دوست عزیز من asus رو به شما پیشنهاد میکنم مدم خودم 604g و واقعا ازش راضیم قیمتشم بین 70 تا 75(مودم وایرلسه)دوستان یه مودم عالی معرفی کنین که میخوام PS3 و 360 و PC رو بهش وصل کنم . ( قیمت هاش رو هم بفرمایید )
100% پارس آنلاین بهتره درسته یه خورده گرونه ولی خدماتی که میده واقعا تکه (البته من اهواز هستم)شاتل یه افتضاح به تمام معناست.
طرف بهت چرت و پرت گفته. مشکل از خودشون هست نمیخوان رو کنن. عادت میکنیسلام من وقتی میرم توی start بعدش قسمت RUN بعدش هم میزنم CMD و بعدش هم PING 4.2.2.4 میبینم که TIME رو زده 500 و حتی 700 هم میره خواستم ببینم TIME یعنی پینگ و اینکه پینگم پس 500 هست دیگه با سرور در صورتی که 1 ماه پیش 200 بود و راحت انلاین PS3 میزدم یارو میگه سرویس ها درسته و مشکلی نیست میگه پینگ زیر 700 نرمال هس یعنی چی؟؟
خواهشا یکی جواب منم بده.سلام.
دوستان من در حال حاضر سرویس 512 اقتصادی شرکت شاتل رو دارم. ولی واقعا بده. اینقدر مضخرفه که نمیشه
توصصیف کرد. حالا میخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم. به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم؟
در ضمن من میخوام بازم 512 بگیرم و میخوام پینگ پایین باشه. چون میخوام تو x360 live ازش استفاده کنم.
ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن تو پست های قبلی هم خوندم که به غیر از شاتل صبا و داتک تو کرج هست. بین این دو تا کدومشون پینگ پاییتر
و سرعت دانلود بیشتری دارن؟
دوستان اینجا کمکم نکرد. یه شرکت تو کرج معرفی میکنید؟