pro gamer89
کاربر سایت
بچه ها بهترين برند مودم adsl كه هست چيه؟ ممنون ميشم مي خوام خودم بخرم .آخه شنيدم مودم هايي كه شركت هاي اينترنتي ميدن زياد جالب نيست.
بچه ها من از نداگستر صبانت 512 گرفتم ولي ايكاش نمي گرفتم فقط دو سه ساعت اول وصل بودم و الان مدت 3 روزه كه اينترنتو قطع كردند وقتي ازشون مي پرسم چرامي گند اشكال از سرور تهرانه امروز درست و فردا درست ميشه.گفتم حالا سرور تهران منتظر من بود تا خراب بشه. خلاصه تا ب هامروز هيچ اينترنتي ما از اين شركت نديديم. و عصر ميخوام برم كه قراردمو فسخ كنم و حالا يا شاتل بگيرم يا پارس آنلاين.
دوستان شرايط فسخ قرارداد چي هست؟ و كدوم ispرا انتخاب كنم بهتره؟
ممنون ميشم منو راهنمايي كنين
دوستان یه سؤالی داشتم
میخواستم ببینم به نظرتون از مخابرات اینترنت بگیرم؟ من کرج هستم.
مخابرات هم حده اکثر سرعتی که میده 256 هست نامحدود!
به نظرتون چی کار کنم؟ از مخابرات بگیرم یا از شرکتهای خصوصی؟
از خود مخابرات باید سرویس بگیرید.آقا اگه خط تلفنمون فیبر نوری باشه هیچ شرکتی نمیده ؟
شاتل که باهاش قرارداد بستیم و بعد زنگ زد گفت شما فیبر نوری هستید و ما نمیتونیم بهتون بدیم.....گفت برین بگین باز مسی کنن:-o...میخواستم بگم باشششششششه چشم مخابرات منتظر دستور شما بود......
پارس آنلاین هم نمیده ؟
بچه ها من 128 نداگستر(همون صبا نت)دارم.از سرعتش تقریبا راضی ام ولی میخوام بکنمش 1 یا 2 مگ یا همون اداری تجاری.به یارو گه گفتم بهم گفت باید یه کپی از پروانه ی کسب شرکتت :d رو با قبض تلفنت رو بیاری که قبض تلفن باید مربوط به همون شرکت باشه
خواستم ببینم اگه کسی تا حالا تجربه داشته نمیشه اینو کاریش کرد؟