اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من کرج هستم و الان پارس آنلاین دارم . کیفیتش و پینگش خوبه مخصوصا با آمریکا که تو دوتا همیشه 233 هست و تو اروپا 166-233 اما چون پر مصرف هستم برام به صرفه نیست
من نتی می خوام که حداقل 512 (برای dota لازمه) و پینگ خوب باشه . تا ماهی 40 تومن هم می تونم هزینه کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید

درباره سرعت اینکه ، سرعتم 2048 بود زنگ زدم گفتم میشه پینگم بهتر شه اینطور شد
سرعتم تا این مقدار کم شد اما جاش پینگم 40-50 تا اومد پایین که از این وضعیت راضیم
اما ماهی 43 تومن 10 گیگ 512 دارم میدم که به صرفه نیست نسبت به سرویس های نا محدود آسیاتک یا مخابرات
تو این وضعیت هم اصلا کاهش سرعت نداشتم تا الان

سلام
من کرج هستم و الان پارس آنلاین دارم . کیفیتش و پینگش خوبه مخصوصا با آمریکا که تو دوتا همیشه 233 هست و تو اروپا 166-233 اما چون پر مصرف هستم برام به صرفه نیست
من نتی می خوام که حداقل 512 (برای dota لازمه) و پینگ خوب باشه . تا ماهی 40 تومن هم می تونم هزینه کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید

درباره سرعت اینکه ، سرعتم 2048 بود زنگ زدم گفتم میشه پینگم بهتر شه اینطور شد
سرعتم تا این مقدار کم شد اما جاش پینگم 40-50 تا اومد پایین که از این وضعیت راضیم
اما ماهی 43 تومن 10 گیگ 512 دارم میدم که به صرفه نیست نسبت به سرویس های نا محدود آسیاتک یا مخابرات
تو این وضعیت هم اصلا کاهش سرعت نداشتم تا الان
واسه پینگ مخابرات، واسه سرعت شاتل. :دی

این پینگ من ولی مدام لاست میشم.در ضم دکمه اینتر واسه من کار نمیکنه یا همه اینطورین؟
b9236_Untitled.jpg

ISP ها بسته شد ریختین تو این تایپیک :d ول کنید دیگه !!! تا بعد از انتخابات همینطوریه !!!! پس دم دقیقه نگید پینگ فلانه ! سرعتم فلانه ! قطع میشه !!!!

اینجا رو هم باید ببندن تا خیالتون راحت بشه ؟!:|

شرمنده تاپیک ispها تعطیل شده اینجا می پرسم
از شهراد کسی سرویس داره؟ پینگش چطوره؟ (مخصوصا تو منطقه مخابراتی مالک اشتر، بیشتر هم نامحدود مد نظرم هست)

درود
دوستان من می‌خوام 128 نامحدود مخابرات بگیرم و الان خودم یه سرویس دارم؛ می‌خوام بدونم برای وصل کردن اینترنت مخابرات دوباره باید هزینه نصب و راه اندازی بدم یا چون یه بار برام وصل کردن نمی‌خواد؟!
بعد اگر مخابرات بهم یوزر و پسوورد بده چجوری باید جایگزین همین یوز و پس الانم کنم؟!
ممنون می‌شم سریع جواب بدین

درود
دوستان من می‌خوام 128 نامحدود مخابرات بگیرم و الان خودم یه سرویس دارم؛ می‌خوام بدونم برای وصل کردن اینترنت مخابرات دوباره باید هزینه نصب و راه اندازی بدم یا چون یه بار برام وصل کردن نمی‌خواد؟!
بعد اگر مخابرات بهم یوزر و پسوورد بده چجوری باید جایگزین همین یوز و پس الانم کنم؟!
ممنون می‌شم سریع جواب بدین
شما اگه از خود مخابرات سرویس داشته باشی نیازی به وصل کردن دوباره نیست ولی اگه از یه isp دیکه باشه باید بگی که خط رو برات تخلیه کنن و بعد که مخابرات میگیری بدونه هزینه خط ت رو وصل میکنن در مورد یوزر و پست باید ببینی مودمد در چه حالتی قرار داره اگه بریج هستش که یه کانکشن مثل دایال آپ میسازی و یوزر و پست رو اونجا میزنی اگه در حال PPPoE هستش باید بری داخل تنظیمات مودمت و یوزر و پست رو اونجا وارد کنی

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

این مخابراتم خوب حال میده به آدم ولی حیف که یه یه ریالی هم ارزش نداره

38623665059875309493.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or