اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا خوب دکمه خاموش نداره تقصیر من چیه؟:cheesygri
از پارسال تا حالا فقط 13 روز عید خاموش بوده

جدا خسته نباشید میگم به شما خودت بیشین فکر کن ببین از یه وسیله برقی همین جوری کار بکشی چی میشه خوبه لحیماش باز نشده :laughing::laughing:

عزیز من مودم قبلیم قبل از این که خراب بشه از روز اولی که ADSL گرفتم به جز زمان هایی که برق رفته بود روشن بود که خراب شد... ;)

حتما از خودشون بگبرید.وگرنه هر وقت بخوای بهشون اعتراض کنید به مودم گیر میدن.
اره اما این ISP ها بعضی وقت ها عیب های عجیب غریب تر از مودم هم میگیرند مثلا به یکی از دوستام گفتندکه شما سیم کشی تو کلا باید عوض بشه بشه در حالی که بنده خدا همین 1 ماه پیش خودش عوض کرده اما پینگش مشکل داره هنوز (فکر میکنم آسیا تک داشت)

والا خوب دکمه خاموش نداره تقصیر من چیه؟:cheesygri
از پارسال تا حالا فقط 13 روز عید خاموش بوده

خوب adsl گرفتی که 24 آنلاین باشی دیگه اگه قرار بود خاموش کنی که دیگه adsl معنی نداشت :d

عزیز من مودم قبلیم قبل از این که خراب بشه از روز اولی که ADSL گرفتم به جز زمان هایی که برق رفته بود روشن بود که خراب شد...

خوب adsl گرفتی که 24 آنلاین باشی دیگه اگه قرار بود خاموش کنی که دیگه adsl معنی نداشت
من که آخر نفهمیدم باید خاموش بشه یا نشه؟:confused:
چطوره شبها که میخوابم فقط خاموشش کنم؟

من که آخر نفهمیدم باید خاموش بشه یا نشه؟
چطوره شبها که میخوابم فقط خاموشش کنم؟

مودم من D-Linkـه و مثل مودم شما دکمه روشن خاموش نداره ، که البته برای من فرقی نمی کنه ، چون اگر سرویس داشته باشم همیشه در حال فعالیته ، حالا چجوری؟! بهت می گم :
ببینم اصولا برنامه 24 ساعت من اینطوریه: موقعی که می خوام بازی کنم که فقط بازی! در بقیه موارد دانلود (شامل فیلم و موسیقی و برنامه و ...) ، حالا اگر خواستم وبگردی کنم و بیام اینجا یا 4 تا مقاله بخونم ، سرعت دانلود نسبت به حداکثر 10 kb کمتر می کنم ، که احساس کندی نکنم!
پس بهتره شب که می خوابی مودم رو روشن بذاری ، تا وقتی که صبح از خواب بلند میشی حداقل یک فیلم و یک Discography کامل از یک گروه به آرشیوت اضافه شده باشه! :biggrin1:
به این میگن استفاده بهینه از سرویس ADSL ( سازمان بهینه سازی مصرف ADSL :biggrin1: )
وقتی از همیار سرویس داشتم بطوری میانگین ماهیانه 40-50 گیگ دانلود و نزدیک به 20 گیگ آپلود داشتم! ( آپلود زیادم بخاطر سرویس تورنت بود! )

البته مودم من وقتی زیاد داغ کنه ، هنگ می کنه ، فقط همون موقع هست که میگم کاش یه دکمه داشت ، که نخوام دست به سیم بشم.

