تو اگه تونستی به این راحتی ها از مخابرات اینترنت 1 مگ بگیری بیا من بت جایزه میدممن میخوام از مخابرات ،۱مگ محدود بگیرم،تعرفه هاش چه جوریه؟ سرعتش خوبه؟برای ثبت نام چه چیزایی لازمه؟راستی مدل مودم فرقی نمیکنه؟
تو اگه تونستی به این راحتی ها از مخابرات اینترنت 1 مگ بگیری بیا من بت جایزه میدم
تو اونجا که من شنیدم یه 256 اگه بخوان بدن تا کره مریخ می برن ادمو بالا میارن پایین
فقط 128 میدن اونم با پینگ High Class :tongue: که بری حالشو ببری
نه فرقی نمیکنه همشون عین هم هستن!اسپلیتر یه مودم با مودم دیگه فرق می کنه؟ کلا تاثیری می ذاره اگه از اسپلیتر یه مودم دیگه استفاده کنی؟
چند حالت داره یا مخابرات شما این جوری بوده یا شما شرایط خاصی داشتی یا این که قوانین عوض شده تو اونجا که من پرسیدم و خودم به شخصه امتحان کردم پدر ادمو در میارن تازه اگه شانس بیاری مجرم شناخته نشی :tongue: چون من خودم یبار تو حرف های که ردو بدل شد با یه خانومی بود می خواستم Adsl بگیرم داشت کار به جایی می رسید که تهمت قتل صاب خونه به مون زده می شد البته دیری نپایید که جیم شدم و بی خیالش شدماگه آشنا باشی بدون هیچ مدرکی میدن
من به طور اتفاقی کارآموزی دانشگاهم رو مخابرات محلمون بودم
رفتم سرویس بگیرم گفتم مدارک چی میخواد , گفت هیچی
سرعت رو هم میخواست یه مگ بزنه ولی خوب گرون تموم میشد و نیازی به این سرعت نداشتم
برام 512 زد
یا شما شرایط خاصی داشتی
دوستان من اوایل خرداد از اندیشه سبز خزر رشت شعبه ی معلم یه اینترنت 512 سه ماه 3 گیگ گرفتم کلا میشه 9 گیگ بعد یه چیزی که برام جالبه من از هر سایتی که می خوام دانلود کنم یرعت دانلودم از 130 کیلو بایت بیشتر نمیره .من تا حالا بهشون گفتم ولی به من گفتن که ایرانه دیگه بیشتر از این نمیشه . خوب این طوری من می رم یه 128 می گیرم دیگه چه کاریه اخه .حالا من نمی دونم نظر شما چیه چون من از بعضی دوستان شنیدم با 512 از 400 کیلو بایت تا 500 کیلو بایت دانلود می کنند .حالا اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه .من که خودم فکر می کنم که در واقع برام 128 گذاشتن و الکی از من پول 512 می گیرن .