اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی نیست جواب من رو بده؟
2سوال مهم که نتونستم جوابش بگیرم
1:مطمئن ترین مودمی که بیشتر شرکت ها ساپورت میکنند چیه؟
2:یک شرکتی که هم تا512 بده وهم مخابرات شهید بهشتی رو پشتیبانی کنه چیه؟

پارس انلاین بیشتر از 128 به خونه ها نمیده!!!!!!!!! و همچنین لینکسیز رو ساپورت نمیکنه!!!

کمک کمک

عجب بدبختی داریم تو این مملکت هرچی میخواهیم 1ماه قبلش تحقیق میکننیم بعد میخریم .حالا میخواهم ای دی اس ال بگیرم توش گیر کردم.یکی میگه اون خوبه یکی دیگه چیز دیگه میگه .حالا من میخوام بگیرم برای اتصال بهPS3 واتصال بهpc حال بگید چی بگیریم باچه سرعتی 1مودم خوبم معرفی کنید .چون میگن مودم هایی که خود شرکت میده آشغاله )x:-o)x
ببخشید تومنزل ماPS3 اطاقه pcهم تویک اطاقه دیگه مودم باسیم بگیریم یا بی سیم

آخرین ویرایش:
من یه جای خوندم که یه مودم ایسوس بود که خودش بدون کامپیوتر ( بعد از خاموش کردن کامپیوتر ) خودش دانلود رو ادامه می داد و سیو می کرئ کسی میدونه چه مدلی و قیمش چنده؟

کسی نیست جواب من رو بده؟
2سوال مهم که نتونستم جوابش بگیرم
1:مطمئن ترین مودمی که بیشتر شرکت ها ساپورت میکنند چیه؟
2:یک شرکتی که هم تا512 بده وهم مخابرات شهید بهشتی رو پشتیبانی کنه چیه؟

پارس انلاین بیشتر از 128 به خونه ها نمیده!!!!!!!!! و همچنین لینکسیز رو ساپورت نمیکنه!!!

کمک کمک
سلام.
1- من بیشتر دیدم D-link داشتن!
2-من خودم از شرکت سپنتا استفاده میکنم 512 داشت ولی نمیدونم منطقتونو ساپورت میکنه یا نه !

من یه جای خوندم که یه مودم ایسوس بود که خودش بدون کامپیوتر ( بعد از خاموش کردن کامپیوتر ) خودش دانلود رو ادامه می داد و سیو می کرئ کسی میدونه چه مدلی و قیمش چنده؟

جان من ؟ :d من تاحالا همچین چیزی ندیدم و نشنیدم !!! فکر کنم اشتباه میکنید یا اونجایی که این مقاله رو نوشته اشتباه کرده ...
آخه جور در نمیاد ...

به كساني كه تصميم دارن براي گيم ADSL بگيرن توصيه شخصيم و تجربه چد سال گيم با ADSL رو دارم...
بهتر است از شرگت هاي غير معروف سرويس بگيرن ...پينگ به مراتب ثابت و كمتري دارن...علت هم مشخصه تعداد كاربر كمتر ترافيك shar كمتر...بگرديد دنبال شركت هاي گم نام..

بچه ها برا لايو مي خوام از وايمكس ايرانسل استفاده كنم همون يو اس بي كه مدتيه تبليغش را مي كنند .نظرتون چيه به درد ايكس باكس مي خوره يا نه از نظر سرعت و حجم ايرانسل خوبه يا نه ؟

راستي بچه ها اكثر اين شركتها بالاتر 128بدون مجوز نميدن.من كه مجوز ندارم چه كار كنم؟ با 128 كه نمي تونم سايت ايكس باكس لايو را هم باز كنم چه برسه به اينكه بخوام آنلاين بازي كنم

راستي بچه ها اكثر اين شركتها بالاتر 128بدون مجوز نميدن.من كه مجوز ندارم چه كار كنم؟ با 128 كه نمي تونم سايت ايكس باكس لايو را هم باز كنم چه برسه به اينكه بخوام آنلاين بازي كنم

128 محدود اکثر شرکت ها سرعتی بسیار بالاتر از 128 می دن تا حتی 2-3 مگ!
مثل پارس آنلاین، اکو شاتل، صبانت، برست لایزر و ...

بچه ها برا لايو مي خوام از وايمكس ايرانسل استفاده كنم همون يو اس بي كه مدتيه تبليغش را مي كنند .نظرتون چيه به درد ايكس باكس مي خوره يا نه از نظر سرعت و حجم ايرانسل خوبه يا نه ؟
چون امیترهاش دور هستن پینگش حتما خیلی پایینه.
یکنفر از مبین نت تست گرفته بود گذاشته بود توی یکی از تاپیکهای همین انجمن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or