راجع به شاتل نمیدونم،ولی پارس آنلاین به معنای واقعیه کلمه آشغاله.قیمت هاشم از بقیه جا گرونتره.من الان میخوام ADSL بگیرم سرویس دهی شاتل بهتره یا پارس انلاین ؟میشه سرعت ها و (محدودیت ها-قیمت ها و...) دو سرویس رو بذارید؟
خود مخابرات جرین سرویس دهیش چیه؟از مخابرات بگیری بهتره یا از شرکتا؟
محلتون خوبه پس.من 2 سال پیش که گرفتم سرعتم همین حدودا بود.ولی الان از 30 بالاتر نمیره،به غیر از صبح ها که خلوت ترین ساعت روزه. دانلود شبانه هم که نمیشه با این سرعتنه دراین حدم اشغال نیست بد نیست من 256 داشتم الان 128 دارم تا 150 KB/S هم شرعت دانلود هست
تو سرورای خارجی هم که CoD:Mw2 و Bo بازی میکنم تقریبا همیشه پینگم دو خط هست حتی یبار 3 خط شد
پارس انلاین ساله پیش میگرفتی عالی بود شاعت شبانه که دانلود مجانی میشد شبی 3 گیگ دانلود میکردم ولی الان حتی 400 مگ هم نمیشه دانلود کرد
من الان میخوام ADSL بگیرم سرویس دهی شاتل بهتره یا پارس انلاین ؟میشه سرعت ها و (محدودیت ها-قیمت ها و...) دو سرویس رو بذارید؟
خود مخابرات جرین سرویس دهیش چیه؟از مخابرات بگیری بهتره یا از شرکتا؟
راجع به شاتل نمیدونم،ولی پارس آنلاین به معنای واقعیه کلمه آشغاله.قیمت هاشم از بقیه جا گرونتره.
دوستان من میخوام داتک سرعت 512 بگیرم.
سرعت دانلود و پینگ چنده؟؟
بعد یه سوال فنی:d
من مودم وایرلس دارم میخوام خودم از طریق LAN بزنم به PC خودم و با وایرلس بزنم به PC داداشم.میشه؟؟ بعد سرعت نصف میشه دیگه؟
اینکارو کردم میتونم در حالی که وایرلس به PC وصله به ایفون هم وصل کنم؟
ممنون
سلام
من واسه ADSL از مخابرات سرویس گرفتم اونم محدود حالا میخوام بدونم چند مگ واسم مونده(طبق اون محدودیت)باید چکار کنم؟
برو تو سایت مخابرات یا اونجایی که گرفتی برو تو قسمت کنترل پنل بعد شمار مشتری و کلمه عبورت رو وارد کن اطلاعات هست هادی جان
نه این مسئله هیچ ربطی بهم ندارند با این حال الان اکثر مودم ها خروجی LAN دارند و استفاده ازش به مراتب بهتر و راحتر از usb است.بچه ها سلام من یه سوال دارم
اگه مودمو با USB وصل کنم سرعتش کمتر از اترنت(لن) هست؟