شما اگه از خود مخابرات سرویس داشته باشی نیازی به وصل کردن دوباره نیست ولی اگه از یه isp دیکه باشه باید بگی که خط رو برات تخلیه کنن و بعد که مخابرات میگیری بدونه هزینه خط ت رو وصل میکنن در مورد یوزر و پست باید ببینی مودمد در چه حالتی قرار داره اگه بریج هستش که یه کانکشن مثل دایال آپ میسازی و یوزر و پست رو اونجا میزنی اگه در حال PPPoE هستش باید بری داخل تنظیمات مودمت و یوزر و پست رو اونجا وارد کنیدرود
دوستان من میخوام 128 نامحدود مخابرات بگیرم و الان خودم یه سرویس دارم؛ میخوام بدونم برای وصل کردن اینترنت مخابرات دوباره باید هزینه نصب و راه اندازی بدم یا چون یه بار برام وصل کردن نمیخواد؟!
بعد اگر مخابرات بهم یوزر و پسوورد بده چجوری باید جایگزین همین یوز و پس الانم کنم؟!
ممنون میشم سریع جواب بدین
میری داخل قسمت Quick Setup از اونجا گزینه (PPP over Ethernet (PPPoE رو انتخاب میکنی بعد فیلد های مربوط به یوزر و پست رو پر میکنی بعد تنظیمات رو سیو میکنی که مودمت ریست میشه در این لحظه بعدم در صورت درست بودن یوزر و پست کانکت میشی به اینترنت به همین راحتی :-bاز یه ISP شرکتی میگیرم!
مودمم TP Link ـه؛ تو کدوم قسمت باید یوزر و پس رو تغییر داد؟!
پینگ برام مهم نیست مهم نا محدود بودن دانلوده![]()
دوستان من شا....تل دارم میخوام از مخابرات بگیرم به نظرتون اینکارو کنم یا نه؟ سرعت دانلود برام خیلی مهم هست
درود
دوستان من میخوام 128 نامحدود مخابرات بگیرم و الان خودم یه سرویس دارم؛ میخوام بدونم برای وصل کردن اینترنت مخابرات دوباره باید هزینه نصب و راه اندازی بدم یا چون یه بار برام وصل کردن نمیخواد؟!
بعد اگر مخابرات بهم یوزر و پسوورد بده چجوری باید جایگزین همین یوز و پس الانم کنم؟!
ممنون میشم سریع جواب بدین
من تو مولتی پلیر مدرن وار فار یکی رو دیدم پینگش از من پایین تر بود ( پایین تر از پینگ من دیگه ممکن نبود ) من 48 بودم اون 39 گفتم از کجا نت میگیری گفت پارس انلاین !!!!!
چه ربطی داشت ، الان کلا این پست حکم یک نمک داره برای زخم های کسایی که حتی نمی تونن به سرورها کانکت بشن یا اینکه پستی برای حس همدردی !؟!
بعدشم خیلی جالبه ، یعنی فکر کردین 10 تا اختلاف Ping فقط باعث کاهش Latency اونم به این صورت فاحش در بازی ها می شه؟ بی خیال بابا ، توی MW بخوای از لتنسی پله پایین تر یک پله بالاتر بری خیلی باید شرایط نتت روبه راه تر از ده اختلاف پینگ باشه و بشه....مگر اینکه توی HOST های ایرانی شاد و خرم بازی کنیم شاید اونوقت گفتیم منم اره...
سلامآقا این Hiweb چطوریه؟
یک سرعتایی زده آدم شاخ در میاره!!! 8 مگابیت ماهانه 3 گیگ 20 تومن؟؟!
یکی یک اطلاعاتی بده