چه خوبه برین حال کنین اینجا قیمت 256 رسیو آپلود 260 تومنه نامحدود من دو ماه 20 گیگ 256 گرفتم 65 تومن کلا برا ایران و شهرمون افسوس خوردم:biggrin1:
الان برگشتم سر دایال آپ روزی 100 میگ دان میکنم:biggrin1:

اميدوارم سرعت اينترنت ايران مثل افغانستان بشه...اميدوارم البته! سرعت دانلود منم 20 مگابايت در ثانيه هستش و بزودی 10 گيگا بايت! در ثانيه ميشه! love US

مثل پاکستانم خوبه :دی 512 نا محدود 17 تومان :دی 512 واقعی!!
من 128 :laughing:دارم 3 ماه 10 گیگ 45 تومان دانلود با 30
الان اکثرا اونای که محدودن سرعتاش مثل همه مثلا 128 با 64 و 256 ولی پول زیاد واسه حجم زیاده
ولی خوب شب 3-7 مجانیه:دی

اميدوارم سرعت اينترنت ايران مثل افغانستان بشه...اميدوارم البته! سرعت دانلود منم 20 مگابايت در ثانيه هستش و بزودی 10 گيگا بايت! در ثانيه ميشه! love US

شما میشه یه توضیح بدید کجا تشریف دارید که قراره اینترنت 10 گیگ بگیرید؟:eek:

مثل اردن هم خوبه . 1 مگ ماهی 20 تومن . با ایمیل و هاست شخصی .
اینو هم ببینید : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8706150832
نوشته ظرفیت کاربر های اینترنت دنیا با این زیر ساخت ها داره تموم میشه !! ( واسه پهنای زیاد ) ولی ما چه نقشی داریم ؟؟؟ ( وقتی که اعلام میکنن کل پهنا ایران 8گیگه ( اینو فارس نیوز گفته ) )

اول یه سوال اون 10 گیگ که دوستمون psp4eva گفت یعنی چی ؟؟؟ همچین چیزی هم وجود دارد (اخه با همچین سرعتی ادم به خدا میرسه )
بعد یه سوال مسخره الان رفتم تو سایت شاتل تو قسمت پیگیری وضیعت قرار داد نوشت اماده نصب یعنی چی ؟؟؟یعنی خطم رانژه شده ؟؟؟ (زنگ زدم بهشون گفت اماده به نصبه دیگه :eek: )
چی میگی!!!!! :cheesygri

اون الان اشتباه ننوشته؟! :eek: مگ رو ننوشته گیگ ؟!!

تو آمریکا الان از طریق فیبر (Fiber Optic) شرکت هایی مثل Verizon با سرویس اینترنتی FiOS برای کاربرای خونگی 15Mbps تا 20Mbps میده.....

پ.ن. Ethernet تا 1Gbps پهنای باند پشتیبانی میکنه؛ اونوقت...

اون الان اشتباه ننوشته؟! :eek: مگ رو ننوشته گیگ ؟!!

تو آمریکا الان از طریق فیبر (Fiber Optic) شرکت هایی مثل Verizon با سرویس اینترنتی FiOS برای کاربرای خونگی 15Mbps تا 20Mbps میده.....

پ.ن. Ethernet تا 1Gbps پهنای باند پشتیبانی میکنه؛ اونوقت...

دوست عزيز اولا اونا مرض ندارن كه الكي بنويسن بعدشم اين شركت قرار هست كه اين كارو بكنه هنوز معلوم نيست ;)

نقل قول
این اولین بار در جهان است كه سرویس‌های اینترنت خانگی با چنین سرعت سرسام آوری و با چنین قیمت پایینی برای كاربران خانگی ارائه می شود. در حال حاضر سرویس‌های اینترنت خانگی به طور متوسط 4 مگابیت در ثانیه سرعت دارند. با استفاده از سرویس 10 گیگابیتی این شركت بارگذاری یك فیلم سینمایی با كیفیت دی وی دی در عرض كمتر از یك دقیقه امكان پذیر است

اقا یکی بره تو این سایت و جواب منو بده
به نظر شما تک کاربره 256 کیلوبایتش قیمتش خوبه؟؟؟!!
اگز اونها برام مودم کلا همه چیزو نصب کنن دیگه نمیتونم از جای دیگه که سرویس adsl میده استفاده کنم؟؟؟؟!
یعنی برای استفاده از سرویس دهنده های دیگه باید دوباره مودم بخرم؟؟؟
این ترافیک ماهیانه چیه؟؟؟؟؟؟
من میتونم adsl هم به PS3 و هم به کامپیوتر وصل کنم؟؟؟؟
مودم ADSL با DIAL-UP فرق داره؟!!
هزینه مازاد هر GB یعنی چی؟؟؟؟!مگه نامحدود نیست؟؟!!

به نظر شما تک کاربره 256 کیلوبایتش قیمتش خوبه؟؟؟!!
به نظره من که قیمتش بالاست چون من الان نامحدود 256 دارم ماهی 28 میدم اونوقت برای 256 تازه با محدودیت 7 گیگ ماهی 59 تومن!!! تازه با مالیات به 63 هم میرسه
اگز اونها برام مودم کلا همه چیزو نصب کنن دیگه نمیتونم از جای دیگه که سرویس adsl میده استفاده کنم؟؟؟؟!
چرا می تونید بگیرید
نه لازم نیست دوباره مودم بخرید البته امکانش هست (خیلی کم) بعضی از شرکتا سرویساشون با بعضی از مودما مشکل داشته باشه که خیلی کم پیش میاد
ترافیک ماهیانه مقدار حجمیه که شما می تونید از اینترنت بگیرید حالا یا دانلود یا سایت باز کردن یا بعضیاشون مقداره آپلود+مقداره دانلود میشه حجم
بله می تونید
مودم ADSL با DIAL-UP فرق داره؟!!
بله فرق داره مودم adsl مودم adsl ئه مودم dial up هم مودمه dial up ئه
هزینه مازاد هر GB یعنی چی؟؟؟؟!مگه نامحدود نیست؟؟!!
یعنی به اندازه ی هر 1 گیگی که شما اضافی استفاده کنید 3500 تومن ازتون میگیرن
محدودیت زمانی رو نامحدود زده نه ترافیک نامحدود;)

میشه
در 95 درصد مواقع نه احتیاجی نیست
همون پهنای باند یا محدودیت دریافت اطلاعات
فکر کنم تنها راهش همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or