اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از چه شرکتی گرفتید؟ احتمالا اونی که باهاش حرف زدید جمعه س مغزش تعطیله چرت وپرت گفته ربطی هم به این که چون جمعه بوده سرویس تغییر نکرده نداره adsl که جمعه و شنبه نداره باید دوباره تماس بگیری
از شهراد گرفتم(شرکت محدودیه ولی پشتیبانیه سرورش توی بازی های آنلاین فوق العادس)
الانم زنگ زدم میگه شما 256 هستید ولی من هنوز هم با سرعت 15 دارم دانلود میکنم

بچه ها یه سوال :
دوستانی که تهران از لایزر سرویس می گیرن ، می تونن یه چک بکنن ببین پورت های TCP و UDP بسته هست یا نه؟!
برای تست هم می تونیده ار NAT Test برنامه های P2P ( مثل Torrent ) استفاده کنید! فقط حواستون باشه قبل از تست کردن پورت ها یا حالت DMZ رو در مودمتون فعال کنید یا Port ها فوروارد کنید.
من اینجا هرکاری می کنم پورت هام باز نمیشه و هم تو Azureus مشکل NAT دارم هم با X360ـم نمی تونم NAT Open بگیرم و در حال حاضر Strict هست!
می خوام ببینم تهران هم مثل شیراز پورت ها بسته است یا اینکه نه ، مشکل از شیرازه...

درود
دوستان منطقه‌ی ما رو فقط شرکت های داتک و افروزنت ساپورت می‌کنند.
افروزنت که قیمتش خیلی زیاده ( 128 به قیمت 55 هزار تومن ! )
من می‌خوام داتک بگیرم ولی متاسفانه خیلی ها میگن سرعتش خوب نیست !
حالا به نظر شما داتک رو بگیرم ؟ ( به هر حال از 52 که بهتره ! )
ویرایش :
چه جالب !
همین دیشب رفتم تو سایت شاتل منطقه‌ی ما رو ساپورت نمی‌کرد !
اما امروز بع از فرستادن این پست یکبار دیگه چک کردم دیدم تو بخش اخبار زده که منطفه مخابرات مفتح به طور کامل ساپورت شده !
حالا میرم زنگ بزنم سفارش بدم !

آخرین ویرایش:
بر پدر مخابرات لعنت!
این چند دوستانی که اینجا میگفتن میشه رفت مخابرات که خطتو از پی سی ام یا همون فیبر در بیارن برای ای دی اس ال مارو سرکار گذاشتید که
این مخابرات پیام نور میگه هزار نفر اومدن گفتن درخواست دادن و ما انجام نمیدیم تکلیف من بدبخت که چند ماهی سوار بنز شدم چیه؟!
بی سیم هم خراب شده نمیگیره!

سلام
من برای اينکه سرويس 512 داتک رو برای خونه بگيرم بايد چيکار کنم؟
ضمن اينکه آيا داتک پيش شماره 2268 رو پشتيبانی ميکنه؟
تو همین جا شنیدم که با مدرکی از دانشگاه که مبنی بر نیاز شخص به اینترنت پر سرعت برای تحقیق باشه کافیه.
یا به عنوان کاربر اداری بگیری ( شرکت، مطب، مغازه،...)
به هر حال از خودشون بپرسی بهتره.
پیش شماره ی 2268 رو هم ساپورت می‌کنه.

سلام
بچه ها جون من کمک کنید سریع
میخواستم ببینم این که نوشته مثل اشتراک ماهانه منظورشون اینکه اگه من وسط ماه اشتراک adsl بگیرم اخر ماه تموم میشه یا 30 روز بعد :confused:
میدونم سوالم خیلی ابتدایی ولی چیکار کنم نمیدونم :blushing:
از هر کی جواب داد پیشاپیش ممنونم :love:

سلام
میخواستم ببینم این که نوشته مثل اشتراک ماهانه منظورشون اینکه اگه من وسط ماه اشتراک adsl بگیرم اخر ماه تموم میشه یا 30 روز بعد :confused:

معمولا 30 روز ولی بازم بستگی به شرکتش داره

بر پدر مخابرات لعنت!
این چند دوستانی که اینجا میگفتن میشه رفت مخابرات که خطتو از پی سی ام یا همون فیبر در بیارن برای ای دی اس ال مارو سرکار گذاشتید که
این مخابرات پیام نور میگه هزار نفر اومدن گفتن درخواست دادن و ما انجام نمیدیم تکلیف من بدبخت که چند ماهی سوار بنز شدم چیه؟!
بی سیم هم خراب شده نمیگیره!
باید یه نفرو پیدا کنی تو مخابرات بعد بهش خشکه بدی اونم همون خطو از pcm در نمی اره ،احتمالا باید یه خط جدید بنوسی با هماهنگی اون بابا بعد حلش میکنند.
ولی خرج داره.
من که این کارو کردم (یعنی راهه دیگه نداشتم).

سلام

30 روز بعد تموم میشه.

بهترين شركتي كه صد و بيست وهشت با ترافيك نامحدود يا شش گيگ به بالا ميده كجاست؟
ندارايانه از همه بهتره من خودم 128 تشو دارم دانلودم با خود مرورگر بين 15 تا 17 هست.
هيچ محدوديتي نداره (نه زماني نه حجمي ) تازه براي بعضي از مراكز مخابراتي مثل مال ما (نصرالهي) تخفيف خفنم مي ده. مثلا من خودم ماهي 9000 تومان مي دم با عوارض و ... مي شه 12000 از اين بهتر نمي شه مگه نه؟؟ البته سايتشون آپديت نيست بايد زنگ بزني اصلا به اطلاعات و قيمتاي توي سايت توجه نكن. البته اگه هنوزم اون تخفيفه باشه. من اول تابستون گرفتم الانم كاملا راضيم. مودمش رو هم مي توني هم از خودشون بگيري هم خودت بخري . هزينه نصبم بهتره ندي چون كار خاصي نمي كنن ميان CDمودمو مي ذارن نصب شه مودمو وصل مي كنن ميرن الكي 20 تومن هم مي گيرن (از هر شركتي گرفتي بهتره الكي اين پول راه اندازي رو ندي)
سوال ديگه اي درباره ندارايانه بود بپرسين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or