بردیا جان میشه بهم بگی کل پهنای باندشرکت ارتباطات زیرساخت چقدر هست؟ اطلاع داری؟
اگه داشتی هیوقت این حرف رو نمیزدی!
بعدشم گفتید تاخیر خیلی زیاد (همون لاتنسی!) و ناپایداری ماهواره! بنده هم محض اطلاعتون بگم پایدارترین نوع اینترنت اینترنت ماهواری (آنلاین دوطرفه) هست! که در کل دنیا ازش استفاده میشه و تاخیر بسیار کمی داره! فکر کنم این اینترنت ماهواره ای رو با اونی که مردم میذارند و با دیال آپ یا adsl سند میکنن و با دیش رسیو دارن اشتباه گرفتی دوست من!
میدونید داستان شما مثل چی میمونه؟ مثل اینه که توی یک چهار دیواری بشینی و فکر کنی تمام دنیا محدود به همین جاست!
توی تهران وضع اینترنت خوبه قبول! و تهرانی ها با توجه به دیگر هموطنان اصلاااااااا حق اعتراض در مورد اینترنت رو ندارند! من خودم که تهران بودم از شاتل میگرفتم با سرعت دانلود نزدیک 40 برای 128 که برام 512 وصل کرده بودن با پینگ عالی برای بازی آنلاین!
اما!
الان که اومدم شهرستان دارم 30 تومن میدم برای 10 کیلو دانلود و محدودیت 2 گیگ تازه فهمیدم این ملت چرا داغ کردن! احتمالا تمام اون سرعت های دانلود و پهنای بند و isp هایی که گفتید محدود به تهران و چند شهر بزرگ میشه و بس! هیچوقت و هیچوقت شهر خودتون یا شرایط خودتون یا اینترنت خودتونو به کل ایران بسیت ندین! چون توی این خراب شده هر متر اونورتر یه شرایط جدید در انتظارته!
آره اتفاقاً اطلاع دارم!
4 گیگابیت پهنای باند ما توی پارسآنلاین هست و از اونجا که 20 درصد STM1 های مخابرات برای پارسآنلاین هست میشه گفت تقریباً 20 گیگابیت. رقم دقیقشو میتونی زنگ بزنی از خودشون بپرسی.
از شما بعیده آقای مسعود. بنده رشته تحصیلی و کارم در این زمینه هست لطف کنید حدالاقل برای بنده اظهار فضل نفرمایید.
ارتباطات ماهوارهای برای دیتا باید روی مدارهای Geostationary باشه که 36000 کیلومتری زمین هستن. یعنی 253 میلیثانیه تأخیر !!!
ضرب و تقسیم و قانون کسینوس در حد دبیرستان بلدین که؟:d سرعت نور هم 300000 کیلومتر بر ثانیه هستش. حساب کنید ببینم به 506 میلیثانیه تأخیر (بدون تأخیری روترها تازه!) می گی تأخیر کم؟؟؟ و اگه ارتباط TCP باشه و 3-way handshake بخواد که میشه 1.5 ثانیه! ببینم چطوری میتونی MW2 بزنی!!!!
این حرف شما هم که اینترنت ماهوارهای Stableترینه فقط در حد خنده در نظر گرفتم. این حرف شاید 10 سال پیش درست بوده باشه ولی الآن نه. با توجه به سرعت کم، تأخیر زیاد، امنیت کم، و.. الآن میتونم بگم 99 هم نه بلکه 100 درصد Backbone اینترنت روی فیبر نوری هست و همین طور ارتباطات در لایههای پایین تر.
از ماهواره فقط جاهایی استفاده میشه که امکان کابل کشی نباشه. الآن ارتباط بین مثلاً سکوهای حفاری شرکت ملی نفت ایران الآن داره روی VSAT ارائه میشه ولی خوب با وجود همون دیش UPlink 14 متری توی پشت همون جایی که عکسش توی آواتارمه (دیتاسنتر شهر جدید پردیس) بچههای بخش NOC هر لحظه منتظر اینن که لینکا Down شه تا وارد عمل بشن.
اینو میتونی از کارمندای بانکی که سیستمشون ماهوارهای هست بپرسی که چقدر در روز قطعی دارن.
حرف شما در این حده که بیای بگی وایرلس wifi سریعتر و Stableتر از کابل اترنته!!!
داستان من؟ یا داستان شما و ... که فکر می کنن چون اینترنت 128 شون 10-12 کیلوبایت همش سرعت داره و فکر می کنن برای همه باید همین طور باشه. بسیط هم محض اطلاعتون با "ط" هستش نه با "ت"!!
من مثل شما روی هوا حرف نمیزنم و بگم با یقین و بعد کسی ازم مثال بخواد نتونم جوابش رو بدم و الکی شلوغ کنم.
من گفتم که نمیشه منکر بالا رفتن سرعت اینترنت نسبت به قبل شد و حرفم رو هم
بر مبنای این لینک زدم که اون نمودار فقط برای 1 ماه اخیر رو نشون میده که چقدر پیشرفت داشته. حرف منم فقط بر مبنای تهران نبود که اتفاقاً میانگینش از میانگین سرعت کشور کمتره!!
من حرفم رو بر مبنای
کشور گفتم. میانگین سرعت اینترنت کشور 0.6 مگابیت هستش و شما مورد خاص هستی که 10-12 کیلوبایت سرعت داری. پس لطفاً خودتو و همشهریهاتو به دیگر هموطنان تعمیم نده.:d همون طور که من ندادم و شما اتهامش رو زدی.
کلاً حرفهای که شما میزنی درسته اما برای حدود 8-10 سال قبل هستش.
توصیه میکنم که
این لینک رو بخونید تا اطلاعاتتون بهروز بشه و اگه ابهام یا سئوال دیگهای داشتید یا در منابع معتبر سرچ کنید یا میتونید با بخش R&D تحقیق و توسعه ISPهای معتبر تماس بگیرید تا همکاران بیشتر راهنماییتون کنن.
عزیزم چرا خالی میبندی؟
پارس آنلاین با ماهی 15 تومن 128 اش سرعت دانلودش 60 هست.
تو خواب هم نمیتونی ببینی سرعت 200 رو بهت بدن
مؤدب باش من عزیز تو نیستم اشتباه گرفتی.
سرعت همه جا یه جور نیست. بعضی جاها 100-140-200-250 بعضی جاهام شلوغ تره مثل شما شانسشون 60.
هیچ حق اعتراضی هم ندارید. چون اینترنت 128 طبق قرارداد باید 128 با 15 کیلوبایت در ثانیه باشه. متأسفانه به دلیل محدودیتهای ایجاد شده هر ISP هر جا هر سرعتی دلش خواست میده. اسمش 128 ولی از 100 تا 2000 متغیره!
ضمناً من در مواقع خلوت مثل نصفه شب یا همین امروز صبح بین 220-250 هست. الآن که یکم شلوغتره هم یه عکس براتون گرفتم که به خودشناسی برسی ببینی کی خالی بنده.
با چه آدماییی آدم باید سر و کله بزنه. #