اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من میخوام از مخابرات ،۱مگ محدود بگیرم،تعرفه هاش چه جوریه؟ سرعتش خوبه؟برای ثبت نام چه چیزایی لازمه؟راستی مدل مودم فرقی نمیکنه؟
تو اگه تونستی به این راحتی ها از مخابرات اینترنت 1 مگ بگیری بیا من بت جایزه میدم

تو اونجا که من شنیدم یه 256 اگه بخوان بدن تا کره مریخ می برن ادمو بالا میارن پایین

فقط 128 میدن اونم با پینگ High Class :tongue: که بری حالشو ببری

تو اگه تونستی به این راحتی ها از مخابرات اینترنت 1 مگ بگیری بیا من بت جایزه میدم

تو اونجا که من شنیدم یه 256 اگه بخوان بدن تا کره مریخ می برن ادمو بالا میارن پایین

فقط 128 میدن اونم با پینگ High Class :tongue: که بری حالشو ببری

اگه آشنا باشی بدون هیچ مدرکی میدن
من به طور اتفاقی کارآموزی دانشگاهم رو مخابرات محلمون بودم
رفتم سرویس بگیرم گفتم مدارک چی میخواد , گفت هیچی
سرعت رو هم میخواست یه مگ بزنه ولی خوب گرون تموم میشد و نیازی به این سرعت نداشتم
برام 512 زد

اگه آشنا باشی بدون هیچ مدرکی میدن
من به طور اتفاقی کارآموزی دانشگاهم رو مخابرات محلمون بودم
رفتم سرویس بگیرم گفتم مدارک چی میخواد , گفت هیچی
سرعت رو هم میخواست یه مگ بزنه ولی خوب گرون تموم میشد و نیازی به این سرعت نداشتم
برام 512 زد
چند حالت داره یا مخابرات شما این جوری بوده یا شما شرایط خاصی داشتی یا این که قوانین عوض شده تو اونجا که من پرسیدم و خودم به شخصه امتحان کردم پدر ادمو در میارن تازه اگه شانس بیاری مجرم شناخته نشی :tongue: چون من خودم یبار تو حرف های که ردو بدل شد با یه خانومی بود می خواستم Adsl بگیرم داشت کار به جایی می رسید که تهمت قتل صاب خونه به مون زده می شد البته دیری نپایید که جیم شدم و بی خیالش شدم :yes:

میدونم اینجا جاش نیست ولی من از 4 شنبه ی هفته ی گذتشه یه بار به طور ناخواسته Discoenct شدم و بعد از اینکه دوباره وصل شدم تا الان هر سایتی رو که میخوام باز کنم با فایر فاکس یا کروم خیلی دیر دستور باز شدنش رو میده و نسبت یه قبل خیلی فرق کردهقبل از اون هم یه روز خونه نبودم و داداشم پای کامپیوتر نشسته بوده که نمیدونم چی رو اپدیت کرده که هر وقت مرورگر هام رو باز ASK.COM رو باز میکنه،هر کدوم از دوستانی که میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم اگه راهنمایی کنه..

دوستان من اوایل خرداد از اندیشه سبز خزر رشت شعبه ی معلم یه اینترنت 512 سه ماه 3 گیگ گرفتم کلا میشه 9 گیگ بعد یه چیزی که برام جالبه من از هر سایتی که می خوام دانلود کنم یرعت دانلودم از 130 کیلو بایت بیشتر نمیره .من تا حالا بهشون گفتم ولی به من گفتن که ایرانه دیگه بیشتر از این نمیشه . خوب این طوری من می رم یه 128 می گیرم دیگه چه کاریه اخه .حالا من نمی دونم نظر شما چیه چون من از بعضی دوستان شنیدم با 512 از 400 کیلو بایت تا 500 کیلو بایت دانلود می کنند .حالا اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه .من که خودم فکر می کنم که در واقع برام 128 گذاشتن و الکی از من پول 512 می گیرن .

14 ساله دارم از انواع مختلف وصل شدن به اینترنت استفاده میکنم. ولی هیچکدوم به راحتی و امنیت و سرعت ADSL برام نبوده تو ایران. حیف که چند ماهه اینم افتضاح شده )x

دوستان من اوایل خرداد از اندیشه سبز خزر رشت شعبه ی معلم یه اینترنت 512 سه ماه 3 گیگ گرفتم کلا میشه 9 گیگ بعد یه چیزی که برام جالبه من از هر سایتی که می خوام دانلود کنم یرعت دانلودم از 130 کیلو بایت بیشتر نمیره .من تا حالا بهشون گفتم ولی به من گفتن که ایرانه دیگه بیشتر از این نمیشه . خوب این طوری من می رم یه 128 می گیرم دیگه چه کاریه اخه .حالا من نمی دونم نظر شما چیه چون من از بعضی دوستان شنیدم با 512 از 400 کیلو بایت تا 500 کیلو بایت دانلود می کنند .حالا اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه .من که خودم فکر می کنم که در واقع برام 128 گذاشتن و الکی از من پول 512 می گیرن .

سرعت شما برای 512 خیلی هم بالا هست، تقریبا 1 مگابیت سرعت دارین، چرا؟ این پایین رو بخون!

Kbps = Kilobit per Second
KBps = Kilobyte per second
هر 1 بایت (Byte) مساوی با 8 بیت (Bit) میشه.
پس، 128 کیلوبیت در ثانیه، میشه 16 کیلوبایت در ثانیه.

Google

این که شما سرعت 128 کیلوبایت میگیرین با نت 128 کیلوبیت، معمولا فقط توی سرویس های محدود مشاهده میشه، حدس منم برای اینه که طرف زودتر حجمش رو تموم کنه.
وگرنه، سرعت دانلود 128 کیلوبایت، در واقع میشه 1 مگابیت (1024 کیلوبیت).

من الان یک مشکلی پیدا کردم وقتی اومدیم خونه جدیدمون مجبور شدم از مخابرات اینرنت بگیرم حالا مودمم از حالت اتومات خارج شده
حالا واسه وصل شدن به لایو X360 مشکل خوردم کد DNS مخابرات میخواد هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزنم درست جواب نمیده اصلا کسی کد DNS نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or