اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون ممنون ممنون
من یک جای دیگه پیدا کردم که خوشبختانه به ساری هم سرویس میده
اگر میشه کد T3 چک کنید
به درد بازی آنلاین با PS3 و استفاده از PSN میخوره؟؟!اصلا ارزشش داره بگیرم...
دریافتی که نوشته یعنی مقداری سرعتی که من میتونم دانلود کنم و ارسال مقدار سرعتی که من میتونم چیزی تو اینترنت آپلود کنم..... درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
به نظره من که قیمتش بالاست چون من الان نامحدود 256 دارم ماهی 28 میدم اونوقت برای 256 تازه با محدودیت 7 گیگ ماهی 59 تومن!!! تازه با مالیات به 63 هم میرسه
از چه سرویسی استفاده میکنید؟؟تو ساری نمایندگی داره؟؟!

آخرین ویرایش:
ممنون ممنون ممنون
من یک جای دیگه پیدا کردم که خوشبختانه به ساری هم سرویس میده
اگر میشه کد T3 چک کنید
به درد بازی آنلاین با PS3 و استفاده از PSN میخوره؟؟!اصلا ارزشش داره بگیرم...
دریافتی که نوشته یعنی مقداری سرعتی که من میتونم دانلود کنم و ارسال مقدار سرعتی که من میتونم چیزی تو اینترنت آپلود کنم..... درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

از چه سرویسی استفاده میکنید؟؟تو ساری نمایندگی داره؟؟!

کد t3 خوبه به درد بازی آنلاین هم میخوره قیمتشم خوبه ولی فقط یه چیزی این آبونمان چیه؟38900 تومن آبونمان؟من تاحالا همچین هزینه ای ندیده بودم حالا اگه فقط برای ماه اول باشه خوبه باید بپرسید
256 کیلوبیت سرعت دریافت و 128 کیلوبیت سرعت ارسال یعنی 32 کیلوبایت دریافت 16 کیلوبایت ارسال البته حداکثر
من از داتک استفاده میکنم که تو ساری نمایندگی نداره:blushing:

اقا 2 ماهو نیم گذشت شما میتونید پستاهی منو در مورد ADSL 10 صفحه ی پیش بخونید ولی هنوز وصل نشده !

الان من به کی فحش بدم ؟ اول که گفتن خطم ریموته هیچی تعطیل بعد یه خط دیگه ردیف کردم گفتن اینم PCM ه بازم تعطیل رفتم مخابرات امروز تازه اومدن خط معمولی کردنش حالا تا کی رانژه بشه و .....

سلام
بچه ها به نظر شما مودم tp link خوبه یا usrobotic ؟!

منم adsl دار شدم به زودی وصل میشه;)

جفتشون مودمای خوبین من usrobotic داشتم الانم tplink 8811 دارم ولی به نظر من tp-link 8811 یکمی بهتره از همه نظر
ولی یه چیزی من الان پشیمونم که TP-Link 8811گرفتم چون یه دونه لن بیشتر نداره خودم می خوام اگه بشه ردش کنم یه asus 604 بگیرم

اقا 2 ماهو نیم گذشت شما میتونید پستاهی منو در مورد ADSL 10 صفحه ی پیش بخونید ولی هنوز وصل نشده !

الان من به کی فحش بدم ؟ اول که گفتن خطم ریموته هیچی تعطیل بعد یه خط دیگه ردیف کردم گفتن اینم PCM ه بازم تعطیل رفتم مخابرات امروز تازه اومدن خط معمولی کردنش حالا تا کی رانژه بشه و .....

باز جای شکرش باقیه که تاچند روز دیگه adsl دار میشید

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها به نظر شما مودم tp link خوبه یا usrobotic ؟!

منم adsl دار شدم به زودی وصل میشه;)

مبارکه

امین هنوز هم میتونی بیای مودم من رو بخری ها:دی

به نظر من Asus بگیر میگن خوبه.

از پدرام بپرس راهنماییت میکنه

خوراکش این طور چیز هاست:دی

دوستان والله ما کل تهران رو گشتیم ASUS پیدا نکردیم.اگه پیدا کردین ما را هم خبر کنین:دی
آدرس دقیق هم بدین.این Tp-linkفقط یه لن داره(همونطور که حامد گفت)خیلی بده:sad:

سلام.مي خواستم بدونم ADSLبا سرعت 56Kbs تو کرج هست؟مودم مي خواد يا با همين مودمهاي معمولي کارش راه ميوفته؟بعد ماهي چه قدر هزينه اش مي شه؟رو قبض تلفن که ديگه نميوفته؟
همين طور مي خواستم بدونم از طريق وصل کردن گوشيم به کامپيوتر با GPRS مي تونم BC رو باز کنم؟اخه با گوشي باز نمي شه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or