شما اگه از خود مخابرات سرویس داشته باشی نیازی به وصل کردن دوباره نیست ولی اگه از یه isp دیکه باشه باید بگی که خط رو برات تخلیه کنن و بعد که مخابرات میگیری بدونه هزینه خط ت رو وصل میکنن در مورد یوزر و پست باید ببینی مودمد در چه حالتی قرار داره اگه بریج هستش که یه کانکشن مثل دایال آپ میسازی و یوزر و پست رو اونجا میزنی اگه در حال PPPoE هستش باید بری داخل تنظیمات مودمت و یوزر و پست رو اونجا وارد کنیدرود
دوستان من میخوام 128 نامحدود مخابرات بگیرم و الان خودم یه سرویس دارم؛ میخوام بدونم برای وصل کردن اینترنت مخابرات دوباره باید هزینه نصب و راه اندازی بدم یا چون یه بار برام وصل کردن نمیخواد؟!
بعد اگر مخابرات بهم یوزر و پسوورد بده چجوری باید جایگزین همین یوز و پس الانم کنم؟!
ممنون میشم سریع جواب بدین
میری داخل قسمت Quick Setup از اونجا گزینه (PPP over Ethernet (PPPoE رو انتخاب میکنی بعد فیلد های مربوط به یوزر و پست رو پر میکنی بعد تنظیمات رو سیو میکنی که مودمت ریست میشه در این لحظه بعدم در صورت درست بودن یوزر و پست کانکت میشی به اینترنت به همین راحتی :-bاز یه ISP شرکتی میگیرم!
مودمم TP Link ـه؛ تو کدوم قسمت باید یوزر و پس رو تغییر داد؟!
پینگ برام مهم نیست مهم نا محدود بودن دانلوده
دوستان من شا....تل دارم میخوام از مخابرات بگیرم به نظرتون اینکارو کنم یا نه؟ سرعت دانلود برام خیلی مهم هست
درود
دوستان من میخوام 128 نامحدود مخابرات بگیرم و الان خودم یه سرویس دارم؛ میخوام بدونم برای وصل کردن اینترنت مخابرات دوباره باید هزینه نصب و راه اندازی بدم یا چون یه بار برام وصل کردن نمیخواد؟!
بعد اگر مخابرات بهم یوزر و پسوورد بده چجوری باید جایگزین همین یوز و پس الانم کنم؟!
ممنون میشم سریع جواب بدین
من تو مولتی پلیر مدرن وار فار یکی رو دیدم پینگش از من پایین تر بود ( پایین تر از پینگ من دیگه ممکن نبود ) من 48 بودم اون 39 گفتم از کجا نت میگیری گفت پارس انلاین !!!!!
چه ربطی داشت ، الان کلا این پست حکم یک نمک داره برای زخم های کسایی که حتی نمی تونن به سرورها کانکت بشن یا اینکه پستی برای حس همدردی !؟!
بعدشم خیلی جالبه ، یعنی فکر کردین 10 تا اختلاف Ping فقط باعث کاهش Latency اونم به این صورت فاحش در بازی ها می شه؟ بی خیال بابا ، توی MW بخوای از لتنسی پله پایین تر یک پله بالاتر بری خیلی باید شرایط نتت روبه راه تر از ده اختلاف پینگ باشه و بشه....مگر اینکه توی HOST های ایرانی شاد و خرم بازی کنیم شاید اونوقت گفتیم منم اره...
سلامآقا این Hiweb چطوریه؟
یک سرعتایی زده آدم شاخ در میاره!!! 8 مگابیت ماهانه 3 گیگ 20 تومن؟؟!
یکی یک اطلاعاتی بده