سلام
منم همین مودم رو دارم و همین مشکل رو داشتم. از شرکت سپنتا .
دو تا کار کن :
ایراد اول : تمام تلفن هایی که روی خطت هستن رو بکن. بعد فقط فقط فقط به اینترنت وصل شو و چک کن ببین این مشکل رو داری یا نه . اگه مشکلت حل شد که ایراد از اسپیلیتری هستش که روی خطت قرار داره. یه اسپیلیتر بخر. البته نه از نوع داغونش که در عرض 1 ساعت داغ می کنه. نوع خوبش. چون اونایی که داغ می کنه به بعد از 2-3 روز کلا آب میشه.
خب حالا اگه مشکلت بازم حل نشد ببین وقتی قطع میشی چراغ adsl چشمک میزنه یا چراغ ثابت داره ؟ اگه چراغ چشمک زن بود اشکال از مخابراته. یه زنگ بزن شرکتی که ازش گرفتی بگو اینو. ولی اکه چراغ ثابت بود، ایراد از ویندوزه ( من خودم این مشکل رو داشتم. وقتی ویندوز رو عوض کردم تایم کانکتم این جور که سپنتا می گفت رو 4000- 5000 دقیقه بود.
این کارا رو بکن ببین مشکلت حل میشه یا نه. من تمام این مشکلات رو داشتم. ایراد چراغ چشمک زن adsl رو هم وقتی برای اولین بار اومدن نصب کنن داشتم که در عرض 2 روز حل شد مشکلم. کلا این نظر من. سپنتا خوب جواب میده به مشتری هاش و مشکل کمبود خطشم حل شده...
یا علی ....
من تا چند روز ديگه ميخواستم اين مودمو بگيرم اما الان دودل شدم!
واقعا اينجوريه؟
يعني مشكل از مودمه؟
این سپنتا کیفیتش خوب هست؟
پس واسه بازی اصلا مشکلی نیست درسته؟من رو حرفای شما حساب میکنما دقیق جواب بدید
ممنون
سلام
مودم من billion bipac5210 است چراغ adsl وقتی دارم صفحه باز میکنم یا دانلود میکنم چشمک میزن (با سرعت بالا) مشکلی هست یا نه بعضی اوقات دیسکانکت هم میشم ؟؟؟؟
هیچ تلفن یا دوشاخ ضد برقی روی خط نیست
از شاتل سرویس میگیرم
این سپنتا کیفیتش خوب هست؟
پس واسه بازی اصلا مشکلی نیست درسته؟من رو حرفای شما حساب میکنما دقیق جواب بدید
ممنون
256 ش برای بازی خوبه سپنتا هم اگه با قیمتش مشکلی نداشته باشین کیفیتش خوبه
سلام
ميشه بگين كجاها غير از داتك براي پيش شماره 2253 اينترنت پرسرعت ارائه ميكنن؟
و لطفا اسم جاهايي كه مثله Datak اينترنت نامحدود ارائه ميكنن رو هم با مودم پيشنهاديتون، بفرمايين.
هيچگونه تشكري از احسان-اسليپ-كه-نات-كه-روياي-پرواز-دارد-و-بازيهاش-رو-به-من-نفروخت در اين پست بعمل نيومده ميباشد است