اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رفیق سرکارمون گذاشتی!:d!!خوب منم میدونم 512 خوبه.مهم اینه که 128 به درد بازی نمیخوره:((

بابا من 1 مگ دارم ناراضیم ! :d ـ Sharing ـش مثه کلنگ میزنه تو اعصاب ! :دی
به دوستم اوایل قرارداد گفتم بیا منم میخوام تمدید کنم شاتل خوبه الان هر دفعه که با هم آنلاین میزنیم 10 20 تا فحش به من و شاتل میده ! :دی اونم 1 مگه !

می گم که به شانس خیلی ربط داره و البته میزان شیرینگ پورتت + شیرینگ مرکز مخابراتی ! الان یکی از دوستای من با 128 شاتل اکثر بازی ها رو آنلاین می زنه . اکثر بازیها رو انجام می ده : cod , fifa , ...

دوستان بالاخره کسی جائی رو نمیشناسه مثل شهراد بدون کارت دانشجوئی و این مسخره بازیها-راحت 512 بده؟؟؟اگر میدونید بگید دیگه:((
دوست من از شرکتی می خوای بگیری که قطعی کمی و ارزون باشه پارس انلاینه که با 128 می تونی بازی کنی البته بستگی بازی داره بعضی بازی ها باید سرعت بالایی داشته باشی مانند کمبات و انچارتد و... ولی بعضی یا هم نه مثل بتل و مدال و.. البته به 1مگ و 128 اینا هم نیست
من خودم از پیشگامان دارم که خیلی خوب نیست :p از 24 ساعتش 25 ساعتش خرابه :))
میدونی چرا چون هر کسی از اونور اومده2 مگی بهش داده :-sمن خودم الان 700و خورده ای دارم =)):)):))هر ماه که میرم 200 میندازم روش :"> در کل پارس انلاین بگیر اینو که بهت میگم تجربه 4 ساله من بود توی بازی های انلاین #:-s

با سلام من میخوام خط بگیرم موندم کدوم بهتره؟
اسیاتک
صبا نت
شاتل
پارس انلاین
سپنتا
میشه بگید کدوم قطعی نداره و سرعتش در شب نسبتا خوبه
زیر 30 تومن 256 یا 512 چی هست؟
درضمن خط مورد نظرتون چه مدمی ساپورت میکنه؟؟؟

کسی نیست جوابم بده؟؟؟
پیشگامان توسعه ارتباطات چطوره؟تا512 میده بگیرم؟
یه سوال لینکسیز در بازار کمیاب شده میتونم بپرسم باید این رو از کجا بگیرم؟؟؟؟؟
و سوال مهم اینکه چه مدمی بگیرم که اگر خواستم خطم عوض کنم این مودم مورد قبول بیشتر شرکت ها باشه؟لینکسیز یا چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نیست جوابم بده؟؟؟
پیشگامان توسعه ارتباطات چطوره؟تا512 میده بگیرم؟
یه سوال لینکسیز در بازار کمیاب شده میتونم بپرسم باید این رو از کجا بگیرم؟؟؟؟؟
و سوال مهم اینکه چه مدمی بگیرم که اگر خواستم خطم عوض کنم این مودم مورد قبول بیشتر شرکت ها باشه؟لینکسیز یا چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی من از ماهان نت میگرفتم ولی برا اینکه پول را پرداخت کنم باید از طیق سایت پیشگامان اقدام میکردم (خلاصه حرفی که میخوام بزنم اینه اگه این ماهان نت همون پیشگامان هست اصلا بهش فکر نکن :d)
این سایت ماهان نت mahannet.ir توجه کنی بالای صفحه سمت چپ نوشته پیشگامان توسعه ارتباطات.

آقا من وایمکس دارم اما میگن اگه بخوای سرعتت رو ببری بالا باید یکی دیگه بگیری :-o....منم به خاطر همین میخوام یه ADSL هم بگیرم , راسته که پارس آنلاین سرعت دانلودش بالای 100 کیلو بایته ؟

آقا من وایمکس دارم اما میگن اگه بخوای سرعتت رو ببری بالا باید یکی دیگه بگیری :-o....منم به خاطر همین میخوام یه ADSL هم بگیرم , راسته که پارس آنلاین سرعت دانلودش بالای 100 کیلو بایته ؟
من 512 پارس آنلاین دارم.حداکثر سرعت دانلودم 25 هست!!!!
100 مگ رو تقریبا تو 75 دقیقه دانلود میکنم.>:d<

یعنی مزخرف تر از پارس آنلاین هم هست :-/

آخرین ویرایش:
من 512 پارس آنلاین دارم.حداکثر سرعت دانلودم 25 هست!!!!
100 مگ رو تقریبا تو 75 دقیقه دانلود میکنم.>:d<

یعنی مزخرف تر از پارس آنلاین هم هست :-/
میتونید تست بگیرید بزارید؟؟؟ اگه اینجوری هست که میگید میتونید برید شکایت کنید.
الان من 512 پارس دارم سرعت 250 ثابت دانلود میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or