Kirk_Hammett
کاربر سایت
هنوز شرکتی پیش شماره 2212 - سعادت آباد رو پشتیبانی نمی کنه ؟ کسی جایی رو سراغ داره ؟ :confused:
سلام
یکی در مورد این پینگ که میگن یک توضیح میده پینگ چند باشه خوبه ؟
بعد برای بازی انلاین سرعت آپلود یا دانلود یا پینگ بالاتر باشه بهتره؟
من با همین مشخصات قبلا از داتک داشتم. گزینه خوبی هست. البته من قعطی ازش ندیدم ولی خب حرفم پشت سرش زیاده!!سلام
انقدر بحث وجدان و دزدی و ترافیک و کوفت و زهرمار و آشغال بازیهای این شرکت ها شد که هیچی نفهمیدم
من اگه بخوام ADSL 256 بگیرم سرعت دانلودش هم زیر 27 نیاد! ، ماهی تا سقف 40 تومن هم میتونم بدم ، محدودیت دانلود هم نداشته باشه ، مناسبترین گزینه برای بازی آنلاین باشه
چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
هنوز شرکتی پیش شماره 2212 - سعادت آباد رو پشتیبانی نمی کنه ؟ کسی جایی رو سراغ داره ؟ :confused:
ولی من زنگ زدم داتک گفتن تا128 دارن
تازه مگه مجلس تسویب نکرده که برای منزل بالای 128 نباید بدن؟
فکر نمیکنم داتک 512 داشته باشه برای منزل داره؟
پس این نمایندگی داتک تو کرمانشاه چیه که تا 1mb هم میده؟!!!!
من خودم 512 دارم...
برای ما که از این 512 های 128 نمایست!!
فقط یک سوال!!
وقتی حجمی از یک شرکت کانکشن میگیری جای 128 گاهی بهت 512 میدن (داتک و آسیا تک که اینطوریه!!) ولی نه به صورت معمولی. مثلا با یک کانکشن مثل اکثر برنامه ها سرعتت همون 15 الی 17 ایت ولی وقتی از یک نرمافزار استفاده میکنه (مثلا یک DM مثل IDM یا DAP) چون از چند کانکشن دانلود میکنه سرعت به 60 الی 70 یعنی همون 512 خودمون میرسه. دلیل این کارشون چیه؟! (البته اگر نا محدود بگیری که در هر حال سرعتت از 17 بالاتر نمیره!! سیاستشونه دیگه)
سلام
انقدر بحث وجدان و دزدی و ترافیک و کوفت و زهرمار و آشغال بازیهای این شرکت ها شد که هیچی نفهمیدم
من اگه بخوام ADSL 256 بگیرم سرعت دانلودش هم زیر 27 نیاد! ، ماهی تا سقف 40 تومن هم میتونم بدم ، محدودیت دانلود هم نداشته باشه ، مناسبترین گزینه برای بازی آنلاین باشه
چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
من با همین مشخصات قبلا از داتک داشتم. گزینه خوبی هست. البته من قعطی ازش ندیدم ولی خب حرفم پشت سرش زیاده!!
یعنی اگه بجای 56 بهمون 20 بدن که میدن اگه مدرک داشته باشیم میتونیم شکایت کنیم !وزير ارتباطات در گفت وگو با فارس مطرح كرد:
امكان شكايت بخاطر كم فروشي پهناي باند اينترنت به سازمان تنظيم مقررات
خبرگزاري فارس: وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: كاربران اينترنت ميتوانند با در اختيار داشتن برگه و يا كارت اينترنت خود و ارائه مستندات نرمافزاراندازه گيري و تعيين پهناي باند واقعي اينترنت، در صورت مشاهده تخلف شركتهاي ارائه دهنده اينترنت به دادگاه يا سازمان تنظيم مقررات شكايت كنند.
looooooooooolدوستان از خنده دارم میترکم ! از وقتی این خبر رو خوندم :
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8706220108
یه تیکه از متن خبر :
یعنی اگه بجای 56 بهمون 20 بدن که میدن اگه مدرک داشته باشیم میتونیم شکایت کنیم !