شما رفتی برای مثال ADSL خریدی و حجم مصرفیت هم تعیین کردی 3 ماه 15 گیگ.درسته؟یعنی اینکه شما 3 ماه فرصت داری تا این 15 گیگ رو استفاده کنی میتونی ماه اول 15 گیگ رو مصرف کنی و یا ماه دوم 15 گیگ رو مصرف کنی به هر حال باید در طول این 3 ماه این 15 گیگ رو استفاده کنی اومدی شما ماه اول زدی 15 گیگ تموم شد خوب باید بری دوباره 3 ماه 15 گیگ شارج کنییه سوال درباره ی شارژ ماهانه داشتم.
پول شارژ ماهانه که بسته به سرعتمون ثابته
در این صورت هرچقدر استفاده ما از اینترنت بیشتر باشه پول بیشتری باید به مخابرات بدیم دیگه؟(قبض تلفن)
خیلی ممنون.شما رفتی برای مثال ADSL خریدی و حجم مصرفیت هم تعیین کردی 3 ماه 15 گیگ.درسته؟یعنی اینکه شما 3 ماه فرصت داری تا این 15 گیگ رو استفاده کنی میتونی ماه اول 15 گیگ رو مصرف کنی و یا ماه دوم 15 گیگ رو مصرف کنی به هر حال باید در طول این 3 ماه این 15 گیگ رو استفاده کنی اومدی شما ماه اول زدی 15 گیگ تموم شد خوب باید بری دوباره 3 ماه 15 گیگ شارج کنی
نه خیر شما هرچقدر استفاده کنی مثلا بشینی یک هفته پشت سر هم استفاده کنی فرقی نداره چون از شارجت کم میشه و شارجت زود تر تموم میشه و باید بری دوباره شارج کنی و اینکه پول ADSL از طریق مخابرات نمیاد شما میری شرکتی که ازشون ADSL خریدی و اونجا شارج میکنی و تموم میشه همین
بازم سوالی بود در خدمتم
ببین دانلود فیلم و عکس و بازی و اهنگ و هرچیزی که دانلودی باشه بله کم میکنه حتی وب گردی هم به مقدار خیلی کمی از شارج کم میکنه و حتی رفتن داخل سایت و دیدن فیلم هم کم میکنه و بازی انلاین چون شما به نوعی دارید با فرد مقابل بازی میکنید و نوعی دانلود محسوب میشه و شارج کم میشهخیلی ممنون.
بازی انلاین هم از این شارژ کم می کنه؟
خوب شما پینگ برات مهمه یا سرعت ؟سلام دوستان من میخواستم داتک تلکام و پارس انلاین رو برام مقایسه کنید و در اخر بگید کدوم بهتره؟؟؟
مثلا اگه من به طور متوسط 4-5 ساعت بازی انلاین و 2-3 ساعت وبگردی و دانلود کنم.ببین دانلود فیلم و عکس و بازی و اهنگ و هرچیزی که دانلودی باشه بله کم میکنه حتی وب گردی هم به مقدار خیلی کمی از شارج کم میکنه و حتی رفتن داخل سایت و دیدن فیلم هم کم میکنه و بازی انلاین چون شما به نوعی دارید با فرد مقابل بازی میکنید و نوعی دانلود محسوب میشه و شارج کم میشه
کسی ار سپنتا داره؟ خوبه؟
تو خواب بگردی شاید پیدا کنی!اقایون میشه یه شرکت بهم معرفی کنید که پینگش خوب باشه محدودیت دانلود هم نداشته باشه؟
میشه یکی جواب بده؟مثلا اگه من به طور متوسط 4-5 ساعت بازی انلاین و 2-3 ساعت وبگردی و دانلود کنم.
و ترافیک من 1 ماهه و 17 گیگ باشه به مشکلی بر نمی خورم؟
ممنون.
یک ماه 17 گیگ؟؟اینکه عالیه که بابا کلی انلاین بزنی و دانلود بکنی و وب گردی هم بکنی اخرش تازه 3 گیگ شاید بیشتر هم باقی بمونهمیشه یکی جواب بده؟
ممنونیک ماه 17 گیگ؟؟اینکه عالیه که بابا کلی انلاین بزنی و دانلود بکنی و وب گردی هم بکنی اخرش تازه 3 گیگ شاید بیشتر هم باقی بمونه