من که آخر نفهمیدم باید خاموش بشه یا نشه؟
چطوره شبها که میخوابم فقط خاموشش کنم
خوب دیگه اونی که ساخته به این مسئله فکر کرده.مودم قبلی من هم دی لینک بود اصلا دکمه پاور هم نداشت هیچ وقت یادم نمیاد داغ شده باشه.البته داغی خیلی زیاد منظورمه...اما الان زیمنش دارم دکه پاور داره بد جوریم داغ میشه که میترسمو خاموش میکنم.نتیجه منطقی: اونایی که پاور ندارن احتمالا قوی ترن;):laughing:

وقتی از همیار سرویس داشتم بطوری میانگین ماهیانه 40-50 گیگ دانلود و نزدیک به 20 گیگ آپلود داشتم!
با این نصیحتت که من با خاک کوچه یکی میشم:eek: من صبانت 1 ساله گرفتم 50 گیگ همش داره:cheesygri
نتیجه منطقی: اونایی که پاور ندارن احتمالا قوی ترن
پس به یاری خدا و بچه ها میریم جلو ببینم تا کی این مودمه دووم میاره:laughing:

با این نصیحتت که من با خاک کوچه یکی میشم

بذار فکر کنم ببینم نصیحت برای وضعیت شما به ذهنم نمیرسه... :thinking: ... ( :biggrin1: )
خوب شما ترافیکت بطور میانگین 4.16 گیگابات در ماهه! پس به عبارتی باید قید تورنت رو بزنی ، چون آپلود هم در ترافیکت تاثیر داره! در ماه یک فیلم از یک سایت Direct Link (که حالا بعداً اگر خواستی بهت معرفی می کنم) با حداکثر حجم 1.13 گیاگابایت! اگر من بودم 1 گیگ هم موسیقی ( که تازه این برای من خیلی کمه ) می تونی اینم بذاری رو فیلم هات! باز یه فیلم دیگه اونم 1 گیگ حداکثر ( :biggrin1: )! اون یک گیگ و 30 مگی هم که می مونه ، میشه برای وبگردی ، چت ، ویدیو چت ، بازی ، کامیک و ... و از همه مهمتر مقدار آپلودی که برای ارسال request نیاز داری بنا به سلیقه خودت...

نصیحتو حال کردی ؟! ... :biggrin1: ...

حالا جدا از شوخی کار اشتباهی کردی رفتی محدود گرفتی ، الآن لاوان داره 256 نامحدود رو ماهی میده 40 و اندی! که نسبت بقیه ISP ها واقعا می ارزه... راهی نداره فسخ قرار داد کنی ؟! ... ( :biggrin1: ) ...

آخرین ویرایش:
بذار فکر کنم ببینم نصیحت برای وضعیت شما به ذهنم نمیرسه... :thinking: ... ( :biggrin1: )
خوب شما ترافیکت بطور میانگین 4.16 گیگابات در ماهه! پس به عبارتی باید قید تورنت رو بزنی ، چون آپلود هم در ترافیکت تاثیر داره! در ماه یک فیلم از یک سایت Direct Link (که حالا بعداً اگر خواستی بهت معرفی می کنم) با حداکثر حجم 1.13 گیاگابایت! اگر من بودم 1 گیگ هم موسیقی ( که تازه این برای من خیلی کمه ) می تونی اینم بذاری رو فیلم هات! باز یه فیلم دیگه اونم 1 گیگ حداکثر ( :biggrin1: )! اون یک گیگ و 30 مگی هم که می مونه ، میشه برای وبگردی ، چت ، ویدیو چت ، بازی ، کامیک و ... و از همه مهمتر مقدار آپلودی که برای ارسال request نیاز داری بنا به سلیقه خودت...

نصیحت و حال کردی ؟! ... :biggrin1: ...

حالا جدا از شوخی کار اشتباهی کردی رفتی محدود گرفتی ، الآن لاوان داره 256 نامحدود رو ماهی میده 40 و اندی! که نسبت بقیه ISP ها واقعا می ارزه... راهی نداره فسخ قرار داد کنی ؟! ... ( :biggrin1: ) ...

منم یه مدت فیلم زیاد دان میکردم ولی به نظرم ارزش نداره(حداقل از صبا) چرا؟ چون 50 گیگ رو 160 تومن گرفتم که میشه گیگی تقریبا 3 تومن در صورتی که فیلم با کاور رنگی میخرم 1500 تومن.این از این:cool:
صبانت رو هم برای سرعتش گرفتم که واقعا خوب بود و همه رو 512 میداد منم که عشق سرعت ولی حالا نامردا سرعت رو کم کردن منم بعد از این 40 گیگی که مونده میرم دنبال یه جای بهتر;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or