سلام آقا من نت 512 دارم از پارس آنلان اما بدون downlaod manager از کل پهنای باند استفاده نمیکنه به نظر شما ip valid بگیرم درست می شه ؟
سلام آقا من نت 512 دارم از پارس آنلان اما بدون downlaod manager از کل پهنای باند استفاده نمیکنه به نظر شما ip valid بگیرم درست می شه ؟
خودت جواب خودت رو دادی دیگه.بازم سلام.
من برای گیم می خوام از یه شرکتی adsl بگیرم که پینگم پایین باشه. ماشا لا همه ایرانیا پینگشون زیر 100 باسه ما این شده رویا.
من الان از افتاب نت دارم می گیرم که اونم از اسیا تک می گیره. 1m هم هست پینگمم خوب خوبش 200 بدشم میره رو 800 900
حالا عزیزانی که از شرکتای مختلف سرویس میگیرن می تونن بهترین سرویس دهنده رو به من پیشنهاد بدن؟
خودم پارس انلاین و صبا نت رو مد نظر دارم اینا چطورا؟
در ضمن خیلی سایت pingtest و speedtest مفید و بدرد بخور بود.
بابت اونم کلی ممنونم پینگم حدود 390 بود با اسیا تک
جالبه با وی پی ان پینگم 100 تا پایینتره و این هم یه سواله که استفاده از وی پی ان پینگ رو پایین میاره؟
مخابراتتون قات نزده.خوب مخابرات واسه من قاط زده 128kb مون واسه دانلود، تبدیل شده به این:
یا به عبارتی:
Download Speed: 1645 kbps (205.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 307 kbps (38.4 KB/sec transfer rate)
Latency: 724 ms
:d
مخابراتتون قات نزده.
اینا گاهی سرعتشونو ماکزیموم میکنن تا حجم شما سریع تر تموم شه دوباره بخرین وقتی که استفاده کننده ها کمه.
باسه منم گاهی میشه پرسیدم گفتن اینجوریه
مخابرات حجمیه! وگرنه ما 256 میگرفتیم ول میکردیم صبح تا شب دان کنه.ز کی تا حالا مخابرات حجمی شده :d این که بدون محدودیته عزیز من :biggrin1: