اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.مي خواستم بدونم ADSLبا سرعت 56Kbs تو کرج هست؟مودم مي خواد يا با همين مودمهاي معمولي کارش راه ميوفته؟بعد ماهي چه قدر هزينه اش مي شه؟رو قبض تلفن که ديگه نميوفته؟
همين طور مي خواستم بدونم از طريق وصل کردن گوشيم به کامپيوتر با GPRS مي تونم BC رو باز کنم؟اخه با گوشي باز نمي شه...
نه سپهر جون.
نیست.مودم های معمولی قابلیت پشتیبانی از سرویس ADSLرو ندارند.اگه پایین ترینش رو میخوای باید 64بگیری.که سرعتش در اصل میشه 30کیلو بایت یا 20تا.

نه سپهر جون.
نیست.مودم های معمولی قابلیت پشتیبانی از سرویس ADSLرو ندارند.اگه پایین ترینش رو میخوای باید 64بگیری.که سرعتش در اصل میشه 30کیلو بایت یا 20تا.
چجوری سرعت 64 در اصل میشه 30 کیلوبایت یا 20 کیلوبایت؟

دوستان کسی صبا نت داره لطفا بگه ببینیم اینترنت شما رم باز سرعتشو اوردن پایین یا نه!؟
چون یه دفعه سرعتمونو اوردن پاییین بعدش گفتن اگه سرعت بالا میخواین باید قرار داد 6 ماهه 10 گیگ ببندین از اونجایی که ما هم با این سرعت بد عادت شده بودیم قبول کردیمو 6 ماهه بستیم اما باز سرعتو سر 3 ماه اوردن پایین این یعنی چی!؟
پشتیبانیشم الان 4 روزه جواب نمیده!

نمیدونم.
یعنی همشون USB دارن؟
آخه میخوام یه دونه باشه که بتونم به 360 هم وصل کنم.
شما یه دونه TP_Link 8811 بگیرهم usb داره هم لن . همزمان میتونی به pc و 360 وصل کنی
قیمتشم حدوده 40 تومنه سرعتشم عالیه
سلام یه خواهش دارم
میخواستم یکی در مورد ADSL 2 توضیح کامل بده در مورد سرعتش و پینگش ایا برای بازی بهتره؟کلا توضیح کامل
فکر نکنم توضیح لازم داشته باشه
adsl با adsl2 توی ایران با هم هیچ فرقی ندارن

جفتشون مودمای خوبین من usrobotic داشتم الانم tplink 8811 دارم ولی به نظر من tp-link 8811 یکمی بهتره از همه نظر
ولی یه چیزی من الان پشیمونم که TP-Link 8811گرفتم چون یه دونه لن بیشتر نداره خودم می خوام اگه بشه ردش کنم یه asus 604 بگیرم

مزایای داشتن چند Lan چیه؟!
من میخوام به 360 هم وصلش کنم که فکر کنم کافی باشه,نه؟!

مبارکه

امین هنوز هم میتونی بیای مودم من رو بخری ها:biggrin1:

به نظر من Asus بگیر میگن خوبه.

از پدرام بپرس راهنماییت میکنه

خوراکش این طور چیز هاست:biggrin1:

مرسی:دی
حالا میام چت حرف میزنیم!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or