Mehrdad Bayern
کاربر سایت
سلام دوستان به نظر شما من adsl شاتل رو بگریم یا داتک تلکام؟؟؟ صبانت و پارس انلاین منقطه ی مارو ساپورت نمیکنه!!!! شاتل رو یه کی از فامیلامون داشت هر 20 دقیقه به 20 دقیقه قطع میشد سرعتش هم خیلی خوب نبود!!!حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
اینکه گفتید هیچی جز بایت و بیت رو نمیدونید به جنبه مضاح گرفتم!مشکل اینجاست که شما مسعود جان هیچی نمیدونی و ادامه دادن بحث هیچ فایده ای نداره. فقط از اینترنت همین کیلو بیت و بایت رو شنیدی و بس!!!
از خودم که نمیگم به من میپری! ضمناً اونایی که میگن وعده دادند و عمل نکردند ، نه عزیزان کسی تا به حال به مردم ایران وعده نداده بوده - وعده در حد سرعت 56 به 128 بوده که عملی هم شده، این دولت اصلاً به فکر من و شما نبوده که بخواد وعده بده. اما این دفعه وعده داده شده و قراره عملی بشه اگر زیرش بزنند برای اولین بار میشه که وعده ی به این بزرگی میدند و زیرش میزنند - دنبال سابقه نگردید که پیدا نمیشه. ضمناً اقای مسعود خان اخلاقت رو درست کن. نصف من سن داری احترام بزرگتر واجبه - کی با شما بحث کرده!
سلام دوستان به نظر شما من adsl شاتل رو بگریم یا داتک تلکام؟؟؟ صبانت و پارس انلاین منقطه ی مارو ساپورت نمیکنه!!!! شاتل رو یه کی از فامیلامون داشت هر 20 دقیقه به 20 دقیقه قطع میشد سرعتش هم خیلی خوب نبود!!!حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
فعلاً که ما داریم استفاده میکنیم - شاید محل شما 32 سال بعد این طرح اجرا بشه!
من که نفهمیدم دیش گذاشته یعنی چی و 200 کیلو چی میده! مگه من گفتم کل ایران!؟ مشکل شما اینه که تا یک پستی رو میخونید به اولین خط که میرسید و نکته ای میبینید که خلاف نظر شماست قاطی میکنید و ادامه ی پست رو نمیخونید، به در و دیوار میزنید که یک چیزی بگید تا نظر شخصیتونو داده باشید.چون isp شما دیش گذاشته بهتون 200 کیلو میده اما بقیه جاهای ایران! (ایران فقط 5 شهر نداره) وضعیت بده!
اون 128 کیلو بیته عزیزم بیت بیت بیت.طبق قوانینی که تصویب کردن؛سرعت بالای 128 به کاربران خانگی مقدور نیست به هیچ وجه
حالا شما یا تو شرکت هستی داری استفاده میکنی یا با پارتی بازی اینکارو کردی
اینترنت 2 مگابایتی هم هست منتها به افراد عمومی نمیدهند باز هم میگویم چشمم آب نمیخوره اینها بخواهند سرعت های بالاتر از 128 کیلو بایت بدهند؛اگر قرار بود ارائه کنند که باید چندین سال پیش ارائه میکردند؛به قول معروف کرم از خود درخته
مملکت امام زمانی هستش دیگه
در هر صورت با اون اینترنتت خوش باشی
شما باید با یک آدم که بفهمه چی به چیه صحبت میکردید - نه کسی که استخدامش کردند و روز اول 4 تا اصطلاح بهش یاد دادند که اگه مراجعه شد این قبیل مزخرفات رو بهشون تحویل بده و بعد هم تلفن دست بگیره ... . مطمئناً همه جا با کارت دانشجویی میتونی 256 رو از مخابرات بگیری - اینترنت مخابرات هم نسبت به جاهای دیگه مفته!!!واقعا باید به حال این مخابرات تاسف خورد !
رفتم اونجا میگم که برای اینترنت اومدم . میگه پورت ها خرابه . میگم خب تعرفه هاش رو میتونم ببینم . میگه فقط و فقط 128 داریم ماهی 20 تومن ( توی سایت زده 9200 ) . بعد میگم میگن با کارت دانشجویی 256 هم میدن ! میگه نه بر طبق تصمیمات ( با لهجه ی غلیظ ) بیش تر از 128 نمیدن ! گفتم عجب تصمیماتی !!! میگم من کارت هیئت علمی چیزی بیارم چی . داره با دوس پسرش صحبت میکنه با خنده میگه آره دیشب خوش گذشت !!! بعد میگم خانوم چه شرکت هایی اینجا رو ساپورت میکنن ، از اون ور باز داره قاه قاه میخنده میگه پارس آنلاین و شاتل و اینا ! گفتم برگردم یه چیزی بهش بگم که شما مجبوری جواب منو درست بدی باز پیش خودم فکر کردم الان میگه مگه اینجا سوئیسه ؟!؟! کلا باید تاسف خورد به حال و روز کشورمون !
من نمیدونم اگه اینا سرویس بالاتر از 128 نمیدن ، پس غلط میکنن میاین توی سایتشون میذارن !
مسعود جان به اطلاعاتی که داری احترام میزارم. اما زیاد با اطمنیان به نفس صحبت نکن . مطمئن باش هرچقدر که تو صرف کردی اینارو یاد بگیری من 10 برابرش هم اطلاعات دارم هم تجربه دارم ( نمیگم که خودی نشون بدم ، میگم که بدونی با Noob طرف نیستی )... .الله اکبر! دوست عزیز گیراییتون یکم ضعیفه!
دیش گذاشتن یعنی اینکه اکثر isp هایی که به مردم پورت 128 میدن و بجای 16 کیلو دانلود دارن 100 یا 200 تا میدن تا مشتری جذب کنن خودشون دیش ماهواره گذاشتن و به وسیله ی اون همچین سرعتی رو دریافت میکنن! وگرنه اگه قرار باشه برای هر پورت 2 مگابایتی که به مردم میدن از مخابرات میگرفتن باید ماهیانه چند میلیارد پول به مخابرات میدادن!
شماهم که الان داری 100 کیو فرضا دانلود میکنی پورت شما اسما 128 هست اونم فقط برای دور زدن قانون! وگرنه براتون 1 مگ وصل کردن! امیدوارم گرفته باشید!
فکر میکنم که در مورد تهیه پهنای باند از طریق دیش اشتباه میکنید.دوست عزیز راجبه چیزهایی که میگم یقین دارم و بیخود چیزیرو هیچجا نمیگم.
منم خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با همه به اشتراک بگذارین و همه یه چیزی به معلوماتشون اضافه بشه.مگه بده؟
...
Shang Tsung عزیز در کدوم شهرستانید؟ قیمت های شما فوقالعادست!