اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یه مودم Dlink دهرم که قابلیت Wifi نداره ، وسیله ای ، چیزی هست که بشه روی همین مودم یه کاری کرد Wifi داشته باشه؟؟
بله دوست من ،شما میتونید یک دانگل وایرلس usb بخرید ,و بصورت wifi از اینترنت استفاده کنید :
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-121
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-125
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-131

من مودم broadkam وایرلس دارم برای موبایلم و لپتابم استفاده می کنم
وقتی روشنش می کنم خودکار وصل میشه.می خوام از شبانه صبانت استفاده کنم چی کار کنم که خودکار وصل نشه و بتونم user و pass بش بدم؟؟؟؟

من مودم broadkam وایرلس دارم برای موبایلم و لپتابم استفاده می کنم
وقتی روشنش می کنم خودکار وصل میشه.می خوام از شبانه صبانت استفاده کنم چی کار کنم که خودکار وصل نشه و بتونم user و pass بش بدم؟؟؟؟
الان connection شما رو حالت pppoe هست که یوزر و پس رو مودم ست شده باید connection رو bridge بسازی و بعد بری یه کانکشن adsl بسازی اونوقت بهش یوزر و پس مید واسه وصل شدن

من پینگم خیلی بالاست الانم رو 160.میخوام برم به شرکت اینترنتی یه چیزی بگم.یه سوال چی باعث میشه کیفیت و پینگ یه شرکت خدمات اینترنتی بالا بره؟؟؟
ممنون

من از صبانت سرویس میگیرم kb128 ماهانه 5 gig حدود 19000 تومن سرعت دانلودم بین 50 تا 100 هست میخواستم ببینم نسبت به بقیه دوستان که از شرکت های مختلف سرویس میگیرن چه جوریه؟

سلام دوستان
یه مشکل برای اینترنت من پیش امده که
وقتی کانکت میکنم کانکت میشه اما صفحه ای باز نمیشه
پینگ 4.2.2.4 میزنم این ارور میده Is not recognized as an internal or external command ,operable program or batch file
مشکل از کجاس؟

سلام.
دوستان برای اصفهان کدوم isp رو پیشنهاد میدید؟
من الان شاتل دارم ولی از همه لحاظ به شدت افتضاحه.
میخواستم برم پارس آنلاین دیدم اونم تازگیا دست کمی از شاتل نداره.
کسی اصفهان آسیا تک داره؟
چون تو تست ها دیدم پینگش به نسبت خوب بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or