اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من الان حدود 2 هفته هست كه ADSL 128 از پارسوي رشت گرفتم اما سرعت دانلودم چه توي تورنت و چه بدونه تورنت سرعتم بالاتر از 10 ، 12 نميره تازه اين در صورتيه كه من هيچ سايتي باز نكنم و فقط دانلود كنم وگرنه سرعت مياد رو 5 ، 6.:( ميخواستم ببينم واقعا سرعت بايد همين قدر باشه يا اينكه يه جاي كار مشكل داره؟

قانونا باید بین 12 تا 16 دانلود کنه.اینطور هم که میگی سرعت دانلود مشکلی نداره.

خيلي ممنون كه جواب دادين;)
اين سرعت 12 ، 16 كه ميگين براي وقتيه كه فقط دانلود مي كنم يا انكه مثلا اگه يه سايتي هم باز بشه روي 12 ،16 مي مونه؟
هيچ راهي هم نداره كه از اين بالا تر بره؟

خب شما وقتي يه سايت رو باز ميكنيد پهناي باندتون رو استفاده ميكنه ديگه! پس سرعت دانلودتون بسته به حجم صفحه‌اي كه باز ميكنيد كم ميشه!
صبا نت همينش خوبه ديگه . پهناي باندشون بازه . من با يه سرويس 64 كيلو بايت سرعت دانلودم رو 50 هست!

خب شما وقتي يه سايت رو باز ميكنيد پهناي باندتون رو استفاده ميكنه ديگه! پس سرعت دانلودتون بسته به حجم صفحه‌اي كه باز ميكنيد كم ميشه!
صبا نت همينش خوبه ديگه . پهناي باندشون بازه . من با يه سرويس 64 كيلو بايت سرعت دانلودم رو 50 هست!

البته سرعتت با 64 روزانه حدود 30 بوده ! چون چند روزی میشه که صبا ریت دانلود رو به تعرفه ی واقعیش برگردونده یعنی شما نهایتا باید تا 10 رسیو کنی و 128 تا 16 !
البته تا اوایل مهر اینجوریه ولی 64 هیچوقت 50 رسیو نداشته .

من می خوام برای xbox 360 یه adsl بگیرم هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم اگه میشه راهنمای کنید کدوم شرکت خوبه و قیمتاشم بگید در ضمن ایا 128 کافیه و میشه باهاش بدون هیچ مشکلی live بازی کرد و اگه دوستان کسیو سراغ دارن که به xbox وصل می کنه بگن ممنون میشم
دوستان ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده

من می خوام برای xbox 360 یه adsl بگیرم هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم اگه میشه راهنمای کنید کدوم شرکت خوبه و قیمتاشم بگید در ضمن ایا 128 کافیه و میشه باهاش بدون هیچ مشکلی live بازی کرد و اگه دوستان کسیو سراغ دارن که به xbox وصل می کنه بگن ممنون میشم

برای لایو 128 خوبه ولی اگه 256 بگیری بهتره کدوم شهری؟ میتونی از صبانت .شاتل.داتک... بگیری فقط برای آنلاین بازی کردن در ماه البته بستگی داره چه قدر بازی کنی سعی کن adsl با محدودیت6 گیگ به بالا بگیری

برای لایو 128 خوبه ولی اگه 256 بگیری بهتره کدوم شهری؟ میتونی از صبانت .شاتل.داتک... بگیری فقط برای آنلاین بازی کردن در ماه البته بستگی داره چه قدر بازی کنی سعی کن adsl با محدودیت6 گیگ به بالا بگیری
من تهرانم راستی برای بازی کردن تو live باید gold داشته باشی یا این برای یه چیزه دیگس

سلام

این سرویس ها به نظرتون چطوره ؟ کدومشونو بگیرم بهتره ؟ (البته خودم میدونم هیچکدوم خوب نیستن ولی باید ساخت دیگه .... شرکت دیگه ای اینجا سرویس نمیده)

ADSL-p.jpg

سلام
من اینو دیدم اینجوری شدم:eek::eek::eek::eek:
309775623.png

یه بار سرعتم خوب بود فقط 488 kb دانلود کردمحواسم اصلا نبود حالا راهی هست همیشه با خبر بشم؟
خیلی افسوس خوردم اخه با 128 اینجوری تا حالا نشده بود:((
==
راستی تو این soeed test چه جوری جدیدارو میاره من میرم هی قدیمیا هستن

آخرین ویرایش:
سلام

این سرویس ها به نظرتون چطوره ؟ کدومشونو بگیرم بهتره ؟ (البته خودم میدونم هیچکدوم خوب نیستن ولی باید ساخت دیگه .... شرکت دیگه ای اینجا سرویس نمیده)
به نظره من اصلا از اینجا نگیر اصلا به صرفه نیست
میگم 480000 تومان واسه ی 512-1mb خوبه؟

نه خیلیگرونه شما می تونی 2 تا 512 از داتک بگیری که با مالیاتو اینحرفا 2 تا 512 ش میشه ماهی 100 تومن ;)

این داتک چطوره؟!
اینجا نمایندگیش هست
3 ماه با 7.5 گیگ محدودیت رو با ابونمان و 6% میده 41 تومن!! خوبه؟!
میگه سرعت دانلودش 55 ایناست...

2.5 گیگ در ماه واسه وب گردی چطوره؟!کم نمیارم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or