اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من میخوام درخواست adsl بدم میخوام حجمی که هر ماه در اختیارم میزاره نا محدود باشه مثل داتک اما داتک گفت پرتامون پر شده چه شرکتهایی پیشنهاد میکنید؟
من سرعت 256 میخوام حدودا کل هزینه چقدر میشه؟
این سرعت مناسب هست واسه بازی آنلاین؟چه با pc چه با ps3؟

سلام

منم همین مودم رو دارم و همین مشکل رو داشتم. از شرکت سپنتا .

دو تا کار کن :

ایراد اول : تمام تلفن هایی که روی خطت هستن رو بکن. بعد فقط فقط فقط به اینترنت وصل شو و چک کن ببین این مشکل رو داری یا نه . اگه مشکلت حل شد که ایراد از اسپیلیتری هستش که روی خطت قرار داره. یه اسپیلیتر بخر. البته نه از نوع داغونش که در عرض 1 ساعت داغ می کنه. نوع خوبش. چون اونایی که داغ می کنه به بعد از 2-3 روز کلا آب میشه.

خب حالا اگه مشکلت بازم حل نشد ببین وقتی قطع میشی چراغ adsl چشمک میزنه یا چراغ ثابت داره ؟ اگه چراغ چشمک زن بود اشکال از مخابراته. یه زنگ بزن شرکتی که ازش گرفتی بگو اینو. ولی اکه چراغ ثابت بود، ایراد از ویندوزه ( من خودم این مشکل رو داشتم. وقتی ویندوز رو عوض کردم تایم کانکتم این جور که سپنتا می گفت رو 4000- 5000 دقیقه بود.

این کارا رو بکن ببین مشکلت حل میشه یا نه. من تمام این مشکلات رو داشتم. ایراد چراغ چشمک زن adsl رو هم وقتی برای اولین بار اومدن نصب کنن داشتم که در عرض 2 روز حل شد مشکلم. کلا این نظر من. سپنتا خوب جواب میده به مشتری هاش و مشکل کمبود خطشم حل شده...

یا علی ....

Hellgate:london محترم؛
با سپاس فراوان از راهنمائیهای شما کاملا" حرف شما صحیح بود و من با خارج کردن تلفن از روی خط، مشکلم حل شد؛ البته بنده از دو شاخ های ضدبرق در خط تلفن استفاده میکردم.
که با تعویض این دو شاخه و استفاده از دوشاخه معمولی دیگر مشکل دیسکانکت به کلی برطرف گردید.
موفق باشید.
:love::laughing::love:

من تا چند روز ديگه ميخواستم اين مودمو بگيرم اما الان دودل شدم!
واقعا اينجوريه؟
يعني مشكل از مودمه؟

با سلام
دوست محترم؛
من با خارج کردن تلفن از روی خط، مشکلم حل شد؛ البته بنده از دو شاخ های ضدبرق در خط تلفن استفاده میکردم.
که با تعویض این دو شاخه و استفاده از دوشاخه معمولی دیگر مشکل دیسکانکت به کلی برطرف گردید.
مودم TP-link 8811 واقعآ مودم خوب و بسیار به لحاظ قیمت و کارایی مناسب است،شما باخیال راحت میتوانی از آن استفاده نمائید.
موفق باشید.
:smile::smile::smile:

سلام
مودم من billion bipac5210 است چراغ adsl وقتی دارم صفحه باز میکنم یا دانلود میکنم چشمک میزن (با سرعت بالا) مشکلی هست یا نه بعضی اوقات دیسکانکت هم میشم ؟؟؟؟
هیچ تلفن یا دوشاخ ضد برقی روی خط نیست :(
از شاتل سرویس میگیرم

سلام

سلام
مودم من billion bipac5210 است چراغ adsl وقتی دارم صفحه باز میکنم یا دانلود میکنم چشمک میزن (با سرعت بالا) مشکلی هست یا نه بعضی اوقات دیسکانکت هم میشم ؟؟؟؟
هیچ تلفن یا دوشاخ ضد برقی روی خط نیست :(
از شاتل سرویس میگیرم

خب توی چه تایمی DC میشی ؟ این مهمه . منظورم اینه که میانگین تایم کانکت مداومت چقدره ؟ اینو اگه دقیق می خوای بدونی زنگ بزن به شرکتی که ازش می گیری بگو می خوام پیک بالاترین تایم کانکتمو بدونم. من مثلا هر 2 ماه به سپنتا زنگ می زدم می گفتم. حدودا 4000- 5000 بود. که برای من خیلی خوبه.

در ضمن حتما از اسپیلیتر استفاده کن. نویز خطت رو خیلی خیلی کم می کنه. ولی اصلا از نوع چینیش نخر که یکبار مصرفه. المانیش هست من از توپخونه گرفتم. خیلی خوبه. این اسپیلیتر رو روی خط مودم و خط تلفن حتما بزار. خیلی کمک می کنه.

این سپنتا کیفیتش خوب هست؟
پس واسه بازی اصلا مشکلی نیست درسته؟من رو حرفای شما حساب میکنما دقیق جواب بدید
ممنون

من از سپنتا و داتک گرفتم. یکی توی منطقه مخابراتی شهید غریبی با پیش شماره 2269 .
یکی توی منطقه پیروزی از داتک 256 با پیش شماره 3333
یکی توی منطقه امامت با پیش شماره 7748 از سپنتا.
الانم دارم از داتک 256 می گیرم. مثلا من فوق لیسانس دارم و با شماره نظام مهندسی بهم هر سرعتی بخوام میدن. البته هنوز بین سپنتا و داتک دودلم. از سپنتا راضیم. تو منطقه ما 1/6 داره. ولی نسبت به داتک گرونتره. ولی جدا خوب جواب تلفن می دن و اطلاعات خوبی میدن. وقتی هم می گن رانژه مثلا 5 روز. روی حرفشون هستن. البته به منطقت خیلی ربط داره. باید ببینی ترافیک منطقه چه جوریاس. اونم زنگ بزنی بهت میگن. بپرس چند تا خط دارین و یوزر و ... بد جواب نمیدن. ولی اگه من باشم و پول داشته باشم 300 تومن . من سپنتا رو انتخاب می کم.

بگو ببینم کدوم منطقه هستی و پیش شمارت چیه تا کمکت کنم .

256 ش برای بازی خوبه سپنتا هم اگه با قیمتش مشکلی نداشته باشین کیفیتش خوبه

اینو هستم. حرفش درسته درسته.

یا علی ...

سلام
ميشه بگين كجاها غير از داتك براي پيش شماره 2253 اينترنت پرسرعت ارائه ميكنن؟
و لطفا اسم جاهايي كه مثله Datak اينترنت نامحدود ارائه ميكنن رو هم با مودم پيشنهاديتون، بفرمايين.

هيچگونه تشكري از احسان-اسليپ-كه-نات-كه-روياي-پرواز-دارد-و-بازيهاش-رو-به-من-نفروخت در اين پست بعمل نيومده ميباشد است

Anyone؟ :love:

پیش شمارم 5537 پارس آنلاین گفت میدیم ولی بیشترین حجمی که میدن 8 گیگ هست و جواب نیازهای منو نمیدن
سپنتا هم میگید خوبه ولی انگار از همه گرونتره آره؟
یه سوال دیگه اینکه با 128 هم میتونم آلاین گیم بزنم روون و راحت؟یا همون 256 انتخاب کنم؟
سرویس دهی سپنتا خوب هست؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or