رفیق سرکارمون گذاشتی!:d!!خوب منم میدونم 512 خوبه.مهم اینه که 128 به درد بازی نمیخورهنه من 512 دارم ! ولی رفیقام هم 128 دارن راضین
رفیق سرکارمون گذاشتی!:d!!خوب منم میدونم 512 خوبه.مهم اینه که 128 به درد بازی نمیخوره
دوست من از شرکتی می خوای بگیری که قطعی کمی و ارزون باشه پارس انلاینه که با 128 می تونی بازی کنی البته بستگی بازی داره بعضی بازی ها باید سرعت بالایی داشته باشی مانند کمبات و انچارتد و... ولی بعضی یا هم نه مثل بتل و مدال و.. البته به 1مگ و 128 اینا هم نیستدوستان بالاخره کسی جائی رو نمیشناسه مثل شهراد بدون کارت دانشجوئی و این مسخره بازیها-راحت 512 بده؟؟؟اگر میدونید بگید دیگه
یه چیزی من از ماهان نت میگرفتم ولی برا اینکه پول را پرداخت کنم باید از طیق سایت پیشگامان اقدام میکردم (خلاصه حرفی که میخوام بزنم اینه اگه این ماهان نت همون پیشگامان هست اصلا بهش فکر نکن :d)کسی نیست جوابم بده؟؟؟
پیشگامان توسعه ارتباطات چطوره؟تا512 میده بگیرم؟
یه سوال لینکسیز در بازار کمیاب شده میتونم بپرسم باید این رو از کجا بگیرم؟؟؟؟؟
و سوال مهم اینکه چه مدمی بگیرم که اگر خواستم خطم عوض کنم این مودم مورد قبول بیشتر شرکت ها باشه؟لینکسیز یا چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 512 پارس آنلاین دارم.حداکثر سرعت دانلودم 25 هست!!!!آقا من وایمکس دارم اما میگن اگه بخوای سرعتت رو ببری بالا باید یکی دیگه بگیری :-o....منم به خاطر همین میخوام یه ADSL هم بگیرم , راسته که پارس آنلاین سرعت دانلودش بالای 100 کیلو بایته ؟
میتونید تست بگیرید بزارید؟؟؟ اگه اینجوری هست که میگید میتونید برید شکایت کنید.من 512 پارس آنلاین دارم.حداکثر سرعت دانلودم 25 هست!!!!
100 مگ رو تقریبا تو 75 دقیقه دانلود میکنم.>:d<
یعنی مزخرف تر از پارس آنلاین هم هست