اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چجوری میشه برای خونه سرعت بالای 128 گرفت؟
برای خونه باید یک نامه شرکتی باید داشته باشید که در آن به اسم شرکت و درخواست آن و مهر شرکت باشه تا بالا 128 بتونید بگیرید (البته اغلب isp ها بعد از ماه اول که 128 گرفتید میتونید در ماه های بعدی درخواست سرعت بالاتر حتی 1 مگابایت رو هم بکنید مثل سپنتا یا لایزر که این امکان رو به یوسر هاشون دادند)

برای خونه باید یک نامه شرکتی باید داشته باشید که در آن به اسم شرکت و درخواست آن و مهر شرکت باشه تا بالا 128 بتونید بگیرید (البته اغلب isp ها بعد از ماه اول که 128 گرفتید میتونید در ماه های بعدی درخواست سرعت بالاتر حتی 1 مگابایت رو هم بکنید مثل سپنتا یا لایزر که این امکان رو به یوسر هاشون دادند)
کاوه جان لایزر رو نمی دونم ولی نمایندگی شیرازش که مشکلی نداره ، راحت بالا 128 میده...

سپنتا چطور هست؟ پینگش خوبه؟

نامه مال بستگان باشه میشه ؟؟
نثلا پسر خاله و اینها ؟؟؟
من خط به اسم بابامه.ADSL رو به اسم خودم گرفتم و نامه دانشگاه هم به اسم برادرم بود :biggrin1:
زیاد گیر نمیدن فقط باید کپی شناسنامه طرف باشه و توش نوشته باشه که برای کارهای تحقیقاتی دانشگاه نیاز به سرعت بالا داره.و مهر دانشگاه هم حتما باشه.

کمک

سلام به همه
من ADSL پسورد دار دارم . هر کاری می کنم نمیتونم آنلاین بازی کنم .
یعنی وقتی IE رو باز می کنم برا ورود به سایتا ازم یوزر و پس می پرسه.
کسی راهه حلی داره ؟:((

سلام به همه
من ADSL پسورد دار دارم . هر کاری می کنم نمیتونم آنلاین بازی کنم .
یعنی وقتی IE رو باز می کنم برا ورود به سایتا ازم یوزر و پس می پرسه.
کسی راهه حلی داره ؟:((
یعنی کانکشن شما PPPoE هست! که البته روش معموله و چیز خاضی نیست و نیازی به ذکرش نبود! در هر صورت...
شما بگو الآن چجوری کانکت میشی ( یعنی کانکش ساختی یا اینکه Password و User nameـت تو خود مودم وارد کردی ) ؟!
مشخصات Modemـت رو هم بدی بهتر میشه کمک کرد!
بدون اطلاعات کسی نمی تونه راه حل بده...

میدونم اگه نامه از دانشگاه داشته باشم میدن ولی فکر نمیکنم دانشگاه همینجوری علکی به همه نامه بده... :confused:
خب یه جوری باید بگیری دیگه فکر نکنم زیاد سخت باشه;)

اقا قبض جديد من هفته پيش اومد دادم به اين شركت هدايت رايانه بعد زنگشون زدم ديروز بعد 3 روز كه قبضو بهشون دادم گفتش خودت پاشو برو مخابرات بگو نامه دايري من از شركت داتك اومده يا نه ؟
اخه چه ربطي به داتك داره كه من برم اونجا بگم داتكه.
فكر كنم اينا كلا بردارن خيلي مشكوكن.
چون گفته بود قبض جديدت بياد يه روزه وصل ولي الان كه قبضم دادم هي پاس ميدن اينور اونور.

دوستان چي فكر ميكنند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or