S.X
کاربر سایت
مرسی.
الان فاصلهی جایی که تلفن هست با اتاقه من خیلی زیاده. واسه همین از توی پذیرایی سیم تلفن رو به Line Port ـه اسپلیتر وصل کردم. یه سیم دیگه هم از پورت ـه Phone به تلفن زدم. این تا اینجا. حالا توی اتاقمم از پریز ـه تلفن یه سیم به پورت ـه LINE ـه یه اسپلیتر دیگه که دارم وصل کردم و یه سیم هم از پورت ـه DSL ـه اسپلیتر به مودم وصل کردم. با این کار سرعت ـه نت ـم خیلی خوب شد ولی همباز بعضی وقتا که کسی از تلفن استفاده میکنه دسترسی به نت ـم قطع میشه.
دقیقاً.
شما چرا اگر در اتاق خودتون پریز تلفن دارید و فعال هست از همون جا سیم رو وصل نمی کنید به مودم ؟ یعنی اگر تلفن هم داری کافی خط به تلفن داخل اتاقت وصل کنی و بعدشم دلت خواست سر راهش اسپلیتر بزاری و بعدش به مودم بزنی دیگه نیازی به تلفن جایی دیگه نیست -
مورد بعدی شما توی پذیرایی اون کارها رو انجام دادی بعدش از همون جا سیم رو آوردی به سمت مودم و یا به به عبارتی دیگه سیم دی اس ال رو از اون جا کشیدی آوردی تو اتاق ؟ اگر این کارو نکرده باشی انگار تو از پذیرایی هیچی نگرفتی برای اینترنت !
این راهو تست کن ببین بازم تلفن قطع می شه ; >>>>> " اگر سیم بلند داری و در اتاقت هم تلفن نداری از همون خط پذیرایی خونه مستقیم سیم بکش بیار نزدیک مودم و اینترنت وصل کن یا یک لحظه مودم جدا کن ببر اونجا تست کن با همون خط پذیرایی به صورت مستقیم بعدش امتحان کن ببین درست می شه و یا باز هم قطعی داره یعنی اصا خطوط اتاق خودتو دخالت نده مستقیم مودم ببر یک لحظه کوتاه دم تلفن پذیرایی و دی اس ال فعال کن ببین باز هم در مواقع زنگ و تماس دی اس ال قطع می شه "
یک بار هم می تونی با تلفن اتاق خودت مستقیم تست کنی اگر مشکلات قطعی ای دی اس ال این مواقع باشه به نظر می یاد سیم کشی ها داره اذیت می کنه ولی نمی فهمم چرا با زنگ و تماس اختلال داره -