m0jtaba
کاربر سایت
سلام سرویس 128 اکو شاتل من 5 روز دیگه تموم میشه چطوری میشه انو دوباره تمدید کرد
ممنون
یا میتونی زنگ بزنی پیک بفرستن مبلغو بدی.
یا به شماره حسابی که تو سایت دادن واریز کنی.
یا به صورت انلاین!:d
سلام سرویس 128 اکو شاتل من 5 روز دیگه تموم میشه چطوری میشه انو دوباره تمدید کرد
ممنون
دوستان اینجا کمکم نکرد. یه شرکت تو کرج معرفی میکنید؟
سرعتش خوبه.من 128 داشتم با 60 دانلود میکردم یعنی حدود 4 برابر حالت عادی ولی خوب پینگش خوب نبود من رفتم شاتل.دوستان من میخوام از پس فردا ISP م رو عوض کنم و از پارس آنلاین اشتراک بگیرم(512) توی تبلیغش دیدم که نوشته سرعت تا 1.5 مگ بالا میره میخواستم بدونم حقیقت داره؟ آیا کیفیت پارس آنلاین از لحاظ سرعت خوبه؟(پینگ زیاد برام مهم نیست)
ممنون میشم جواب بدید.
سلام .دوستان تو تهران جایی مونده که adsl 128 یا 256 نامحدود بده ؟
متاسفانه هیچ توضیح دقیقی نمیشه داد !با سلام.
دوستان من شاتل 128 (ART1) دارم.سرعت دانلودم از 30 بیشتر نمیشه.ولی الان دوستم 128 Ecco داره و سرعت دانلودش 60-80 هست.میخواستم ببینم که چرا اینجوریه ؟
یه سوال دیگه هم دارم.اینکه اگه بخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم،چقدر طول میکشه تا ADSL دوباره وصل بشه.ممنون.
سلام . رفیق ویروسه ! خیلی هم قدیمیه !کسی معنی این ارور رو می دونه؟
جدیدا 10-15 دقیقه بعد اینکه کانکت می شم با این ارور مواجه می شم و نتم دیسکانکت می شه.
به سیم کشی خونه تون هم بستگی دارهبا سلام.
دوستان من شاتل 128 (ART1) دارم.سرعت دانلودم از 30 بیشتر نمیشه.ولی الان دوستم 128 Ecco داره و سرعت دانلودش 60-80 هست.میخواستم ببینم که چرا اینجوریه ؟
یه سوال دیگه هم دارم.اینکه اگه بخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم،چقدر طول میکشه تا ADSL دوباره وصل بشه.ممنون.
کسی معنی این ارور رو می دونه؟
جدیدا 10-15 دقیقه بعد اینکه کانکت می شم با این ارور مواجه می شم و نتم دیسکانکت می شه.
سلام . تو محدوده ی شما فقط آسیاتک و شاتل سرویس می دن که به نظرم چون پینگ واستون مهمه از شاتل سرویس بگیرید .من تازه می خوام سرویس adsl بگیرم.
پیش شماره ی ما 0216649 هستش.
چند تا شرکتو گشتم این پیش شماره رو پشتیبانی نمی کرد.
میشه یه کمکی کنید چند تا شرکت خوب معرفی کنید .
من اینترنت رو برای بازی انلاین و دانلود می خوام در ضمن پینگشم پایین باشه.
لطفا کمک کنید.
ممنونسلام . تو محدوده ی شما فقط آسیاتک و شاتل سرویس می دن که به نظرم چون پینگ واستون مهمه از شاتل سرویس بگیرید .
http://www.shatel.ir/fa/
دوست عزیز کاربر های خونگی فقط 128 میتونن بگیرن !ممنون
من الان رفتم تو سایتش تو قسمت سرعت هایی که دارن یک جا نوشته سرعت دریافت یه جا نوشته سرعت ارسال .من سرعت 256 یا 512 می خوام الان عدد دریافت مهمه یا ارسال.
در ضمن میشه یه راهنمایی کنید چه سرعتی باشه یا با محدودیت باشه یا نه؟
http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
حدود 45تا60 تومن.دوست عزیز کاربر های خونگی فقط 128 میتونن بگیرن !
در کل این سرعتا هم که مینویسن همه مذخرفه !
اونا فقط پول حجم رو ازتون میگیرن !
به نظرم اگه شما بفرمایید در ماه چقدر میتونید هزینه کنید من بهتر میتونم راهنماییتون کنم