باید از شرکتی که ازش سرویس می گیری بپرسی ببینی ایا این کار رو برات می کنه یا نه؟!چجوری میشه adsl مون رو به یه جای دیگه انتقال بدیم؟
اینو می دونم که با 80 تومن یه linksys ردیف می تونی بگیریسلام من میخوام یک مودم ای دی اس ال دارای وایرلس بگبرم تا70 تومان چی خوبه؟
سرویس خط از چه شرکتی بگیرم با چه سرعتی؟ ظرفیت دانلوش چطور؟
اگه میشه به این سوال هام جواب بدید و فیمت هاشم بگید
اینو باید زنگ بزنی از شرکت ایکی ثانیه بهت می گه خب!سلام دوستان...
فوری فوری...
VPI و VCI صبانت رو لطف کنید...
ممنون
نخیر.شرکت شهراد میده.2 بار هم تاحالا ازش گرفتم.ولی این منطقه ایی که من هستم رو الان پوشش نمیدن.خب هیچ شرکتی همینجوری بالای 128 نمیده باید یه مدرک یا کمارت دانشجویی و این چیزا ارائه بدید.
اوا بیخود به شاتل توهین نکنین.128 خیلی هم سرعت خوبیه.تو یه ثانیه صفحت باز میشه.دانلود فیلم هم ماشالا شبی یکی دوتا فیلم مجانی دانلود میشه.دیگه چی میخواین والا من نمیدونم.شاتل خیلی بهتره.هر اتفاقی میفته 3 گیگ 3 گیگ ترافیک جایزه میدن.دوستان من میخوام 512 یا 1 مگ بگیرم.الان زنگ زدم به شاتل گوساله)xمیگه 128 بیشتر نمیدیم)x.یه شرکت معرفی کنید که بدون درد سر بهم بده.پینگشم خوب باشه.چون فقط برای بازی میخوام.
لطفا فوری راهنمائی کنید.>:d<:d
دوست عزیز من فقط برای بازی آنلاین میخوام.یه سوال میپرسم میخوام عین حقیقت رو بگی.پینگش چنده؟اوا بیخود به شاتل توهین نکنین.128 خیلی هم سرعت خوبیه.تو یه ثانیه صفحت باز میشه.دانلود فیلم هم ماشالا شبی یکی دوتا فیلم مجانی دانلود میشه.دیگه چی میخواین والا من نمیدونم.شاتل خیلی بهتره.هر اتفاقی میفته 3 گیگ 3 گیگ ترافیک جایزه میدن.
جدی؟:-oیعنی همون 128 پینگش 200 هست؟سرعت دانلودش چقدره؟اتفاقا برای آنلاین به نظر من بهرین isp شاتل هست . من پینگم بین 200 تا 250 بالا پایین میشه . شاتل دارم