دوستان صبانت ایراد داره. من ازش گرفته بودم. مفت هم گرونه....
برای خونه باید یک نامه شرکتی باید داشته باشید که در آن به اسم شرکت و درخواست آن و مهر شرکت باشه تا بالا 128 بتونید بگیرید (البته اغلب isp ها بعد از ماه اول که 128 گرفتید میتونید در ماه های بعدی درخواست سرعت بالاتر حتی 1 مگابایت رو هم بکنید مثل سپنتا یا لایزر که این امکان رو به یوسر هاشون دادند)چجوری میشه برای خونه سرعت بالای 128 گرفت؟
کاوه جان لایزر رو نمی دونم ولی نمایندگی شیرازش که مشکلی نداره ، راحت بالا 128 میده...برای خونه باید یک نامه شرکتی باید داشته باشید که در آن به اسم شرکت و درخواست آن و مهر شرکت باشه تا بالا 128 بتونید بگیرید (البته اغلب isp ها بعد از ماه اول که 128 گرفتید میتونید در ماه های بعدی درخواست سرعت بالاتر حتی 1 مگابایت رو هم بکنید مثل سپنتا یا لایزر که این امکان رو به یوسر هاشون دادند)
سپنتا چطور هست؟ پینگش خوبه؟برای خونه باید یک نامه شرکتی باید داشته باشید که در آن به اسم شرکت و درخواست آن و مهر شرکت باشه تا بالا 128 بتونید بگیرید (البته اغلب isp ها بعد از ماه اول که 128 گرفتید میتونید در ماه های بعدی درخواست سرعت بالاتر حتی 1 مگابایت رو هم بکنید مثل سپنتا یا لایزر که این امکان رو به یوسر هاشون دادند)
من خط به اسم بابامه.ADSL رو به اسم خودم گرفتم و نامه دانشگاه هم به اسم برادرم بود :biggrin1:نامه مال بستگان باشه میشه ؟؟
نثلا پسر خاله و اینها ؟؟؟
یعنی کانکشن شما PPPoE هست! که البته روش معموله و چیز خاضی نیست و نیازی به ذکرش نبود! در هر صورت...سلام به همه
من ADSL پسورد دار دارم . هر کاری می کنم نمیتونم آنلاین بازی کنم .
یعنی وقتی IE رو باز می کنم برا ورود به سایتا ازم یوزر و پس می پرسه.
کسی راهه حلی داره ؟
میدونم اگه نامه از دانشگاه داشته باشم میدن ولی فکر نمیکنم دانشگاه همینجوری علکی به همه نامه بده... :confused:اگر هم از دانشگاه نامه ببری میشه