اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان یه سوال برام پیش اومده که واسه خودم عجیبه !!
من از شاتل سرویس میگیرم.ART1 ..بعضی وقتا که مودم رو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم سرعت دانلود kb/s15-25 میشه،بعد همون موقع ری استارت میکنم سرعتش میاد رو kb/s 65 .مودمم D-Link هست . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که مشکل از چیه.مرسی

دوستان ببخشید که اینجا میپرسم من دفعه اوله adsl میگیرم از کجا بفهمم خط رانژه شده یا نه؟
شرکت زنگ زد گفت شده ولی مودم که روشن میکنم چراغ link حدودا 5 ثانیه روشن میمونه بعد خاموش میشه یه جا خوندم اگه شده باشه باید روشن بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان ببخشید که اینجا میپرسم من دفعه اوله adsl میگیرم از کجا بفهمم خط رانژه شده یا نه؟
شرکت زنگ زد گفت شده ولی مودم که روشن میکنم چراغ link حدودا 5 ثانیه روشن میمونه بعد خاموش میشه یه جا خوندم اگه شده باشه باید روشن بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید

برای اینکه بفهمی خطت ریانژو شده یا نه مودم رو وصل کن به خط تلفن
( بدون نوز گیر و دوشاخه یا پریز ضد برق) مستقیم وصل کن حدود یک دقیقه صبر کن اگر دیدی چراغ ثابت نموند یا سیم کشی داخلی خرابه یا مخابرات ریانژو نکرده.
بنابراین اول مودم رو ببر جایی که سیم تلفن از خارج منزل وارد خونه میشه . اونجا وصلش کن اگر دیدی باز هم چراغ لینک یا همون ADSL ثابت نشد:
تماس بگیر با ISP و سوال کن که ریانژو شده یا نه؟
اگه قطعی گفتم ریانژو شده با 17 تماس بگیر(خرابی تلفن - در شهرستان 117) و بگو مشکل داری...

فروشنده Metal Gear Solid 4 در حد آک فقط 27تومن
PM بدید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™MASOUD 3

برای اینکه بفهمی خطت ریانژو شده یا نه مودم رو وصل کن به خط تلفن
( بدون نوز گیر و دوشاخه یا پریز ضد برق) مستقیم وصل کن حدود یک دقیقه صبر کن اگر دیدی چراغ ثابت نموند یا سیم کشی داخلی خرابه یا مخابرات ریانژو نکرده.
بنابراین اول مودم رو ببر جایی که سیم تلفن از خارج منزل وارد خونه میشه . اونجا وصلش کن اگر دیدی باز هم چراغ لینک یا همون ADSL ثابت نشد:
تماس بگیر با ISP و سوال کن که ریانژو شده یا نه؟
اگه قطعی گفتم ریانژو شده با 17 تماس بگیر(خرابی تلفن - در شهرستان 117) و بگو مشکل داری...

ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز

درود
دوستان یه سوال دارم میخوام بدونم مارگ مودم تو سرعت اینترنت تاثیر داره مودم من الان زیمنسِ اگه تاثیر داره عوض کنم اینترنتم هم128 مخابراتِ سرعت دانلود15KB/S ممنون میشم راهنمایی کنید

درود
دوستان یه سوال دارم میخوام بدونم مارگ مودم تو سرعت اینترنت تاثیر داره مودم من الان زیمنسِ اگه تاثیر داره عوض کنم اینترنتم هم128 مخابراتِ سرعت دانلود15KB/S ممنون میشم راهنمایی کنید

نه انقدر که فکر بکنید تاثیری نداره.
من شنیدم فقط اگر با کابل Lan کانکت بشی سرعتت بیشتر از USB .
اما مارک مودم و مدلش در سرعت های زیر 1مگ زیاد تاثیر نداره
اما در سرعت 128کیلوبیت (تا 512) زیاد USB و LAN فرقی نداره
.

احتمالا نامحدود هستی

من هم وقتی 128 نامحدود داشتم 15 تا 20 دانلود میداد
یک مدت 256 نامحدود گرفتم 200 دانلود میداد

فروشنده Metal Gear Solid 4 در حد آک فقط 27تومن
PM بدید

آخرین ویرایش:

نه انقدر که فکر بکنید تاثیری نداره.
من شنیدم فقط اگر با کابل Lan کانکت بشی سرعتت بیشتر از USB .

تنها به Overload مربوط به Processor ها هست که USB رو پیشنهاد نمیکنن (روی سیستم هایی ضعیف تر) که بیشتر مد نظر و factor اصلی به حساب میاد

یک سری نکته دیگه هم هست ...
مثل :

Ethernet کلا Reliable تر هست نسبت به USB ... :
Dropped Connection
فاصله بیشتر رو Ethernet ساپورت میکنه
سرعت عمل در Ethernet در زمان پاسخ دهی کمی بیشتره
و چندتا دیگه...

تمام اینها نکته های هستن که خیلی کم به چشم میان

البته USB هم استفاده های مفید دیگه ای داره ... اگه کسی سوال داشت میگم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or