اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان میخوام ADSL بگیرم سرویس دهی شاتل بهتره یا پارس انلاین ؟میشه سرعت ها و (محدودیت ها-قیمت ها و...) دو سرویس رو بذارید؟
خود مخابرات جرین سرویس دهیش چیه؟از مخابرات بگیری بهتره یا از شرکتا؟

من الان میخوام ADSL بگیرم سرویس دهی شاتل بهتره یا پارس انلاین ؟میشه سرعت ها و (محدودیت ها-قیمت ها و...) دو سرویس رو بذارید؟
راجع به شاتل نمیدونم،ولی پارس آنلاین به معنای واقعیه کلمه آشغاله.قیمت هاشم از بقیه جا گرونتره.

نه دراین حدم اشغال نیست بد نیست من 256 داشتم الان 128 دارم تا 150 KB/S هم شرعت دانلود هست
تو سرورای خارجی هم که CoD:Mw2 و Bo بازی میکنم تقریبا همیشه پینگم دو خط هست حتی یبار 3 خط شد
پارس انلاین ساله پیش میگرفتی عالی بود شاعت شبانه که دانلود مجانی میشد شبی 3 گیگ دانلود میکردم ولی الان حتی 400 مگ هم نمیشه دانلود کرد

دوستان من میخوام داتک سرعت 512 بگیرم.
سرعت دانلود و پینگ چنده؟؟
بعد یه سوال فنی:d
من مودم وایرلس دارم میخوام خودم از طریق LAN بزنم به PC خودم و با وایرلس بزنم به PC داداشم.میشه؟؟ بعد سرعت نصف میشه دیگه؟
اینکارو کردم میتونم در حالی که وایرلس به PC وصله به ایفون هم وصل کنم؟
ممنون

نه دراین حدم اشغال نیست بد نیست من 256 داشتم الان 128 دارم تا 150 KB/S هم شرعت دانلود هست
تو سرورای خارجی هم که CoD:Mw2 و Bo بازی میکنم تقریبا همیشه پینگم دو خط هست حتی یبار 3 خط شد
پارس انلاین ساله پیش میگرفتی عالی بود شاعت شبانه که دانلود مجانی میشد شبی 3 گیگ دانلود میکردم ولی الان حتی 400 مگ هم نمیشه دانلود کرد
محلتون خوبه پس.من 2 سال پیش که گرفتم سرعتم همین حدودا بود.ولی الان از 30 بالاتر نمیره،به غیر از صبح ها که خلوت ترین ساعت روزه. دانلود شبانه هم که نمیشه با این سرعت

• Like
Reactions: Soap McTavish

کاملا بستگی به کاراییت داره. مثلا پارس آنلاین نامحدود نداره (تا سرویس 1mgps) اما شاتل کلی داره. پارس آنلاین یهو سرعت رو می بره می چسبونه سقف یه وقتایی و 10 برابر پولی که دادی اش می خوری. البته بستگی به محلتون هم داره و اگه اشباع شده باشه، همیشه ازین خبرا نیست. شاتل مدام جایزه و هدیه می ده. پارس آنلاین سالی یکی دوبار می ده. خدمات پارس آنلاین خیلی مودب هستند و رسیدگی می کنند. شاتل رو نمی دونم. ولی باز در کل برو سوریس هارو ببین. اگه پول می تونی ماهانه زیاد بدی نرو سراغ مخابرات. نامحدود می خوای برو شاتل. شاتل همون قدر که سرعت می گه، همونقدر می تونی دانلود کنی. پارس آنلاین مثلا من 256 دارم، 196 دانلود می کنم! شب ها درسته یه مقدار کم شده جدیدا، ولی هنوزم بیشتر از مقداری که باید بتونم سرعت دارم. قدیم 3 گیگ می زدم، الان 1.5 تا 2 گیگ می زنم. آره برو سرویس ها رو نگاه کن ببین کدوم مناسبته.

---------- نوشته در 10:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

راجع به شاتل نمیدونم،ولی پارس آنلاین به معنای واقعیه کلمه آشغاله.قیمت هاشم از بقیه جا گرونتره.

شاتل که گرونتره بابا. پارس اگه گرونتره، چیزی که ارائه می ده تپل تره!

---------- نوشته در 10:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:43 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من میخوام داتک سرعت 512 بگیرم.
سرعت دانلود و پینگ چنده؟؟
بعد یه سوال فنی:d
من مودم وایرلس دارم میخوام خودم از طریق LAN بزنم به PC خودم و با وایرلس بزنم به PC داداشم.میشه؟؟ بعد سرعت نصف میشه دیگه؟
اینکارو کردم میتونم در حالی که وایرلس به PC وصله به ایفون هم وصل کنم؟
ممنون

بله میشه.

نه نصف نمی شه لزوما. اگه هر دو همزمان بخواین از همه ی ظرفیت استفاده کنین، اون موقع شاید نصف شه. تازه بستگی داره با وایرلس چه مسافتی داره. یعنی همون اتاقه. اتاق بغله. دیوارتون بتونیه یا نه. اینا مهمه. اگه تیغه باشه البته که دیگه زیاد مهم نیست.

بله به هزار و یک دستگاه وایرلس دار دیگه می تونی با هم وصل کنی.

من خودم تو اینترنتم، خواهرم با لپتاتش تو اینترنته همزمان، همزمان اون یکی خواهرم میاد با آیفون و مک می ره تو نت. خودم هم بخوام با گوشیم میرم. مشکلی هم نیست.

سلام

من واسه ADSL از مخابرات سرویس گرفتم اونم محدود حالا میخوام بدونم چند مگ واسم مونده(طبق اون محدودیت)باید چکار کنم؟

برو تو سایت مخابرات یا اونجایی که گرفتی برو تو قسمت کنترل پنل بعد شمار مشتری و کلمه عبورت رو وارد کن اطلاعات هست هادی جان

• Like
Reactions: Panther_X
برو تو سایت مخابرات یا اونجایی که گرفتی برو تو قسمت کنترل پنل بعد شمار مشتری و کلمه عبورت رو وارد کن اطلاعات هست هادی جان

ممنون فرهاد جان من استان هرمزگانم میشه لینک سایتشو بدی بعد وقتی میخوام لاگین شم باید جای پورد و یوزرنیم همونایی که مخابرات واسه اتصال به اینترنت بهم داده رو وارد کنم؟

سلام یه سوال فوری دارم لطفا بهم در صورت لطفتون pm بدین.
من تهرانم و برای گیمنتم که انلاین کنم سرویس adsl میخوام. مخابراتمونم بعثت هستش. برام پینگ خیلی مهمه میخوام ببینم پینگ کدوم شرکت برای گیم نت خوبه. راستی با پارس انلاین تا مرحله عقد قرار داد پیش رفتما اگر خوبه همینو بچسبونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or