دوست عزیز به نظرم پارس آنلاین نحوه کارش این جوری شده که باید پول یک سال رو درجا بهش بدی. من که برای 512 بهش زنگ زدم این جوری بهم گفتن و گفتن اگه بخوای می تونیم 6ماهه هم بهت بدیم که باید اسمت بره توی لیست و صبر کنی. من در کل بی خیالش شدم ولی اگه بهت دادن طوری که ماه به ماه بدی بد نیست ازشون بگیری. داتک هم خیلی ازش تعریف می کنند.آقایون لطفا نظر بدید.... ، بهتر نبود؟ بگیرم همین پارسو؟
اقا امکان نداره 512 به خونه ها بدن من خودم رو کشتم اول 128 بود الان به زور 256 میگیرمدوست عزیز به نظرم پارس آنلاین نحوه کارش این جوری شده که باید پول یک سال رو درجا بهش بدی. من که برای 512 بهش زنگ زدم این جوری بهم گفتن و گفتن اگه بخوای می تونیم 6ماهه هم بهت بدیم که باید اسمت بره توی لیست و صبر کنی. من در کل بی خیالش شدم ولی اگه بهت دادن طوری که ماه به ماه بدی بد نیست ازشون بگیری. داتک هم خیلی ازش تعریف می کنند.
اقا امکان نداره 512 به خونه ها بدن من خودم رو کشتم اول 128 بود الان به زور 256 میگیرم
پ.ن اگه جایی رو میشناسید که سرعت 512 میده به منم بگید خواهشا!
چرا دوست عزیز میدن. اگه بگی تو یک شرکتی یا یک سازمان دولتی مشغول به کار هستی و تو خونه یک سری کارها رو باید Online انجام بدی کافی یک نامه ببری براشون و حله. مشکل من با پارس آنلاین این بود که میگفت کل پول یک سال رو یک جا باید بدی که به نظرم خیلی بد هست چون من اصلا یک ساله نمی خوام و 6ماه میخوام.اقا امکان نداره 512 به خونه ها بدن من خودم رو کشتم اول 128 بود الان به زور 256 میگیرم
پ.ن اگه جایی رو میشناسید که سرعت 512 میده به منم بگید خواهشا!
تو پرشین تولز یکی هست 30 تومن میفروشه. قیمت مغازه هم همین حدود باید باشه.ببخشید قیمت مودم td-8811 چنده؟؟
سلام
دوستان من adsl میخوام بگیرم بین شاتل و پارس انلاین کدوم انتخاب کنم برای دانلود میخوام
کدومشون بهتر تو کرج سرویس یدن؟؟؟؟؟
دوستان ما را هم دریابید.سلام.
دوستان من در حال حاضر سرویس 512 اقتصادی شرکت شاتل رو دارم. ولی واقعا بده. اینقدر مضخرفه که نمیشه
توصصیف کرد. حالا میخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم. به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم؟
در ضمن من میخوام بازم 512 بگیرم و میخوام پینگ پایین باشه. چون میخوام تو x360 live ازش استفاده کنم.
ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن تو پست های قبلی هم خوندم که به غیر از شاتل صبا و داتک تو کرج هست. بین این دو تا کدومشون پینگ پاییتر
و سرعت دانلود بیشتری دارن؟