اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
ببخشید من زیاد درباره ی ADSL اطلاعات ندارم.
میشه راهنمایی کنید چه سرعتی خوبه بره آنلاین بازی کردن با 360. (بازیایی مثل GOW یا COD4)
اگه بخوام روزی (بطور متوسط) 2-3 ساعت بازی کنم (اگه 2 ساعت هم شد عیب نداره) و بعضی اوقات هم یه تریلری چیزی دانلود کنم و تو بازیسنتر هم که همیشه پلاس باشم:biggrin1: چه محدودیتی میخواد؟
کدوم شرکت سرویساش بهتره؟
شنیدم صبانت خوبه. رفتم سایتش دیدم طرف ما رو پشتیبانی نمیکنه.
بعد شنیدم 256 به خانگی ها نمیدن. باید چیکار کنم؟
هر چی اطلاعات لازمه در این مورد بدین ممنون میشم.
هر سرویسی هم که معرفی کردید قیمتشم بگید.
با تشکر.:love:

اشغال ترین سرویس روی زمین صبانته......
من به دزد اطمینان میکنم به اینا اطمینان نمیکنم....
من 1 3 ماه با 15 گیگ محدودیت باهاشون بستم.... نه تنها 3 گیگ باقی مونده از دوره پیش رو اضافه نکردن هم با اولی که دانلود کردم(64 مگ) دیدم 500 مگ از محدودیتم کم کرده...
خیلی دزدن...

متوجه نشدم.چرا بدرد دانلود نمیخوره؟
محدودیت حجمی ! اون موقع که پارس آنلاین داشتم یکی دو هفته از 1 ماه که میگذشت اینترنت قطع میشد چون بیشتر از حجمی که باید مصرف میکردم گرفته بودم !
2mo5pow.gif

اشغال ترین سرویس روی زمین صبانته......
من به دزد اطمینان میکنم به اینا اطمینان نمیکنم....
من 1 3 ماه با 15 گیگ محدودیت باهاشون بستم.... نه تنها 3 گیگ باقی مونده از دوره پیش رو اضافه نکردن هم با اولی که دانلود کردم(64 مگ) دیدم 500 مگ از محدودیتم کم کرده...
خیلی دزدن...

شاید برای شما اینطور بوده ولی برای من نبوده !

دوستان
من تمدید سرویس که کردم از 128 به 256 سرعت دانلود و آپلودم هیچ فرقی نکرده ولی زنگ زدم اپراتور گفت شما الان سرویس 256 رو دارید...بعد گفتم سرعت دانلودم 15 با سرعت آپلودم 14 میگه خوب این سر جمع میشه 29 یعنی 256 داری
گفتم خوب وفتی که 128 داشتم هم همین سرعت رو داشتم و گفت چک میکنم
احتمالش هست که چون جمعه بوده سرویس تغییر نکرده باشه؟

دوستان
من تمدید سرویس که کردم از 128 به 256 سرعت دانلود و آپلودم هیچ فرقی نکرده ولی زنگ زدم اپراتور گفت شما الان سرویس 256 رو دارید...بعد گفتم سرعت دانلودم 15 با سرعت آپلودم 14 میگه خوب این سر جمع میشه 29 یعنی 256 داری

از چه شرکتی گرفتید؟ احتمالا اونی که باهاش حرف زدید جمعه س مغزش تعطیله چرت وپرت گفته ربطی هم به این که چون جمعه بوده سرویس تغییر نکرده نداره adsl که جمعه و شنبه نداره باید دوباره تماس بگیری

کسی پارس آنلاین داره؟ راضی هستید یا نه؟
من یه مدت از شبکه هوشمند پارس آنلاین استفاده میکردم (حدود 2 ساعت :دی)؛ فقط اینو بگم که 99.9% کل اینترنت رو ف.ی.ل.ت.ر کرده! شوخی نمیکنم؛ یه چیزی در حد فاجعه س...

من یه مدت از شبکه هوشمند پارس آنلاین استفاده میکردم (حدود 2 ساعت :دی)؛ فقط اینو بگم که 99.9% کل اینترنت رو ف.ی.ل.ت.ر کرده! شوخی نمیکنم؛ یه چیزی در حد فاجعه س...

آره پارس آنلاین شدید ترین ف.ی.ل.ت.رینگو داره البته خیلی چیزه مهمی نیست

من الان یک ساله از صبانت استفاده می کنم هیچ مشکلی هم ندارم.
همونطور که می دونید سرعت دانلود همه ی اکانتهایی که توی صبانت هست بین 30 تا 50 هست.
تا حالا هم از میزان محدودیت دانلود من هیچ چیزی نادرست کم نشده ( و البته قصد دارم تا وقتی روال همینجور باشه فقط و فقط از صبانت سرویس بگیرم :دی ، سرعت بالای صبانت هرکسی رو مجذوب خودش می کنه :P )

در کل صبانت بهترینه :دی

آخرین ویرایش:
دوستان
داتک نبوده؟ :دی ما از 128 داتک به 256 تغییر دادیم سرعت کمتر شد .. زنگ زدم دعوا و اینا .. میگن مشکل از مرکز مخابراتتونه .. سه ماهه مشکل از مرکز مخابراتمونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or