اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم تو ISP هستم نمیدن اینجوری...!!! چون تو MDF مخابرات باید دو تا پورت بهت بدن تو دو بخش ( یکی برای ای اس پی اولی اون یکی هم برای دومی ) که نشدنیه ...!!! چون سیم کشی اجازه اینکارو نمیده و اینکه اختلال ایجاد میشه...!!! تنظیمات هرISP فرق فوکوله برار...!!!:d
پ.ن : گوگل *****ه...!!!

سلام.یکی از دوستام میخواد از شرکتی اشتراک بگیره و تا به الان پارس انلاین داشته واصلا راضی نبوده به خاطر قطعی های زیادش
در بین این سه تا شرکت کدوم از نظر کیفیت بهتره و در ضمن یکی از مهم ترین خواسته هاش اینه که شرکت به منطقه 7 نزدیک باشه طرفای شهید بهشتی و سهروردی
شاتل
سپنتا
ماهان نت

من اصفهانم از مخابرات واسه شرکت که گرفتم 2mb دادن آپلودشم 512kb
دوست عزیز اگه امکان داره یک تست از اینترنت شرکتتون با http://speedtest.net بگیر اینجا بذار من و دوستان ببینیم وضعیت اینترنت مخابرات 2mb و توش شهر های دیگه چجوریاست. ممنون

هیچ احدی تا حالا نتونسته بگیره ؟! :|
من خودمم 256 دارم و دائیمم 2 ماهه 256 گرفته اما میخواد به 512 تبدیلش کنه، همون مامور که برای نصبش اومده و خود مخابراتیه بهش گفته هر وقت خواستی بیا 512 بهت میدیم!;;) تغییرش که دردسرهای خودشو داره!:(

من اصفهان شهرستان فولادشهر هستم .
1mb گرفتم ماهی 30 ت با 5 گیگ ترافیک ولی شب از 12 تا 8 رایگان هست .سرعت دانلود هم بین 170 تا 300 هست .تازه سرعت هم در وقت های رایگان خوبه .پ
از شب تا صبح 3 گیگ دانلود میکنم منظورم ساعت های رایگان هست.
من از پارس ایتی گرفتم

من پارس انلاین 1 مگ دارم 1 تا 6 هم رایگانه حدود 3 دانلود میکنم خلاصه ازش راضی هستم

1964070139.png

سلام دوستان ! یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .

من تو یه شهرک دور از شهر زندگی میکنم که از مخابرات شهر برای ما اینترنت وصل کردن (ADSL) . بعد 1 سال که الان باشه پینگ تا مخابرات بالا رفته به دلیل اینکه کاربر فعال بیشتر از حد پهنای باند شهرک تا شهر دارن (اگه درست گفته باشم پهنای باند...)

سوال من اینه که اگه یه اشنا(سطح بالا :d ) در مخابرات داشته باشیم امکانش هست یه خط رو به صورتی ارائه بده که در پهنای باند مشترک نشه ؟ یعنی اینکه بقیه دانلود کنن و شلوغ بشه روی پینگ من تاثیری نزاره...

*طبق حرف خود مخابرات از شهرک زیاد کاربر گرفتن ، زیاد دانلود میکنن پینگ بالا میره .

با تشکر ،

سلام.
دوستان برای اصفهان کدوم isp رو پیشنهاد میدید؟
من الان شاتل دارم ولی از همه لحاظ به شدت افتضاحه.
میخواستم برم پارس آنلاین دیدم اونم تازگیا دست کمی از شاتل نداره.
کسی اصفهان آسیا تک داره؟
چون تو تست ها دیدم پینگش به نسبت خوب بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

اگه شبانه رایگان برات مهم نیست شک نکن مخابرات واقعا خوبه به خصوص از لحاظ پینگ ، واقعا تو بازی آنلاین مشکلی نداشتم تا حالا ، قیمتشم گیگی 2600 اینم از نتایج:
1964133781.png

سلام. ببخشيد سوال ابتدايي هست اما من تجربه زيادي در زمينه ADSL ندارم. من يه مودم Linksys Wireless-N WAG120N دارم و از خود مخابرات سرويس گرفتم. كار ميكرد و مشكلي نبود. اما الان دو روزه كه چراغ Internet روشن ولي قرمزه، اما چراغ DSL روشن و سبز هست! قبلش چراغ Internet هم سبز بود و كار ميكرد اما رفتم سر كار برگشتم ديدم چراغ اينترنت قرمز شده و اينترنت قطع شده. پشتيباني هم زنگ ميزنم جواب نميدن!! ممنون :)

سلام. ببخشيد سوال ابتدايي هست اما من تجربه زيادي در زمينه ADSL ندارم. من يه مودم Linksys Wireless-N WAG120N دارم و از خود مخابرات سرويس گرفتم. كار ميكرد و مشكلي نبود. اما الان دو روزه كه چراغ Internet روشن ولي قرمزه، اما چراغ DSL روشن و سبز هست! قبلش چراغ Internet هم سبز بود و كار ميكرد اما رفتم سر كار برگشتم ديدم چراغ اينترنت قرمز شده و اينترنت قطع شده. پشتيباني هم زنگ ميزنم جواب نميدن!! ممنون :)

برو مركز تلفنتون و يوزر نيم و پسورد جديدت رو بگير
كارت راه ميفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or