من الان (2گیگ)128 گرفتم به قیمت قبلی 16000تومن سرعتم تا 52 هم میشه هول وهوش 48-50 ثابته که خیلی خوبه
میگ کیا جون 2 گیگ یذره زیادی کم نیست؟!
شما که خدا رو شکر سرویستون بازه و سرعت خوب میده ، 28 تومن هم برای 128 نامحدود خیلی خوبه...
پدرام جان شما واردی بنظرت این افت قیمتا مشکوک نیست؟
من چون یه تجربه در این زمینه دارم ، توضیح میدم! البته با اجازه آقا پدرام...
تابستون پارسال همچین وضعیتی رو ISP ما پیدا کرد! افت قیمت ها خیلی شدیدتر از ین حرفها بود (حدود 30 تومن ، نامحدود)...
بعد از یکی 2 هفته که مردم از قیمتاش با خبر شدن ، مشتری هاش وحشتناک افزایش پیدا کرد! با خیلی ها هم اضافه بر ظرفیت سرویس گرفتن! پس هدف میشه : جذب مشتری!
ولی پیامد هاش چیا بود! منی که 512 داشتم حداکثر سرعت دانلودی که می تونستم بگیرم 10kbps بود! تازه این طرف خوب قضیه بود! پینگ افتضـــــاح یه طرف ، قطعی سرویس هم یه طرف دیگه! میشد گفت جیره بندی شده بودیم! در روز بیشتر از 6-7 ساعت نمی تونستیم وصل باشیم! خوب اونم شروع کرد به اضافه کردن پهنای باند ، تا حدی کیفیت برگشت ولی مثل روز اولش نشد! می تونم بگم 70 درصد کیفیت قبل از ماجرا رو داشت!
اما اصل کار اینجاست بعد از تابستون قیمت ها 3 برابر شد! نسب به قیمت های اولیه شرکت فقط 10 درصد کمتر بود...
خوب الآن خیلی ها سرویس دارن ، شاید نتونن دیگه 512 داشته باشن ، ولی خوب حداقلش اینه که الآن تقریبا تمام پورت هاشون پره! چندین برابر مشتری دارن! یعنی به عبارتی یه حرکت ضربتی انجام دادن!
پس هدف الآن مشخصتر میشه : جذب مشتری
دائمی!
البته فکر نمی کنم صبانت با مشکل کیفیت روبرو بشه ، چون همینطوریش هم شما ها دارین 512 میگیرین! فوقش یه مدت کمتر میشه ( نه مثل مال من که داغون بشه ، ممکنه بجای 50kbps مثلا 20kbps بگیری! که اینم باز اضاف بر سرعت قراردادی هست ) بعد دوباره سرعتت برمیگرده...
حالا نظر من چیه ، شما بهتره قبل از اتمام تابستون ، موقع شارژ بری برای حداقل 3 ماه آینده شارژ کنی ، چون فکر کنم تا تابستون تموم بشه دوباره قیمتا بره بالا ( کاری که خودم و حسابی حال کردم :biggrin1: )...