PAUSE
کاربر سایت
اگه بخوای میدهدوستان آیا مخابرات خودش مودم در اختیار کاربر قرار میده یا باید خودمون مودم را تهیه کنیم ؟
اگه بخوای میدهدوستان آیا مخابرات خودش مودم در اختیار کاربر قرار میده یا باید خودمون مودم را تهیه کنیم ؟
اگه از داتک نامحدود داشته باشی، شمارتو عوض کنی، باز هم بهت نامحدود میده ؟الان کدوم شرکت ها ADSL نامحدود میدن؟
از داتک داشتم شمارمون عوض شده مخوام اگه شرکت بهتری هست از اون بگیرم
دوستان ببخشید که اینجا میپرسم من دفعه اوله adsl میگیرم از کجا بفهمم خط رانژه شده یا نه؟
شرکت زنگ زد گفت شده ولی مودم که روشن میکنم چراغ link حدودا 5 ثانیه روشن میمونه بعد خاموش میشه یه جا خوندم اگه شده باشه باید روشن بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید
برای اینکه بفهمی خطت ریانژو شده یا نه مودم رو وصل کن به خط تلفن ( بدون نوز گیر و دوشاخه یا پریز ضد برق) مستقیم وصل کن حدود یک دقیقه صبر کن اگر دیدی چراغ ثابت نموند یا سیم کشی داخلی خرابه یا مخابرات ریانژو نکرده.
بنابراین اول مودم رو ببر جایی که سیم تلفن از خارج منزل وارد خونه میشه . اونجا وصلش کن اگر دیدی باز هم چراغ لینک یا همون ADSL ثابت نشد:
تماس بگیر با ISP و سوال کن که ریانژو شده یا نه؟
اگه قطعی گفتم ریانژو شده با 17 تماس بگیر(خرابی تلفن - در شهرستان 117) و بگو مشکل داری...
درود
دوستان یه سوال دارم میخوام بدونم مارگ مودم تو سرعت اینترنت تاثیر داره مودم من الان زیمنسِ اگه تاثیر داره عوض کنم اینترنتم هم128 مخابراتِ سرعت دانلود15KB/S ممنون میشم راهنمایی کنید
نه انقدر که فکر بکنید تاثیری نداره.
من شنیدم فقط اگر با کابل Lan کانکت بشی سرعتت بیشتر از USB .