Tαylor Swift
کاربر سایت
up.......helpدوستان مودم f-18 maganet رو من دارم ....میخواستم ببینم خوبه؟؟؟ صبح تا شب روشنش بذارم چیزیش نمیشه؟؟؟؟؟
up.......helpدوستان مودم f-18 maganet رو من دارم ....میخواستم ببینم خوبه؟؟؟ صبح تا شب روشنش بذارم چیزیش نمیشه؟؟؟؟؟
دوستان مودم f-18 maganet رو من دارم ....میخواستم ببینم خوبه؟؟؟ صبح تا شب روشنش بذارم چیزیش نمیشه؟؟؟؟؟
سلام دوستان . امروز صبح سرویس ADSL من رو وصل کردن . اما نمیتونم کانکت شم . هم از Bridge استفاده کردم و هم از pppoe ولی نمیشه .
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی منظورم اینه که config رو تا آخرش میرم ولی بازم دست آخر میگه no access .
چیکار کنم ؟ با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی خب توضیح درست و حسابی نمیده لطفا کمک کنید . در ضمن مودم من broadkam pj871 هست ؟
کسی مودم broadkam نداره ؟
تو کدوم مرحله no access میده بهت دوست عزیز بیشتر توضیح میدید؟
سلام میشه در باره سرویستون یه کم توضیح بدیدمن پارس دارم. اکثر شبا معرکه ست. تقریبا شبی 3 گیگ دانلود می کنم. بین 2.5 تا 4 دیگه.

سلام .و عکسشم ممکن وجود داشته باشه به عبارتی شما هستید که نمی تونید یک میزبان دیگه در شبکه خودتون پینگ کنیداین یعنی یا مشکل سخت افزاری دارید یا نرم افزاری یا مشکل DNS دارید که ممکن نتونید فرد دیگری با ادرس IP خودش پینگ کنید یعنی DNS توانایی تبدیل یک آدرس فرضی مثل XXXX به 1111 نداره اینجاست که شما نمی تونید با اون 1111 پینگ کنید ولی ممکن بتونید با XXXX این کارو انجام بدید.( اول چک کنید ببینید می تونید IP یک سایت با استفاده از URL خودش با پینگ کردن پیدا کنید مثلا ادرس یاهو وارد کنید بببیند IP این سایت پیدا می شه)نمی دونم سوال رو کجا بپرسم اما دیگه اینجا میگم
منو هیچ کس نمی تونه پینگ کنه چرا؟نه فایر وال دارم نه چیز پی ان .....
خوب در واقع نباید بتونن پینگت کنن. مگه ip valid استفاده میکنید؟نمی دونم سوال رو کجا بپرسم اما دیگه اینجا میگم
نمی دونم سوال رو کجا بپرسم اما دیگه اینجا میگم