اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من اگه بخوام اینترنتی که از مخابرات گرفتم رو قطغ کنم و دیگه استفاده نکنم ، باید به 2020 بزنگم؟ چند روزه قطع میکنن ؟
میخوام بدونم چند روز قبلش باید بزنگم بهشون؟

- - -ویرایش - - -

.میخوام از ماه دیگه 3 مگ نامحدود مخابرات ماهی 180 بگیرم

3 مگ 180 ؟!! :-o

من الان یه مگ دارم ماهی 38 تومن که !!
این چقد گرونه؟! :|

سلام دوستان خسته نباشید من جدیدا به یه مشکلی بر خوردم وقتی میخوام تو یاهو یا جیمیل یا فیس لاگین کنم این صفحه برام باز میشه

بعدش این برام باز میشه فقط نوشته هاش برام باز میشه

دوست عزیز شما احتمالا باطری مادربوردت ضعیف شده و نیاز به تعویض داره. منم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم. ببین ساعت و تاریخ کامپیوترت درسته یا بعد از هر بار روشن و خاموش کردن عقب می افته. اگر ساعت و تاریخ کامپیوترت عقب باشه مشکل از همون باطری مادربوردته

تو اگه تونستی به این راحتی ها از مخابرات اینترنت 1 مگ بگیری بیا من بت جایزه میدم

تو اونجا که من شنیدم یه 256 اگه بخوان بدن تا کره مریخ می برن ادمو بالا میارن پایین

فقط 128 میدن اونم با پینگ High Class :tongue: که بری حالشو ببری

رضا جان بیا جایزه منو بده !! :d
من الان سه ماهه که 1 مگ نامحدود دارم ، تازه اصلا حضوری نرفتم ! :|
زنگ زدم 2020 بعد از دو روز فعال شد !! =))

عاغا میگم اگه نویز افتاده باشه رو خط تلفن بعد واسه گیم بازی کردن با ps3 مشکل دار میشه ؟ اومدن این باکسو دستکاری کردن تنها لذت زندگی مون که بازی انلاین بود گرفتن لعنت به این وضعیت .
مخابرات که همه فیبر نوری هارو خودش برداشته :|

لطفا یه isp خوب به ما معرفی کنید که هم بشه باهاش دانلود کرد پینگش هم طوری باشه که بشه تو بازی رفت ! این مخابرات که کمر مارو شکسته :|
در ضمن اهواز هم هستم ...

سلام دوستان من اصفهان زندگی میکنم ماه اینده میرم شیراز

اصفهان مخابرات دارم ..واسه شیراز نت 2 مگ میخوام بهترین شرکت کدومه از نظر قیمتی ...سرعت ... با مخابرات اصلا قطعی ندارم تو اصفهان...............
به ترتیب
1-
2-
3-

سلام دوستان سرویسه خوب واسه دانلود چی پیشنهاد میکنین؟
پینگ واسم مهم نیست سرعت دانلود مهمه
پارس انلاین 2 مگ 1ساله نامحدود میخوام بگیرم نمیدونم سرعت دانلوده 2 مگش چنده؟
قیمتشم مهم نیست.

بچه ها من دو شبه به یه مشکلی خوردم.

ما خونمون سه تا پیریز داریم، دیشب من حواسم نبود، مودم رو بردم تو یکی از اتاقا که اسپلیتر نداره و مستقیم به پیریز وصل کردم، حالا الان یه مشکل خوردم، اگه به همون پیریز مستقیم وصل کنم چراغ اتصال به شبکه مودم روشن میشه و میتونم به اینترنت وصل بشم. اگه به اتاق های دیگه وصل کنم، با اسپلیتر بدون اسپلیتر هیچ فرق نمیکنه، هم نویز دارم یعنی دقیقا صدای وصل شدن اینترنت میاد توی گوشی هم اینکه تا وقتی گوشی روشنه و دارن با تلفن صحبت میکنن وصله، تا گوشیو قطع میکنن اینترنت هم قطع میشه!!!
کسی میدونه چه مرگشه :|؟ این اینترنت مخابرات کل زندگیه منه همش داره دانلود میکنه الان فلج شدم دوشبه :|.

بچه ها من دو شبه به یه مشکلی خوردم.

ما خونمون سه تا پیریز داریم، دیشب من حواسم نبود، مودم رو بردم تو یکی از اتاقا که اسپلیتر نداره و مستقیم به پیریز وصل کردم، حالا الان یه مشکل خوردم، اگه به همون پیریز مستقیم وصل کنم چراغ اتصال به شبکه مودم روشن میشه و میتونم به اینترنت وصل بشم. اگه به اتاق های دیگه وصل کنم، با اسپلیتر بدون اسپلیتر هیچ فرق نمیکنه، هم نویز دارم یعنی دقیقا صدای وصل شدن اینترنت میاد توی گوشی هم اینکه تا وقتی گوشی روشنه و دارن با تلفن صحبت میکنن وصله، تا گوشیو قطع میکنن اینترنت هم قطع میشه!!!
کسی میدونه چه مرگشه :|؟ این اینترنت مخابرات کل زندگیه منه همش داره دانلود میکنه الان فلج شدم دوشبه :|.

ايراد از تقسيم پريز هاي خونه شماست
بايد پريز اصلي رو كه كابل تلفن مستقيم به اونجا اومده رو شناسايي كنيد
يك كابل مياد بالا تو پريز بعد از اون پريز براي بقيه پريزهاي خونه پخش ميشه

کسی از این ISP سرویس میگیره !!؟
اگر آره در مورد پینگش و سرعتش توضیح بده لطفاً
های وب - اینترنت پرسرعت های وب - خانه

سرعت 8 مگ پینگ با لندن...سرعت واقعیش هم حدود 700 کیلو بایت
3311421996.png

با سلام خدمت دوستان
من الان یه چیز حدود ۱۷ ماه هست که از های وب استفاده میکنم البته ۸ مگش اوایل سرعت دان بین ۹۰۰تا ۹۵۰ بود
ولی الان چند وقتی هست سرعتش خیلی افت کرده ومیخوام شرکت رو عوض کنم منتها تو شهر ما انتخاب خیلی محدوده واز بین این
شرکتها باید یکی رو انتخاب کرد من خیلی دانلود دارم ومیخوام حدامکان سرعت دانلودش بالا باشه ورایگان شبانه داشته باشه یا نه مهم نیست
از بین اینا کدوم خوبه
۱-مخابرات
۲-صبانت
۳-مکس نت

دیشب یه چیز جدید دیدم
ساعت 1 همه آپلود سنترها رو ***** کرده بودن که سرعت دانلود کم شه !!!
اونایی که پارس آنلاین دارن شبا نگاه کنن ببین همینجوره که گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or