اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها یه خبر همین الان این وزیر ارتباطات فناوری تو اخبار گفت که میخواد پورت های پر سرعت اینترنتی به شرکتهای خدمات دهنده ADSL واگذار کنه ودست وبال اونها رو برای دادن سرعت های بالا با قیمت کم:love: به مصرف کنندگان خانگی باز کنه :laughing:

من یه سوال دارم :

دیروز اومدن خط PCM منو از دم درمون به گفته ی خودشون تبدیل به عادی کردن حالا کلا شماره ی من تغییر کرده !

میخواستم ببینم این کسی از شما این اتفاق براش افتاده که خطشو عادی کنن ؟ شماره ی شما هم عوض شد ؟

این آقا کوچکترین قدمی برای کسی بر نمی داره اگرم چیزی گفته همش حرفه , دم انتخاب شده گوشتونو از این حرفا پر می کنن.حالا باز برین به احمدی نزاد رای بدین!!!!کولاک بود
دوستان کسی الان با صبا نت مشکلی نداره!؟ سرعته من یعنی فقط کم شده؟ کلی هم قطعی دارم!!
پشتیبانیم اصلا جواب نمیدن!

سرعت دانلودم هم از 22 بالاتر نمیره!

سرعت دانلودت که باید حداقل 25 اینا باشه که نیست . ping ات که متاسفانه افتضاحه ! شرمندتم به خدا رفیق ولی واقعیت رو باید گفت . من با همین صبا موقعی که اوضاعش درست بود با آمریکا ping 180 داشتم ، الانم طرفای 400 ایناس !

دوستان کسی الان با صبا نت مشکلی نداره!؟ سرعته من یعنی فقط کم شده؟ کلی هم قطعی دارم!!
صبانت چند وقته که دوباره به خاطر تغییرات و افزایش پهنای باند به قول خودشون ، اومده رسیو رو مثل سرویسای دیگه به حالت استاندارد خودش در ورده مثلا 128 حداکثر سرعت دانلود 14 ، 15 ایناس ، و باز هم به گفته خودشون تا اول مهر انشاالله درست میشه ولی نمیدونم والا ، ایرانی جماعت وای به حال روزی که کاروبارش بگیره :confused: از فرداش هی از سروته جنس میزنن میدن دست مشتری تا سودشون بیشتر بشه ، نمونشم که کم نیست ماشاالله ، خلاصه من که تا آخر شارژ 3 ماهه این دوره که تازه انجام دادم پای این شرکت وای میستم ، بعد از اون درست نشد ، ما رو به خیر و اینا رو به سلامت !

خدا همگی ما ایرانیان رو به راه راست هدایت کنه !

با این وضع آدم بره به دیار کافران فرار کنه ، فکر کنم اعصابش راحت تر باشه ، البته اگه راهمون بدن !

ه..........................ی !!!!! این نیز بگذرد!

سرعت بستگی به سروری که ازش دانلود هم میکنی داره...
من توی بعضی سرور ها با 35 هم DL میکنم،ولی خوب بعضی ها هم که سرور درست درمونی ندارن 25-30 !!
پینگت هم در یک کلام افتضاح ـه :دی من با ایتالیا 250 ام با اینگلیس 210-240 ام با پرتغال 240 اینا هستم :دی
البته اگر بای آنلاین نمی کنی زیاد به پینگ کاری نداشته باش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or